reclame interne berichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

13/03/2009 20:54:00
Quote Anchor link
Ik kreeg het volgende 'spam' bericht:

Ontvanger Yearupie
Afzender rob
Verstuurd op 13.03.2009 20:44
Onderwerp leuke site
wordt lid van deze tegekke site http://www.mijnmaffia.nl/~~

gewoon doen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:11:18
 
Maurice

maurice

13/03/2009 20:56:00
Quote Anchor link
A. je bent er niet toe verplicht!
B. voor jouw is het vervelend maar voor het persoon is het reclame maken een tip word lid als je wilt of verwijder ga er veder niet op in maak er geen drama van als het ook niet nodig is
C. meer info je kan mij altijd aanspreken ik probeer ten slotte te helpen
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:02:00
Quote Anchor link
Dit is gewoon spam,,
Klaag hem aan!! het is tenslotte verboden om te spammen, in welke vorm dan ook.
Overigens is dit wel waardeloze spam, je krijgt er geen grotere lul van, of wat dan ook, wat de meeste spam mij toch wel belooft.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 21:15:00
Quote Anchor link
hier heeft hij gelijk aan!
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/03/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Hij heeft het volgens mij hier op phphulp pm dingetje ontvangen.
Wat je kan doen is klagen bij bas kreleger. :) of mods
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:25:00
Quote Anchor link
of Justitie
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:41:00
Quote Anchor link
Ja, of je maakt je niet zo druk en stuurt gewoon een bericht terug met dat je dat niet op prijs stelt. Heb het ook wel eens gehad, 1 keer. Het is niet dat je daarna doodgaat van de spam of zo. En, technisch gezien*, is het niet eens spam. Naar "Justitie" stappen heeft dan ook weinig zin, behalve ter vermaak van de dienstdoende ambtenaren achter de balie.

* Art 11.7 lid 1 Telecommunicatiewet:
Quote:
Het gebruik van automatische oproepsystemen zonder menselijke tussenkomst, faxen en elektronische berichten voor het overbrengen van ongevraagde communicatie voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden aan abonnees is uitsluitend toegestaan, mits de verzender kan aantonen dat de desbetreffende abonnee daarvoor voorafgaand toestemming heeft verleend, onverminderd hetgeen is bepaald in het tweede lid.
 
Aaa Trump

aaa Trump

13/03/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:50:00
Quote Anchor link
oftewel,
Als ik een dagje even achter mijn pc duik, en 1000en mails handmatig verstuur, is het volkomen legaal, Hoera voor de maas in de wet, of toch niet?
 
Frank -

Frank -

13/03/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Ooit van "delete" gehoord? Gewoon gebruiken en je nergens meer druk over maken. Er zijn belangrijker dingen in deze wereld...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 21:54:00
Quote Anchor link
Wat doet dit in een forum? Kunnen wij dit 'oplossen'? PM Bas of Rob zelf, en ga niet het forum ook nog eens met die link vervuilen.
 
Rees B

Rees B

13/03/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 13.03.2009 20:54:
Ik kreeg het volgende 'spam' bericht:

Ontvanger Yearupie
Afzender rob
Verstuurd op 13.03.2009 20:44
Onderwerp leuke site
wordt lid van deze tegekke site http://www....

gewoon doen

Geinig, nu zit je automatisch reclame voor die gast te maken.
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:59:00
Quote Anchor link
Dat staat er niet. Maar het zou ook niet echt winstgevend zijn, dus je zal wel debiel (en werkloos) zijn om duizenden emailtjes te gaan versturen. Misschien als je een paar Polen inhuurt?

Het gaat om:
- automatische oproepsystemen zonder menselijke tussenkomst;
- faxen; of,
- elektronische berichten.

In dit geval dus het laatste, een elektronisch bericht. Maar imho zonder commerciële, ideële of charitatieve doeleinden, en dus geen spam. En dan nog klopt jouw stelling dat het "tenslotte verboden [is] om te spammen, in welke vorm dan ook" niet. ;)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/03/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Niborx schreef op 13.03.2009 21:42:
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)


precies, ze zijn vaak ook niet goed beveiligd en je verliest heeeel veeeel tijd ermee.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 22:07:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen sluit het topic laat een mod er naar kijken want nu zitten jullie een bedrijf slechte reclame te geven en dat is niet de bedoeling van de topic starter geweest!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 22:24:00
Quote Anchor link
Keep up-to-date!!

Ik hou niet zo van verouderde links en informatie, dus een weet van 2008 vind ik niet echt bepaald bindend, als deze in 2009 is veranderd.
 
Max S

Max S

13/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Haha, dan staat er op zijn website nog wel info [at] domein.com.
Om spam te voorkomen? xD
Vind het wel ironisch..
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 23:09:00
Quote Anchor link
nico schreef op 13.03.2009 22:24:
Keep up-to-date!!

Ik hou niet zo van verouderde links en informatie, dus een weet van 2008 vind ik niet echt bepaald bindend, als deze in 2009 is veranderd.
Niet doen alsof je er iets vanaf weet. Ik weet waar ik het over heb. De tekst van art. 11.7 eerste lid Telecommunicatiewet is de tekst zoals die vandaag geldt. Kijk anders op http://wetten.overheid.nl (recentelijk nog vernieuwd). Hetgeen jij post gaat over spam gericht aan bedrijven.

Edit:
En dat het over bedrijven gaat, staat ook vrij duidelijk omschreven in de link die jij post. Spam versturen aan rechtspersonen (bedrijven) - als je een bedrijf hebt, krijg je veel rotzooi binnen - is nu nog niet verboden, terwijl dat al wel verboden is als je het verstuurt aan natuurlijke personen (particulieren). Vanaf 1 juli 2009 (dat is dus nog niet geweest, nico) is het ook verboden om spam te versturen aan bedrijven.

Het is dus a) nog niet eens van toepassing, want de wetswijziging is op dit moment nog niet in werking getreden (pas vanaf 1 juli 2009), en b) gewoonweg een rare reactie omdat het gaat over de ontvanger en volgens mij niks verandert aan bovenstaande discussie. Als je vindt dat dat anders is, hoor ik het graag.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/03/2009 00:19:00
Quote Anchor link
Niborx schreef op 13.03.2009 21:42:
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)


ey ey, Ik heb zelf ook een maffia spel, maar wel zelf gemaakt :D
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/03/2009 00:30:00
Quote Anchor link
mr. Kasper schreef op 13.03.2009 23:09:
nico schreef op 13.03.2009 22:24:
.. Ik weet waar ik het over heb. ....


Go Kasper
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/03/2009 00:36:00
Quote Anchor link
ja dit gaat dus echt nergens over he :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.