[req] uploadsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »
Remco

Remco

24/02/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje. Ik beheer sinds kort een een site voor een jongeren afdeling van het NRK.
Hij draaid op een joomla systeem en op phpbb.
Nu worden er op phpbb veel plaatjes geupload. Maar steeds op verschillende hostings. Nu wil ik eigenlijk zelf een uploadsysteem gaan gebruiken waar ik dan alle plaatjes in kan uploaden.

Wat had ik graag gewilt: Een uploadsysteem die dan automatisch een willekeurige bestandsnaam geeft.

Voorbeeld: Als ik phphulp.gif wil uploaden dat ik dan als link krijg../465829.gif
het is een beetje krom uitgelegd maar het komt neer op zon uploadscript als imageshack.

Ik heb al op verschillende sites gekeken maar heb nog nergens echt iets gevonden wat ik kan gebruiken.

Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:07:15
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/02/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Ehmmm..... de zoekfunctie hier? Google?
 
Remco

Remco

24/02/2008 19:56:00
Quote Anchor link
dat heb ik al geprobeerd. maar kan niet echt iets vinden. heb al verschillende woordcombinaties gebruikt maar weet verder niet waar ik dan op moet zoeken zodat ik een goede combinatie krijg waarmee ik ook iets kan vinden
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/02/2008 19:59:00
Quote Anchor link
PHP Uploadscript

Wellicht kun je hier wat mee? Voor de random bestandsnaam wil je wellicht nog even naar dit scriptje kijken...
 
Remco

Remco

24/02/2008 20:17:00
Quote Anchor link
aan zoiets heb ik idd iets. dat is wel wat ik bedoel. maar ik ben bang dat ik dat nooit samen als een geheel krijg :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/02/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Tja proberen kan natuurlijk nooit kwaad. Je zou allereerst dat voorbeeld script eens goed kunnen bekijken om te zien wat welk onderdeel nou precies doet. Vervolgens kun je van daaruit die onderdelen in je eigen script gaan verwerken...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/02/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Valt wel mee toch? Het uploadscript kun je zo overnemen. Het hernoemen van het bestand doe je vlak voor move_uploaded_file en klaar ben je.
 
Remco

Remco

24/02/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Ik heb hier een uploadscript van phphulp als ik me niet vergis:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?
/*
Copyright: flAming @ WmCity

Upload dit bestand en maak in diezelfde dir een nieuwe map aan.
Geef hieronder bij $mapnaam de naam van de map op die je daar aan hebt gemaakt.
Geef die map alle rechten (CHMOD 777)
Vul bij $site hieronder je dir in waar dit bestand in staat.
*/


$url = "http://hosting";
$mapnaam = "images/";




if($_POST['submit']) {
    $extensions = array();
    $extensions['ext'][] = "image/gif";
    $extensions['ext'][] = "image/jpg";
    $extensions['ext'][] = "image/jpeg";
    $extensions['ext'][] = "image/pjpeg";
    $extensions['ext'][] = "image/png";
    $extensions['ext'][] = "image/bmp";
    $extensions['ext'][] = "image/x-png";
    $extensions['ext'][] = "image/jpe";
    $extensions['ext'][] = "image/psd";        
    $extensions['ext'][] = "image/wmv";
    $extensions['ext'][] = "image/eps";
    $extensions['ext'][] = "image/pdp";
    $extensions['ext'][] = "image/pdd";
    if(in_array($_FILES['file']['type'], $extensions['ext'])) {
        if($_FILES['file']['size'] > 5048576) {
            echo "Uw bestand is meer als 5 MB!<br>Klik <a href='javascript:history.back(1)'>hier</a> om terug te gaan!";
        }
else {
            if($_FILES['file']['type'] == "image/gif") {
                $ext = ".gif";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/jpg") {
                $ext = ".jpg";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/jpeg") {
                $ext = ".jpg";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/pjpeg") {
                $ext = ".jpg";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/bmp") {
                $ext = ".bmp";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/bmp") {
                $ext = ".png";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/x-png") {
                $ext = ".png";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/jpe") {
                $ext = ".jpe";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/psd") {
                $ext = ".psd";        
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/gif") {
                $ext = ".gif";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/wmv") {
                $ext = ".wmv";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/eps") {
                $ext = ".eps";
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/pdp") {
                $ext = ".pdp";        
            }
elseif($_FILES['file']['type'] == "image/pdd") {
                $ext = ".pdd";        
            }

            if(file_exists($mapnaam.$_FILES['file']['name'])) {
                echo 'Er bestaat al een bestand met deze naam. Geef je bestand een andere naam <br><br><a href="javascript:history.back(1)">ga terug </a>';
            }

            else{
                if(is_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'])) {
                move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $mapnaam.$_FILES['file']['name']);
                    echo "Uw bestand is succesvol geupload!<br><br><strong>De URL van uw bestand is:</strong><br> <a href='".$url.$mapnaam.$_FILES['file']['name']."' target=_blank>".$url.$mapnaam.$_FILES['file']['name']."</a><br><br>";
                    echo "";
                    echo "Wilt u nog een bestand uploaden?<br><br>Klik <a href='$url.'>hier</a><br><br>";    
                }
else {
                    echo "Er is iets fout gegaan tijdens het uploaden!<br>Probeert u het nogmaals..<br>Klik <a href='javascript:history.back(1)'>hier</a> om terug te gaan!";
                }
            }
        }
    }
else {
        echo "U heeft een bestand gekozen dat niet de juiste extensie heeft!<br>Klik <a href='javascript:history.back(1)'>hier</a> om terug te gaan!<br><br>";
    }
}
else {
    echo "<form method='post' enctype='multipart/form-data'>
    <br></br>
    <strong>Upload bestand:</strong><br><br><input type='file' name='file' id='file'></br>
    <br>
    <input type='submit' name='submit' value='Upload bestand..'>
    </form>
    Supported extenties:<br> <b>jpeg, jpg, gif, png, psd, wmv, eps, jpe, pdp, pdd, bmp</b><br><br>
    maximale bestandsgrote = <strong>5mb</strong><br>
    Gebruik een <strong>unieke bestandsnaam</strong>, anders worden eerder opgeslagen bestanden overschreven. "
;
}

?>


dus dan moet ik boven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $mapnaam.$_FILES['file']['name']);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$rand = substr(md5(rand(0, 9999999999)), 0, 10);

move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $path . $rand . strrchr($_FILES['userfile']['name'], "."));


dit zal dan ook moeten werken of niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.