Registeren en je eigen map plus pagina's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 14:16:00
Quote Anchor link
Deze vraag is misschien niet zo veel vragend maar zelf kom ik er niet uit:

Ik wil een site maken dat je een eigen map krijgt als je je aanmeldt met een aantal pagina's.

Alleen ik heb nog geen inlog systeem want ik weet niet of ik daar op moet inbouwen of dat iemand hier een heel script voor heeft.

Kan iemand mij verder hier in helpen?

Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:43:33
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/07/2006 14:19:00
Quote Anchor link
maak je een aanmeld formulier en eenmaal ze h'n account hebben geactiveerd zet je dit in login pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

mkdir(dieuser);

?>


zoiets en dan ook zo doen dat er niet de hele tijd een map word aangemaakt

na ja
GR. mebus!
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 14:22:00
Quote Anchor link
ohkee.. Dus eigenlijk moet ik eerst zorgen dat ik een inlog systeem heb.

Maar daarna moet ik ook zorgen dat er bepaalde pagina's worden geplaats in die map.

Hoe krijg ik dat dan voor me kaar?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/07/2006 14:23:00
Quote Anchor link
ik heb je ff een pm gestuurt:)

ma eenmaal als hun mapje is aangemaakt kennen ze zelf met de functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

fopen();

?>


een file maken en dan kan je zo doen dat alleen .html .css dat soort bestanden zijn toegestaan om aan te maken

GR. mebus!
 
Bo az

Bo az

01/07/2006 14:24:00
Quote Anchor link
Als een bestand niet bestaat wordt het automatish aan gemaakt bij de volgende functies:
PHP4: fwrite()
PHP5: file_put_contents()
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Hoe weet ik of ik PHP4 of PHP5 heb:$
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/07/2006 16:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo phpversion();

?>


GR. mebus!

edit: :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/07/2006 16:36:00
Quote Anchor link
Vraag een pagina op die niet bestaat, onderaan staat dan vaak de PHP versie.

Zo niet (bijvoorbeeld bij een online host, waar vaak eigen error pages zijn), dan kan je phpinfo() gebruiken.

Edit
Of phpversion() idd :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Ok, ik ben even bezig met een scriptje. Post hem zo.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Tada:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$log
= $_POST["nickname"] . ".txt";
$log_write = "Gemaakt door: Wessel\r\n";
$log_handle = fopen($log);
fwrite($log_handle, $log_write);
fclose($log_open);
?>


Is dit goed?
Naar wat cmodden? 777?

Ohh kud, dubbel post
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Bo az

Bo az

01/07/2006 16:51:00
Quote Anchor link
fclose($log_open);

moet natuurlijk zijn:

fclose($log_handle);

Edit:
$log = $_POST["nickname"] . ".txt";
is niet erg 'veilig'.

en voor "\r\n" heeft PHP de constante PHP_EOL
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 16:53:00
Quote Anchor link
hehe, had de naam nog veranderd,, maar oke goeie

Warning: fopen() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 4

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 5

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 6

dit gaf ie aan:O
Wat doe ik fout..

@boaz

Waarvoor is het onveilig?
En wat is er mis met de \r\n? Het maatk toch gewoon een nieuwe regel aan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/07/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Trek uw conclusie

Die 2e en 3e fout, komen door de eerste fout...
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 16:58:00
Quote Anchor link
a+ dus?

Ingevuldt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$log
= $_POST["nickname"] . ".txt";
$log_write = "Gemaakt door: Wessel\r\n";
$log_handle = fopen($log, "a+");
fwrite($log_handle, $log_write);
fclose($log_handle);
?>


Error:
Warning: fopen(.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 4

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 5

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 6
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/07/2006 17:06:00
Quote Anchor link
Je hebt niet genoeg rechten op bestanden te openen...

chmod()
of anders via FTP rechten toekennen...
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 17:10:00
Quote Anchor link
zelfde probleem..

Html pagina met daarin een inpotboxje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST" action="aangemaakt.php">
    <p align="center"><input type="text" name="nickname" size="20" value="Nickname"></p>
    <p align="center"><input type="submit" value="Registreer" name="B1"></p>
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/07/2006 17:14:00
Quote Anchor link
Zelfde probleem... Iets duidelijker mag wel, je hebt de rechten (correct) aangepast? Heeft de map ook lees en schrijfrechten?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Ik ben naar mijn map gegaan wat is aangesloten op mijn ftp server via gewoon explorer. Maar ik ben naar de .php bestandje gegaan. CHMOD naar 777 (alle vakjes aangekruist). Deed het niet, alles in de map naar 777 gedaan. Alleen heb de map geen 777 rechten gegeven.

Misschien tijd dervoor?

EDIT
hij doet het.
Maar nu alleen het .txt bestandje. De bedoeling is dat je op de pagina daarvoor je naam ingeeft in een boxje en dan maakte hij dus (jenaam).txt aan..
Nu maakt die alleen .txt aan:P

Er is dus niet iets goed aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$log = $_POST["nickname"] . ".txt";


Maar wat..

EDIT
Hij doet het;)

MAAR
Nu wil ik ook dat ie een html pagina aantmaatk met een bepaalde tekst erin, en ook de naam vervangen door de $_POST('Nickname') en waarin die de gegevens opslaat in het bepaalde bestand.. ALleen hoe krijg ik het voor mekaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Jup, ben verder heb het al ver uitgebrijdt maar zit nu vast.

Kan iemand mij pls helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
$naam
= $_POST['nickname'];

//log file

$log = "" . $naam . ".txt";
$log_write = "Gemaakt door: Wessel\r\n";
$log_handle = fopen($log, "a+");
fwrite($log_handle, $log_write);
fclose($log_handle);

// index file

$index = "love_" . $_POST["nickname"] . ".htm";
$index_write = "<html>

<head>
<meta http-equiv='Content-Language' content='nl'>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=windows-1252'>
<title>Love Calculater!</title>
</head>

<body>

<form method='POST' action='berekenen_"
. $naam . ".php'>
    <p align='center'>Wat is jou <b>volledige </b>naam?</p>
    <p align='center'><input type='text' name='jounaam' size='20' value='Jouw naam!'></p>
    <p align='center'>Geef hier 3 de <b>volledige </b>namen voor wie je wat voelt.</p>
    <p align='center'><input type='text' name='T1' size='20' value='Naam 1'></p>
    <p align='center'><input type='text' name='T2' size='20' value='Naam 2'></p>
    <p align='center'><input type='text' name='T3' size='20' value='Naam 3'></p>
    <p align='center'><input type='submit' value='Bereken!' name='B1'></p>
</form>


</body>

</html>"
;
$index_handle = fopen($index, "a+");
fwrite ($index_handle, $index_write);
fclose($index_handle);

//berekenen_(jenaam).php file

$berekenen = "berekenen_" . $naam . ".php"
$berekenen_write1 = "<?php
$jounaam = $_POST['jounaam'];
$naam1 = $_POST['T1'];
$naam2 = $_POST['T2'];
$naam3 = $_POST['T3'];
$txtfile = ''"
. $naam . "'.txt';
$berekenen_write = 'Naam Slachtoffer: ' . $jounaam . '\r\nNaam 1: ' . $naam1 . '\r\nNaam 2: ' . $naam2 . '\r\nNaam 3: ' . $naam3 . '\r\n\r\n';
$berekenen_handle = fopen($txtfile, 'a+');
fwrite($berekenen_handle, $berekenen_write);
fclose($berekenen_handle)
>"
;
berekenen_handle1 = fopen($berekenen, "a+");
fwrite($berekenen_handle1, $berekenen_write1);
fclose($berekenen_handle1);
[
/code]

Error:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 46

EDIT
DOMM.. kan er nog steeds niet aan wenne

EDIT
lukt me weer niet.. volgende regel:
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 47
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Kijk eens een regel terug. Daar staat geen puntkomma aan het eind.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 20:29:00
Quote Anchor link
Jup had ik gefixed check me post edit.. maar daaarna voglende probleem check ook me vorige post.. die van regel 47
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.