recaptcha V3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Roland Haastregt

Roland Haastregt

28/01/2019 14:51:39
Quote Anchor link
Goede middag,

Ik ben een redelijke amateur op het gebied van PHP.
Naast mijn normale dagelijkse werk ben ik bezig met fotografie en ben bezig om een nieuwe website te maken.
Dit gaat in de basis best goed. Echter ik krijg op mijn huidige site redelijk wat spam binnen via het contact formulier.
Dit wil ik dan ook aanpakken met recaptcha v3. Ik heb netjes de sleutels opgevraagd en een test opstelling aangemaakt en de sleutels ingevuld.
Als ik alle velden nu in het formulier invul dan lijkt het goed gekeurd maar ik ontvang geen mail.
Hier onder het script wat ik heb gebruikt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Google reCAPTCHA v3</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
    <script src="https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=YOUR_RECAPTCHA_SITE_KEY"></script>
    <script>
        grecaptcha.ready(function () {
            grecaptcha.execute('YOUR_RECAPTCHA_SITE_KEY', { action: 'contact' }).then(function (token) {
                var recaptchaResponse = document.getElementById('recaptchaResponse');
                recaptchaResponse.value = token;
            });
        });
    </script>
</head>

<body>

    <section class="section">
        <div class="container">
            <div class="columns">
                <div class="column is-half">

                    <form method="POST">

                        <h1 class="title">
                            reCAPTCHA v3 testformulier
                        </h1>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Name</label>
                            <div class="control">
                                <input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Email</label>
                            <div class="control">
                                <input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Message</label>
                            <div class="control">
                                <textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field is-grouped">
                            <div class="control">
                                <button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
                            </div>
                        </div>

                        <input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">
                        
                    </form>

                </div>
            </div>
        </div>
    </section>

</body>

<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = 'YOUR_RECAPTCHA_SECRET_KEY';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
    } else {
        // Not verified - show form error
    }

}
?>


</html>


Nogmaals ik ben een leek op dit gebied.
Ik begrijp ook niet hoe recaptcha ziet naar welk mail adres het gestuurd moet worden.
Wie kan mij helpen.

Gr,
Roland van Haastregt

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 28/01/2019 15:30:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 01:50:52
 
Rick Okkersen

Rick Okkersen

28/01/2019 15:02:35
Quote Anchor link
Het is in het Engels, maar als je vragen hebt over (website) programmeren, kijk dan altijd op https://stackoverflow.com . Voor jouw vraag, kijk even naar het eerste antwoord op deze vraag: https://stackoverflow.com/questions/50405977/how-to-verify-google-recaptcha-v3-response
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 15:32:15
Quote Anchor link
Recaptcha stuurt niks naar een mailadres, dat moet jij doen met mail of phpMailer.
ReCaptcha controleert enkel maar of iemand een mens is (in V3 a.d.v. een score), en jij moet in dat geval de mail sturen. (regel 86)
Gewijzigd op 28/01/2019 15:47:37 door - Ariën -
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

28/01/2019 20:45:50
Quote Anchor link
Was me eerste forum hier dus was ff zoeken naar hoe de code moest posten. Verkeerd dus.
Echter heb ik naar de regel 86 gekeken maar en daar mail command toegepast maar ontvang nog steeds geen mail :(
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 20:51:57
Quote Anchor link
Je hebt hier wel je eigen key ingevuld?

$recaptcha_secret = 'YOUR_RECAPTCHA_SECRET_KEY';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 21:32:10
Quote Anchor link
Op welke manier mail je? Lokaal of op een hostingserver?
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 07:22:04
Quote Anchor link
Alle key’s heb ik in gevuld met de key’s die op de recaptcha site heb gekregen na het aanmaken van het recaptcha account.
Ik mail via de hostingsite one.com
Met mijn oude site kon ik gewoon mijn mail adres in de html verwerken en wordt het met de submit butten naar mijn mail adres gestuurd.
Het nieuwe test formulier heb ik wel geüpload om het “live” te krijgen.
Ik zie dan wel netjes onderin het scherm het recaptcha logo.
Na het invullen van het formulier wordt het scherm ververst zonder enige melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 09:08:19
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 10:14:40
Quote Anchor link
<code><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
<meta charset="utf-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<title>Google reCAPTCHA v3</title>
<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
<script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF'></script>

<script>
grecaptcha.ready(function() {
grecaptcha.execute('6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF', {action: 'action_name'})
.then(function(token) {
// Verify the token on the server.
});
});
</script>
</head>

<body>

<section class="section">
<div class="container">
<div class="columns">
<div class="column is-half">

<form method="POST">

<h1 class="title">
reCAPTCHA v3 testformulier
</h1>

<div class="field">
<label class="label">Name</label>
<div class="control">
<input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
</div>
</div>

<div class="field">
<label class="label">Email</label>
<div class="control">
<input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
</div>
</div>

<div class="field">
<label class="label">Message</label>
<div class="control">
<textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
</div>
</div>

<div class="field is-grouped">
<div class="control">
<button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
</div>
</div>

<input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">

</form>

</div>
</div>
</div>
</section>

</body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = '6Le5dowUAAAAAMl0DMB4BLOaRKq3uUNz1K5J4UP9';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
        $to = '[email protected]';
        
    }
else {
        // Not verified - show form error
        
    }

}
?>


</html>

Toevoeging op 29/01/2019 10:18:11:

Geen idee wat ik nu verkeerd doe maar er wordt weer een deel in de normale tent geplaatst ????
Gewijzigd op 29/01/2019 10:37:19 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 10:34:41
Quote Anchor link
We hebben ook code-tags zoals ik in je vorige bericht plaatstte. Dat maakt het script hier beter leesbaarder.

Verder sla je nu enkel een variabele op met een mailadres, en mail je nog niet.
Zie ook: mail.

Op lijn 19 moet je een foutmelding plaatsen als de controle zegt dat het niet goed is.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 10:38:28
Quote Anchor link
Kga vanavond weer ff verder stoeien. Gaat wat makkelijker vanaf een computer. Sta nu met me telefoon te stoeien.
Gewijzigd op 29/01/2019 11:20:47 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 13:50:04
Quote Anchor link
Oké!
Nog een puntje:

Waarom zet je jouw PHP-code neer na je </body> tag?
De body-sectie is bedoeld voor alle content van de website, en gezien je PHP-script een melding hoort te tonen ("De mail is verstuurd" of "De controle heeft aangetoond dat je een robot bent!") hoort dit op je juiste plek in de body-sectie.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 20:56:45
Quote Anchor link
Goede avond,

Weer aan het stoeien geweest en ben nu wel zo ver dat ik een opgegeven text "Herstel uw fout!" als foutmelding krijg. Echter wat ik nu ook aan informatie invul zelf met serieuze info die echt klopt invul geeft hij deze fout melding.
Ook heb ik nog geprobeerd om de ingestelde controle waarde van 0,5 op 0,1 te zetten om te kijken of hij dan wel door de controle heen komt. Maar nee :(
Ook heb ik de PHP code nu boven aan gezet.
Ook gekeken naar je link naar de PHP mail manual, maar als leek weet ik niet zo goed wat ik daar mee aan moet. Kwestie van copieren en er gewoon inplakken of moeten alle waardes dan nog in gevuld worden.
Zal in elk geval kijken of ik de code met code tags nogmaal kan tonen.

Toevoeging op 29/01/2019 20:57:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?php // Check if form was submitted:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {

    // Build POST request:
    $recaptcha_url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify';
    $recaptcha_secret = '6Le5dowUAAAAAMl0DMB4BLOaRKq3uUNz1K5J4UP9';
    $recaptcha_response = $_POST['recaptcha_response'];

    // Make and decode POST request:
    $recaptcha = file_get_contents($recaptcha_url . '?secret=' . $recaptcha_secret . '&response=' . $recaptcha_response);
    $recaptcha = json_decode($recaptcha);

    // Take action based on the score returned:
    if ($recaptcha->score >= 0.5) {
        // Verified - send email
        
        $to = '[email protected]';
        echo '<br><p>Uw bericht is verstuurd!</p><br>';
    
    }
else {
        // Not verified - show form error
        echo '<br><p>Herstel uw fout!</p><br>';
    }

}
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Google reCAPTCHA v3</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/bulma/0.7.2/css/bulma.min.css">
    <script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF'></script>
    
    <script>
grecaptcha.ready(function() {
grecaptcha.execute('6Le5dowUAAAAADMX375viwZaVPi7OsncpTeYUSeF', {action: 'action_name'})
.then(function(token) {
// Verify the token on the server.
});
});
</script>
</head>

<body>



    <section class="section">
        <div class="container">
            <div class="columns">
                <div class="column is-half">

                    <form method="POST">

                        <h1 class="title">
                            reCAPTCHA v3 testformulier
                        </h1>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Name</label>
                            <div class="control">
                                <input type="text" name="name" class="input" placeholder="Name" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Email</label>
                            <div class="control">
                                <input type="email" name="email" class="input" placeholder="Email Address" required>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field">
                            <label class="label">Message</label>
                            <div class="control">
                                <textarea name="message" class="textarea" placeholder="Message" required></textarea>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="field is-grouped">
                            <div class="control">
                                <button type="submit" class="button is-link">Send Message</button>
                            </div>
                        </div>

                        <input type="hidden" name="recaptcha_response" id="recaptchaResponse">
                        
                    </form>

                </div>
            </div>
        </div>
    </section>
    

</body>

</html>
Gewijzigd op 29/01/2019 21:00:30 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 20:59:20
Quote Anchor link
Codetags werken met blokhaken [ ] i.p.v. vissehaakjes < >.

Kijk eens naar de 'examples' op de mail-uitleg van php.net.
Gewijzigd op 29/01/2019 21:06:16 door - Ariën -
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 21:01:22
Quote Anchor link
aangepast! zat daarmee in elk geval warm
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 21:05:49
Quote Anchor link
En kijk eens met print_r($recaptcha); wat die voor waarde bevat.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 21:21:18
Quote Anchor link
stukje geplaatst ik krijg dan het volgende te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
stdClass Object ( [success] => [error-codes] => Array ( [0] => missing-input-response ) )

Herstel uw fout!
Gewijzigd op 29/01/2019 21:22:52 door Roland Haastregt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2019 21:42:47
Quote Anchor link
Hmmm.... Ik kom op Google een hoop tegen.
Kan diverse oorzaken hebben.
 
Roland Haastregt

Roland Haastregt

29/01/2019 22:00:05
Quote Anchor link
zal morgen daar zelf ook ff kijken of ik iets kan vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.