Redesign comments

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ArendJan

ArendJan

30/06/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Hoi

Mijn site zegdatniet.nl draait al aardige inkomsten zonder dat het script werkt en ik wat doe aan de site, dus eigenlijk zonde dat er geen goede site meer op draait. Ik vond het ook tijd voor een nieuw aansprekend design, vandaar dat er 1tje gemaakt heb. Ik had graag opmerkingen/tips. Is alles duidelijk te vinden? (ook navigatie e.d.?)

http://zegdatniet.nl/vers_1a.jpg

(sorry voor het gare door elkaar gebruik van engels en nederlands :P)

Grt
ArendJan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:42:08
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

30/06/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Ik vind deze beter qua breedte, maar ik denk dat ik de oude mooier vind.
 
ArendJan

ArendJan

30/06/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Misschien moet ik iets meer de nadruk op de uitspraken leggen, maar je meent toch niet serieus dat de oude mooier is!?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Ziet er op zich leuk uit, beetje koele/ kille uitstraling zo. Het gaat toch om leuke uitspraken, daar is niets kil of koel aan... (dat lichte blauw en wit zorgt daarvoor)

Daarnaast vallen inderdaad de uitspraken niet bepaald op, probeer die opvallender weg te zetten, zodat ze eruit springen. De uitspraken zijn de content waar het eigenlijk om draait, die moeten natuurlijk wel de aandacht trekken dan.
 
Mitchell

Mitchell

30/06/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Het is nogal "vol" je ziet niet meteen waar de site over gaat. Het is gewoon te druk..

Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 08:32:00
Quote Anchor link
Quote:
Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)


Ik vind er nix raar aan, maar ik houd gewoon niet zo van hele felle kleuren... de uitstraling is misschien wel wat te koel ja...

Bedankt voor de tips!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 10:09:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 01.07.2008 08:32:
Quote:
Even vraagje, waarom blijf je die rare kleuren kiezen? ;)


Ik vind er nix raar aan, maar ik houd gewoon niet zo van hele felle kleuren... de uitstraling is misschien wel wat te koel ja...

Bedankt voor de tips!
Vandale: Fel = "Onaangenaam voor de zintuigen.", vind die kleur die jij gebruikt feller dan een kleur als groen, blauw, rood, geel, oranje etc.. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/07/2008 10:28:00
Quote Anchor link
Dat is heel persoonlijk, ik vind hem niet fel, maar het geeft een koele uitstraling... Bij een site met grappige uitspraken (uitspraken die eruit springen) verwacht ik ook min of meer kleuren die eruit springen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 10:34:00
Quote Anchor link
Leuke layout, bedenk wel dat textareas en buttons met ronde hoeken niet altijd makkelijk zijn als je ze 'liquid' wilt maken!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 10:46:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 10:34:
Leuke layout, bedenk wel dat textareas en buttons met ronde hoeken niet altijd makkelijk zijn als je ze 'liquid' wilt maken!
Dit is dood simpel, je moet alleen weten hoe. ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Dood simpel? Ik kan dingen bedenken die simpel zijn zoals:
http://smhill.net/resources/css/rounded_corners/
En dat heb je ook voor andere browser. Maar is er is geen CSS standaard voor.

Rounded corners specialist hier is Jan Koehoorn. Maar voor buttons zou ik één grootte maken, met een achtergrond afbeelding. Voor textareas zou ik toch echt de standaarden in de steek laten.
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Deze kleurencombo is naar mijn mening niet fel, maar eerder fris (neigt naar koel idd). De siteindeling houdt ik zoals ie is, ik ga nog wat meer aandacht op de uitspraken zelf leggen. @Tommy: Bij deze site gaat het me idd niet om het 100% valid krijgen van de site, dus dat is het probleem niet.

Ik zal overigens nog kijken of ik een betere kleurencombinatie kan vinden.
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 11:15:
Dood simpel? Ik kan dingen bedenken die simpel zijn zoals:
http://smhill.net/resources/css/rounded_corners/
En dat heb je ook voor andere browser. Maar is er is geen CSS standaard voor.

Rounded corners specialist hier is Jan Koehoorn. Maar voor buttons zou ik één grootte maken, met een achtergrond afbeelding. Voor textareas zou ik toch echt de standaarden in de steek laten.
Ik heb me eigen rounded corners oplossing al gemaakt, die gewoon gebruik maakt van plaatjes. ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2008 11:56:00
Quote Anchor link
@Mitchell: Show it to me. :)
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 12:00:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 01.07.2008 11:56:
@Mitchell: Show it to me. :)
Rounded corners
Enigste nadeel is dat hij redelijk wat html vereist, maar daar zal ik later nog wel aan werken.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 12:26:00
Quote Anchor link
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Dan heb je geen rounded corners. Maar wat is nou je punt hiermee? Want dat weet je zelf toch ook wel? Ik vind je wel heel moeilijk doen..
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

01/07/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 01.07.2008 12:27:
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)

JavaScript uitzetten is net zo iets als plaatjes uitzetten in FF met de developer toolbar
dus aan jou..
wat nu als plaatjes niet aan staan? is het zelfde namelijk ;)....

over de layout.. idd niet de juiste kleuren en meer de nadruk leggen op de uitspraken ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/07/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Go He!nen!!!
 
Mitchell

Mitchell

01/07/2008 13:14:00
Quote Anchor link
He!nen schreef op 01.07.2008 12:40:
Mitchell schreef op 01.07.2008 12:27:
Tommy schreef op 01.07.2008 12:26:
Ik heb ooit een stukje javascript geschreven dat rounded corners maakte door verschillende div's toe te voegen. Anti-Aliassing, ect..
En als je javascript uit staat? ;)

JavaScript uitzetten is net zo iets als plaatjes uitzetten in FF met de developer toolbar
dus aan jou..
wat nu als plaatjes niet aan staan? is het zelfde namelijk ;)....

over de layout.. idd niet de juiste kleuren en meer de nadruk leggen op de uitspraken ;)
Touche, maar denk dat het VEEL vaker voorkomt dat iemand z'n javascript uit heeft staan dan dat iemand z'n plaatjes uit heeft staan. ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.