recaptcha V3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »
Roland Haastregt

Roland Haastregt

28/01/2019 14:51:39
Quote Anchor link
Goede middag,

Ik ben een redelijke amateur op het gebied van PHP.
Naast mijn normale dagelijkse werk ben ik bezig met fotografie en ben bezig om een nieuwe website te maken.
Dit gaat in de basis best goed. Echter ik krijg op mijn huidige site redelijk wat spam binnen via het contact formulier.
Dit wil ik dan ook aanpakken met recaptcha v3. Ik heb netjes de sleutels opgevraagd en een test opstelling aangemaakt en de sleutels ingevuld.
Als ik alle velden nu in het formulier invul dan lijkt het goed gekeurd maar ik ontvang geen mail.
Hier onder het script wat ik heb gebruikt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Google reCAPTCHA v3</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
    <script src="https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=YOUR_RECAPTCHA_SITE_KEY"></script>
    <script>
        grecaptcha.ready(function () {
            grecaptcha.execute('YOUR_RECAPTCHA_SITE_KEY', { action: 'contact' }).then(function (token) {
                var recaptchaResponse = document.getElementById('recaptchaResponse');
                recaptchaResponse.value = token;
            });
        });
    </script>
</head>

<body>

    <section class="section">
        <div class="container">
            <div class="columns">
                <div class="column is-half">

                    <form method="POST">

                        <h1 class="title">
                            reCAPTCHA v3 testformulier
                        </h1>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Name</label>
                            <div class="control">
                                <input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Email</label>
                            <div class="control">
                                <input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Message</label>
                            <div class="control">
                                <textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field is-grouped">
                            <div class="control">
                                <button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
                            </div>
                        </div>

                        <input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">
                        
                    </form>

                </div>
            </div>
        </div>
    </section>

</body>

<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = 'YOUR_RECAPTCHA_SECRET_KEY';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
    } else {
        // Not verified - show form error
    }

}
?>


</html>


Nogmaals ik ben een leek op dit gebied.
Ik begrijp ook niet hoe recaptcha ziet naar welk mail adres het gestuurd moet worden.
Wie kan mij helpen.

Gr,
Roland van Haastregt

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 28/01/2019 15:30:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:33:01
 
Rick Okkersen

Rick Okkersen

28/01/2019 15:02:35
Quote Anchor link
Het is in het Engels, maar als je vragen hebt over (website) programmeren, kijk dan altijd op https://stackoverflow.com . Voor jouw vraag, kijk even naar het eerste antwoord op deze vraag: https://stackoverflow.com/questions/50405977/how-to-verify-google-recaptcha-v3-response
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 15:32:15
Quote Anchor link
Recaptcha stuurt niks naar een mailadres, dat moet jij doen met mail of phpMailer.
ReCaptcha controleert enkel maar of iemand een mens is (in V3 a.d.v. een score), en jij moet in dat geval de mail sturen. (regel 86)
Gewijzigd op 28/01/2019 15:47:37 door - Ariën -
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

28/01/2019 20:45:50
Quote Anchor link
Was me eerste forum hier dus was ff zoeken naar hoe de code moest posten. Verkeerd dus.
Echter heb ik naar de regel 86 gekeken maar en daar mail command toegepast maar ontvang nog steeds geen mail :(
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 20:51:57
Quote Anchor link
Je hebt hier wel je eigen key ingevuld?

$recaptcha_secret = 'YOUR_RECAPTCHA_SECRET_KEY';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 21:32:10
Quote Anchor link
Op welke manier mail je? Lokaal of op een hostingserver?
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 07:22:04
Quote Anchor link
Alle key’s heb ik in gevuld met de key’s die op de recaptcha site heb gekregen na het aanmaken van het recaptcha account.
Ik mail via de hostingsite one.com
Met mijn oude site kon ik gewoon mijn mail adres in de html verwerken en wordt het met de submit butten naar mijn mail adres gestuurd.
Het nieuwe test formulier heb ik wel geüpload om het “live” te krijgen.
Ik zie dan wel netjes onderin het scherm het recaptcha logo.
Na het invullen van het formulier wordt het scherm ververst zonder enige melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 09:08:19
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 10:14:40
Quote Anchor link
<code><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
<meta charset="utf-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<title>Google reCAPTCHA v3</title>
<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
<script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF'></script>

<script>
grecaptcha.ready(function() {
grecaptcha.execute('6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF', {action: 'action_name'})
.then(function(token) {
// Verify the token on the server.
});
});
</script>
</head>

<body>

<section class="section">
<div class="container">
<div class="columns">
<div class="column is-half">

<form method="POST">

<h1 class="title">
reCAPTCHA v3 testformulier
</h1>

<div class="field">
<label class="label">Name</label>
<div class="control">
<input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
</div>
</div>

<div class="field">
<label class="label">Email</label>
<div class="control">
<input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
</div>
</div>

<div class="field">
<label class="label">Message</label>
<div class="control">
<textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
</div>
</div>

<div class="field is-grouped">
<div class="control">
<button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
</div>
</div>

<input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">

</form>

</div>
</div>
</div>
</section>

</body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = '6Le5dowUAAAAAMl0DMB4BLOaRKq3uUNz1K5J4UP9';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
        $to = '[email protected]';
        
    }
else {
        // Not verified - show form error
        
    }

}
?>


</html>

Toevoeging op 29/01/2019 10:18:11:

Geen idee wat ik nu verkeerd doe maar er wordt weer een deel in de normale tent geplaatst ????
Gewijzigd op 29/01/2019 10:37:19 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 10:34:41
Quote Anchor link
We hebben ook code-tags zoals ik in je vorige bericht plaatstte. Dat maakt het script hier beter leesbaarder.

Verder sla je nu enkel een variabele op met een mailadres, en mail je nog niet.
Zie ook: mail.

Op lijn 19 moet je een foutmelding plaatsen als de controle zegt dat het niet goed is.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 10:38:28
Quote Anchor link
Kga vanavond weer ff verder stoeien. Gaat wat makkelijker vanaf een computer. Sta nu met me telefoon te stoeien.
Gewijzigd op 29/01/2019 11:20:47 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 13:50:04
Quote Anchor link
Oké!
Nog een puntje:

Waarom zet je jouw PHP-code neer na je </body> tag?
De body-sectie is bedoeld voor alle content van de website, en gezien je PHP-script een melding hoort te tonen ("De mail is verstuurd" of "De controle heeft aangetoond dat je een robot bent!") hoort dit op je juiste plek in de body-sectie.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 20:56:45
Quote Anchor link
Goede avond,

Weer aan het stoeien geweest en ben nu wel zo ver dat ik een opgegeven text "Herstel uw fout!" als foutmelding krijg. Echter wat ik nu ook aan informatie invul zelf met serieuze info die echt klopt invul geeft hij deze fout melding.
Ook heb ik nog geprobeerd om de ingestelde controle waarde van 0,5 op 0,1 te zetten om te kijken of hij dan wel door de controle heen komt. Maar nee :(
Ook heb ik de PHP code nu boven aan gezet.
Ook gekeken naar je link naar de PHP mail manual, maar als leek weet ik niet zo goed wat ik daar mee aan moet. Kwestie van copieren en er gewoon inplakken of moeten alle waardes dan nog in gevuld worden.
Zal in elk geval kijken of ik de code met code tags nogmaal kan tonen.

Toevoeging op 29/01/2019 20:57:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = '6Le5dowUAAAAAMl0DMB4BLOaRKq3uUNz1K5J4UP9';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
        
        $to = '[email protected]';
        echo '<br><p>Uw bericht is verstuurd!</p><br>';
    
    }
else {
        // Not verified - show form error
        echo '<br><p>Herstel uw fout!</p><br>';
    }

}
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Google reCAPTCHA v3</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
    <script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF'></script>
    
    <script>
grecaptcha.ready(function() {
grecaptcha.execute('6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF', {action: 'action_name'})
.then(function(token) {
// Verify the token on the server.
});
});
</script>
</head>

<body>



    <section class="section">
        <div class="container">
            <div class="columns">
                <div class="column is-half">

                    <form method="POST">

                        <h1 class="title">
                            reCAPTCHA v3 testformulier
                        </h1>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Name</label>
                            <div class="control">
                                <input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Email</label>
                            <div class="control">
                                <input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Message</label>
                            <div class="control">
                                <textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field is-grouped">
                            <div class="control">
                                <button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
                            </div>
                        </div>

                        <input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">
                        
                    </form>

                </div>
            </div>
        </div>
    </section>
    

</body>

</html>
Gewijzigd op 29/01/2019 21:00:30 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 20:59:20
Quote Anchor link
Codetags werken met blokhaken [ ] i.p.v. vissehaakjes < >.

Kijk eens naar de 'examples' op de mail-uitleg van php.net.
Gewijzigd op 29/01/2019 21:06:16 door - Ariën -
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 21:01:22
Quote Anchor link
aangepast! zat daarmee in elk geval warm
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 21:05:49
Quote Anchor link
En kijk eens met print_r($recaptcha); wat die voor waarde bevat.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 21:21:18
Quote Anchor link
stukje geplaatst ik krijg dan het volgende te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
stdClass Object ( [success] => [error-codes] => Array ( [0] => missing-input-response ) )

Herstel uw fout!
Gewijzigd op 29/01/2019 21:22:52 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 21:42:47
Quote Anchor link
Hmmm.... Ik kom op Google een hoop tegen.
Kan diverse oorzaken hebben.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 22:00:05
Quote Anchor link
zal morgen daar zelf ook ff kijken of ik iets kan vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.