Registeren en je eigen map plus pagina's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 20:34:00
Quote Anchor link
$ vergeten op regel 59.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 02:28:24
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 21:03:00
Quote Anchor link
zeker weten? waar zou die $ dan voormoeten?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 21:18:00
Quote Anchor link
Sorry 57.

berekenen_handle1 = fopen($berekenen, "a+");
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 21:38:00
Quote Anchor link
zelfde probleem:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/gbustery/domains/ghostbustery.com/public_html/superaccount/love/aangemaakt.php on line 47
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Je hebt het over dit stuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$berekenen_write1 = "<?php
$jounaam
= $_POST['jounaam'];
$naam1 = $_POST['T1'];
$naam2 = $_POST['T2'];
$naam3 = $_POST['T3'];
$txtfile = ''" . $naam . "'.txt';
$berekenen_write = 'Naam Slachtoffer: ' . $jounaam . '\r\nNaam 1: ' . $naam1 . '\r\nNaam 2: ' . $naam2 . '\r\nNaam 3: ' . $naam3 . '\r\n\r\n';
$berekenen_handle = fopen($txtfile, 'a+');
fwrite($berekenen_handle, $berekenen_write);
fclose($berekenen_handle)
>
";
[
/code]
Je wilt dat allemaal letterlijk in een $var stoppen?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 22:04:00
Quote Anchor link
ja;) Het klinkt misschien raar maar het zou toch erin moeten.. Het maakt het php bestandje 'berekenen_(jeopgegevennaam).php' aan. Is er dan een andere manier?

Ps. de html is weg gelukt;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 22:12:00
Quote Anchor link
En wat is het nut daarvan?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 22:14:00
Quote Anchor link
?

Het logt gewoon de opgegeven velden aangesloten op een adnere pagina..

Iedergefal is de bedoeling dat die script in dat bestandje komt. Hoe los ik dat op?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Hier begrijp ik niks van. Je hebt het nu over loggen en dat stukje script wil je in een $var hebben. Wat heeft dat met elkaar te maken???
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Oké,

Dit stuk code zorgt dat er een NIEUW php bestandje wordt aangemaatk in dezelfde map. DIT php bestandje zorgt dat bepaalde dingen in een .txt file worden gezet. Maar eerst moet ik wanneer ik dat bestandje aanmaak een bepaalde code meegegeven. Dat is wat ik probeer met $berekenen_write.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$berekenen
= "berekenen_" . $naam . ".php";
//naam van het bestandje
$berekenen_write1 =
//Hier het stuk code wat ik in het bestandje wil zetten
"<?php
$jounaam = $_POST['jounaam'];
$naam1 = $_POST['T1'];
$naam2 = $_POST['T2'];
$naam3 = $_POST['T3'];
$txtfile = ''"
. $naam . "'.txt';
$berekenen_write = 'Naam Slachtoffer: ' . $jounaam . '\r\nNaam 1: ' . $naam1 . '\r\nNaam 2: ' . $naam2 . '\r\nNaam 3: ' . $naam3 . '\r\n\r\n';
$berekenen_handle = fopen($txtfile, 'a+');
fwrite($berekenen_handle, $berekenen_write);
fclose($berekenen_handle)
>"
;
//dit spreekt voor zich zelf.
berekenen_handle1 = fopen($berekenen, "a+");
fwrite($berekenen_handle1, $berekenen_write1);
fclose($berekenen_handle1);
>
[
/code]

iets duidelijker?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 23:58:00
Quote Anchor link
Ik begrijp niet wat je aan het doen bent maar ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$berekenen
= "berekenen_" . $naam . ".php";
$berekenen_handle1 = fopen($berekenen, "a+");
fwrite($berekenen_handle1, '<?php'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$jounaam = $_POST["jounaam"];'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$naam1 = $_POST["T1"];'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$naam2 = $_POST["T2"];'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$naam3 = $_POST["T3"];'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$txtfile = $naam . ".txt";'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$berekenen_write = "Naam Slachtoffer: " . $jounaam . "\r\nNaam 1: " . $naam1 . "\r\nNaam 2: " . $naam2 . "\r\nNaam 3: " . $naam3 . "\r\n\r\n";'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '$berekenen_handle = fopen($txtfile, "a+";'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, 'fwrite($berekenen_handle, $berekenen_write);'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, 'fclose($berekenen_handle);'."\n");
fwrite($berekenen_handle1, '?>'."\n");
fclose($berekenen_handle1);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Wessel Huising

Wessel Huising

02/07/2006 12:16:00
Quote Anchor link
wow, bedankt, ga het zeker proberen!

EDIT
hij doet het ;)
bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.