Registratie error-> opnieuw invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:20:06
Quote Anchor link
Hallo mensen.

Ik heb een registratiescript geschreven, wat prima werkt.
Enige wat het nog niet doet, is het volgende:

1. Je geeft je gegevens, en drukt op versturen.
2. Jammer genoeg heb je ergens iets niet (of verkeerd wachtwoord) ingevuld, en het script merkt dit.
3. Het script herlaadt de pagina, en met de desbetreffende error achter het veld.
4. In deze nieuwe pagina zijn de gegevens van de vorige pagina (de eerste invulkeer) opnieuw ingevuld
bij de invulvelden van username en emailadres. wachtwoord blijft leeg, zo heb ik dat ingesteld.

Probleem is nu: er is ook nog een geboortedatum in te stellen.
Dit gaat met 3 dropdown lijsten (kweenie hoe dat heet, functie is <span> ).
Als het script een error merkt, stuurt het je terug naar de pagina om opnieuw in te vullen, maar de reeds ingevulde geboortedatum is weer weg, en deze staat weer op de standaard van 1-1-2012.

Vraag is nu:
Hoe kan ik de value van [dag], [maand] en [jaar] opnieuw geselecteerd laten worden in de <span> menu's?
Note: [dag], [maand] en [jaar] zijn mijn geboortedatumvariabelen, alledrie integers.
Stukje code hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="77">
    <span style="margin-right:0px;">Dag:</span>
    <select name="dag">
    <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option>    
    <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option>
    <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option>
    <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option>
    <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option>
    <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option>
    <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="147"><span style="margin-right:0px;">Maand:</span>
    <select name="maand">
    <option value="1">Januari</option> <option value="2">Februari</option>
    <option value="3">Maart</option> <option value="4">April</option>
    <option value="5">Mei</option> <option value="6">Juni</option>
    <option value="7">Juli</option> <option value="8">Augustus</option>
    <option value="9">September</option> <option value="10">Oktober</option>
    <option value="11">November</option> <option value="12">December</option>
    </select> <br /></td>
    
    <td width="100"><span style="margin-right:0px;">Jaar:</span>
    <select name="jaar">
    <option value="2012">2012</option> <option value="2011">2011</option> <option value="2010">2010</option> <option value="2009">2009</option>
    <option value="2008">2008</option> <option value="2007">2007</option> <option value="2006">2006</option> <option value="2005">2005</option>
    <option value="2004">2004</option> <option value="2003">2003</option> <option value="2002">2002</option> <option value="2001">2001</option>
    <option value="2000">2000</option> <option value="1999">1999</option> <option value="1998">1998</option> <option value="1997">1997</option>
    <option value="1996">1996</option> <option value="1995">1995</option> <option value="1994">1994</option> <option value="1993">1993</option>
    <option value="1992">1992</option> <option value="1991">1991</option> <option value="1990">1990</option> <option value="1989">1989</option>
    <option value="1988">1988</option> <option value="1987">1987</option> <option value="1986">1986</option> <option value="1985">1985</option>
    <option value="1984">1984</option> <option value="1983">1983</option> <option value="1982">1982</option> <option value="1981">1981</option>
    <option value="1980">1980</option> <option value="1979">1979</option> <option value="1978">1978</option> <option value="1977">1977</option>
    <option value="1976">1976</option> <option value="1975">1975</option> <option value="1974">1974</option> <option value="1973">1973</option>
    <option value="1972">1972</option> <option value="1971">1971</option> <option value="1970">1970</option> <option value="1969">1969</option>
    <option value="1968">1968</option> <option value="1967">1967</option> <option value="1966">1966</option> <option value="1965">1965</option>
    <option value="1964">1964</option> <option value="1963">1963</option> <option value="1962">1962</option> <option value="1961">1961</option>
    <option value="1960">1960</option> <option value="1959">1959</option> <option value="1958">1958</option> <option value="1957">1957</option>
    <option value="1956">1956</option> <option value="1955">1955</option> <option value="1954">1954</option> <option value="1953">1953</option>
    <option value="1952">1952</option> <option value="1951">1951</option> <option value="1950">1950</option>
    </select><br /></td>
    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

Note 2: $error_leeftijd 1 en 2 zijn mijn error's voor de datum. Hierin is 1 als je niets ingevuld hebt (dus de datum staat op de standaard van 1-1-2012), en 2 is als je te jong bent (je moet minstens 18 jaar zijn).

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/11/2012 11:21:18 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:40:40
 
Q S

Q S

16/11/2012 11:33:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart"....etc etc);

//de selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//de selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 11:59:14
Quote Anchor link
@Q S
Bedankt! Ik weet niet wat dit nu precies doet, maar het werkt!
 
Q S

Q S

16/11/2012 12:05:44
Quote Anchor link
Als voorbeeld de selectbox voor de maanden met meer uitleg

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
//de selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

//eerste deel van de selectbox printen

echo '<select name="maand">';
//een jaar heeft twaalf maanden dus we gaan loopen van 1 tot en met 12
for($m=1;$m<=12;$m++){
   //kijken welke maand er geselecteerd is en op basis hiervan de variabele $selected vullen
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   //de 12 options printen. De variable $selected bepaald welke maand er geslecteerd is. $maanden is het array met de maanden, maar omdat een array bij 0 begint halen we 1 van $m af. Stel de loop is bij april ($m=4) dan halen we deze uit de array $maanden door de sleutel met waarde 3 te nemen. Januari is de eerste en die heeft sleutel 0.
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
//de loop sluiten
}
//de selectbox afsluiten
echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 16/11/2012 12:06:42 door Q S
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 14:35:32
Quote Anchor link
@Q S
Het werkt toch niet.
Dit doet hetzelfde als ik deed, maar dan met minder regels.
Maar als ik op verzenden druk, gaat ie weer naar de standaard.
Dusja...
 
Q S

Q S

16/11/2012 15:30:11
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor dat die andere gegevens weer in je formulier komen?
met $_GET, $_SESSION of $_POST ?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

16/11/2012 20:07:14
Quote Anchor link
met $_POST. hele script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
<?php
IF ($_POST[controle]=="TRUE") { /*deze komt van de index.html af, en is dan FALSE. onderaan hiero wordt deze TRUE */
$con = mysql_connect("localhost","root","") or die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite", $con) or die('Could not find database: ' . mysql_error()) ;

//Hier wordt de leeftijd in jaren berekend
$geboortedatum = mktime(0, 0, 0, $_POST[maand], $_POST[dag], $_POST[jaar]);
$t = time();
$leeftijdsec = ($geboortedatum < 0) ? ( $t + ($geboortedatum * -1) ) : $t - $geboortedatum;
$leeftijd = floor($leeftijdsec / "31536000");

if ( /* kijk of er IETS verkeerd is */
   (empty($_POST[username]))
OR (empty($_POST[password1]))
OR (empty($_POST[password2]))
OR (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
OR (empty($_POST[emailadres]))
OR (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
OR ($leeftijd < "18")
)
    {
$error_head=("<b>!!  ERROR  !!</b>");
    $error="1";}

IF ($error==1) /* kijk WAT er verkeerd is, en vul de desbetreffende error in */
    {
    IF (empty($_POST[username]))
        {
$error_user="Je hebt je <u>Gebruikersnaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[password1]) != ($_POST[password2]))
        {
$error_pass1="Je hebt niet twee keer <u>hetzelfde</u> Wachtwoord ingevuld!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) OR (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass2="Je moet wel je Wachtwoord <u>twee keer</u> invullen!<br />"; }
    IF ((empty($_POST[password1])) AND (empty($_POST[password2])))
        {
$error_pass1 = $error_pass2 = "Je hebt <u>beide Wachtwoorden</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (empty($_POST[emailadres]))
        {
$error_email="Je hebt je <u>E-mailadres</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($_POST[dag] == "1") AND ($_POST[maand] == "1") AND ($_POST[jaar] == "2012"))
        {
$error_leeftijd1="Je hebt je <u>Geboortedatum</u> niet ingevuld!<br />"; }
    IF (($leeftijd < "18") AND ($leeftijd >= "0") AND (!isset($error_leeftijd1)))
        {
$error_leeftijd2="Je bent te <u>Jong</u> om je aan te mogen melden!<br />"; }        
}


else {
session_start(); /* vul de sessions voor volgende pagina waar ge-output wordt wat in de database is gezet */
$_SESSION['username']=$_POST[username];
$_SESSION['emailadres']=$_POST[emailadres];
$_SESSION['dag']=$_POST[dag];
$_SESSION['maand']=$_POST[maand];
$_SESSION['jaar']=$_POST[jaar];

$sql="INSERT INTO user (username, password, emailadres, dag, maand, jaar)
VALUES('$_POST[username]', '$_POST[password2]', '$_POST[emailadres]', '$_POST[dag]', '$_POST[maand]', '$_POST[jaar]')"
;
header("location: registratie2.php");

if (!mysql_query($sql,$con))
    {
die('Error: ' . mysql_error()); }

mysql_close($con); }
}

?>


<html>
<head>
<title>Forever Alone Dating - Registratie</title>
</head>
<body>
<center><a href="index.html"><img border="0" src="/Dating/WIP/Forever_Alone_Dating.png" alt="Forever Alone Dating logo" width="256" height="183"></a></center> <br />
<form action="" method="post">
<center> <big><b>REGISTREREN</b></big> </center><br />
<font color="#FF0000"><?php echo $error_head; ?><br /></font>
<table> <!-- Normale Gegevens -->
<tr><td width="200">Wat is uw Gebruikersnaam?</td>
    <td width="100"><input type="text" name="username" value="<?php echo "$_POST[username]";?>" size="27"></td>
    <td width="10"></td> <td width="352"><font color="#FF0000"> <?php echo $error_user; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wat is uw Wachtwoord?</td><td><input type="password" name="password1" value="<?php echo "$_POST[password1]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass1; ?> </font> </td> </tr>
<tr><td>Wachtwoord ter controle:</td><td><input type="password" name="password2" value="<?php echo "$_POST[password2]";?>" size="27" /> </td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_pass2; ?> </font> </td></tr>
<tr><td>Wat is uw E-mailadres? </td><td> <input type="email" name="emailadres" value="<?php echo "$_POST[emailadres]";?>" size="27" / ><br /></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_email; ?> </font> </td></tr>
</table>

<table> <!-- Geboortedatum -->
    <tr><td width="200">Wanneer bent u geboren?</td><td width="198">
<?php
//zet de nederlandse maanden in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de maanden
$maanden = array("Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni",
    "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December");

//selectbox van de dagen
echo '<select name="dag">';
for($d=1;$d<=31;$d++){
   if($d == $POST["dag"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$d.'" '.$selected.'>'.$d.'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de maanden
//gebruik $maanden[$m-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="maand">';
for($m=1;$m<=12;$m++){
   if($m == $POST["maand"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$m.'" '.$selected.'>'.$maanden[$m-1].'</option>';
}

echo '</select>';

//selectbox van de jaren
echo '<select name="jaar">';
for($j=date("Y");$j>=1900;$j--){
   if($j == $POST["jaar"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$j.'" '.$selected.'>'.$j.'</option>';
}

echo '</select>';
?>

    <td width="0"></td> <td width="352"> <font color="#FF0000"> <?php echo $error_leeftijd1, $error_leeftijd2; ?> </font> </td> </tr>
</table>

<input type="hidden" name="controle" value="TRUE">
<input type="submit" value="Verzenden">
</form>
<form name="reset" method="post" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
<input type="submit" name="submit" value="Reset"><br />
</form>
<hr>
<form action="index.html" method="post">
<input type="submit" value="Hoofdpagina">
</form>

</body>
</html>


Toevoeging op 16/11/2012 21:00:40:

Haha ik heb de fout gevonden.
In jouw script staat:
" $POST["jaar"] "
Let vooral op de lage streep tussen $ en POST.
;)
Gewijzigd op 16/11/2012 20:08:04 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.