reclame interne berichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

13/03/2009 20:54:00
Quote Anchor link
Ik kreeg het volgende 'spam' bericht:

Ontvanger Yearupie
Afzender rob
Verstuurd op 13.03.2009 20:44
Onderwerp leuke site
wordt lid van deze tegekke site http://www.mijnmaffia.nl/~~

gewoon doen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:58:31
 
Maurice

maurice

13/03/2009 20:56:00
Quote Anchor link
A. je bent er niet toe verplicht!
B. voor jouw is het vervelend maar voor het persoon is het reclame maken een tip word lid als je wilt of verwijder ga er veder niet op in maak er geen drama van als het ook niet nodig is
C. meer info je kan mij altijd aanspreken ik probeer ten slotte te helpen
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:02:00
Quote Anchor link
Dit is gewoon spam,,
Klaag hem aan!! het is tenslotte verboden om te spammen, in welke vorm dan ook.
Overigens is dit wel waardeloze spam, je krijgt er geen grotere lul van, of wat dan ook, wat de meeste spam mij toch wel belooft.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 21:15:00
Quote Anchor link
hier heeft hij gelijk aan!
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/03/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Hij heeft het volgens mij hier op phphulp pm dingetje ontvangen.
Wat je kan doen is klagen bij bas kreleger. :) of mods
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:25:00
Quote Anchor link
of Justitie
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:41:00
Quote Anchor link
Ja, of je maakt je niet zo druk en stuurt gewoon een bericht terug met dat je dat niet op prijs stelt. Heb het ook wel eens gehad, 1 keer. Het is niet dat je daarna doodgaat van de spam of zo. En, technisch gezien*, is het niet eens spam. Naar "Justitie" stappen heeft dan ook weinig zin, behalve ter vermaak van de dienstdoende ambtenaren achter de balie.

* Art 11.7 lid 1 Telecommunicatiewet:
Quote:
Het gebruik van automatische oproepsystemen zonder menselijke tussenkomst, faxen en elektronische berichten voor het overbrengen van ongevraagde communicatie voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden aan abonnees is uitsluitend toegestaan, mits de verzender kan aantonen dat de desbetreffende abonnee daarvoor voorafgaand toestemming heeft verleend, onverminderd hetgeen is bepaald in het tweede lid.
 
Aaa Trump

aaa Trump

13/03/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:50:00
Quote Anchor link
oftewel,
Als ik een dagje even achter mijn pc duik, en 1000en mails handmatig verstuur, is het volkomen legaal, Hoera voor de maas in de wet, of toch niet?
 
Frank -

Frank -

13/03/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Ooit van "delete" gehoord? Gewoon gebruiken en je nergens meer druk over maken. Er zijn belangrijker dingen in deze wereld...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 21:54:00
Quote Anchor link
Wat doet dit in een forum? Kunnen wij dit 'oplossen'? PM Bas of Rob zelf, en ga niet het forum ook nog eens met die link vervuilen.
 
Rees B

Rees B

13/03/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 13.03.2009 20:54:
Ik kreeg het volgende 'spam' bericht:

Ontvanger Yearupie
Afzender rob
Verstuurd op 13.03.2009 20:44
Onderwerp leuke site
wordt lid van deze tegekke site http://www....

gewoon doen

Geinig, nu zit je automatisch reclame voor die gast te maken.
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:59:00
Quote Anchor link
Dat staat er niet. Maar het zou ook niet echt winstgevend zijn, dus je zal wel debiel (en werkloos) zijn om duizenden emailtjes te gaan versturen. Misschien als je een paar Polen inhuurt?

Het gaat om:
- automatische oproepsystemen zonder menselijke tussenkomst;
- faxen; of,
- elektronische berichten.

In dit geval dus het laatste, een elektronisch bericht. Maar imho zonder commerciële, ideële of charitatieve doeleinden, en dus geen spam. En dan nog klopt jouw stelling dat het "tenslotte verboden [is] om te spammen, in welke vorm dan ook" niet. ;)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/03/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Niborx schreef op 13.03.2009 21:42:
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)


precies, ze zijn vaak ook niet goed beveiligd en je verliest heeeel veeeel tijd ermee.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 22:07:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen sluit het topic laat een mod er naar kijken want nu zitten jullie een bedrijf slechte reclame te geven en dat is niet de bedoeling van de topic starter geweest!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 22:24:00
Quote Anchor link
Keep up-to-date!!

Ik hou niet zo van verouderde links en informatie, dus een weet van 2008 vind ik niet echt bepaald bindend, als deze in 2009 is veranderd.
 
Max S

Max S

13/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Haha, dan staat er op zijn website nog wel info [at] domein.com.
Om spam te voorkomen? xD
Vind het wel ironisch..
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 23:09:00
Quote Anchor link
nico schreef op 13.03.2009 22:24:
Keep up-to-date!!

Ik hou niet zo van verouderde links en informatie, dus een weet van 2008 vind ik niet echt bepaald bindend, als deze in 2009 is veranderd.
Niet doen alsof je er iets vanaf weet. Ik weet waar ik het over heb. De tekst van art. 11.7 eerste lid Telecommunicatiewet is de tekst zoals die vandaag geldt. Kijk anders op http://wetten.overheid.nl (recentelijk nog vernieuwd). Hetgeen jij post gaat over spam gericht aan bedrijven.

Edit:
En dat het over bedrijven gaat, staat ook vrij duidelijk omschreven in de link die jij post. Spam versturen aan rechtspersonen (bedrijven) - als je een bedrijf hebt, krijg je veel rotzooi binnen - is nu nog niet verboden, terwijl dat al wel verboden is als je het verstuurt aan natuurlijke personen (particulieren). Vanaf 1 juli 2009 (dat is dus nog niet geweest, nico) is het ook verboden om spam te versturen aan bedrijven.

Het is dus a) nog niet eens van toepassing, want de wetswijziging is op dit moment nog niet in werking getreden (pas vanaf 1 juli 2009), en b) gewoonweg een rare reactie omdat het gaat over de ontvanger en volgens mij niks verandert aan bovenstaande discussie. Als je vindt dat dat anders is, hoor ik het graag.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/03/2009 00:19:00
Quote Anchor link
Niborx schreef op 13.03.2009 21:42:
Maffiagames ruiken naar shit, ze mogen allemaal de eeuwigdurende zakjeuk krijgen!

(Powerd by Wes)


ey ey, Ik heb zelf ook een maffia spel, maar wel zelf gemaakt :D
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/03/2009 00:30:00
Quote Anchor link
mr. Kasper schreef op 13.03.2009 23:09:
nico schreef op 13.03.2009 22:24:
.. Ik weet waar ik het over heb. ....


Go Kasper
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/03/2009 00:36:00
Quote Anchor link
ja dit gaat dus echt nergens over he :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.