resultaten sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »
Carel

Carel

15/01/2008 18:10:00
Quote Anchor link
Bij het zoeken naaar afbeeldingen krijg je bij mijn zoekmachine als resultaat thumnails met trefwoorden en categorie te zien. Deze worden gesorteerd op volgorde van uploaden. Dus hetgeen wat als laatste upgeload is staat onderaan en de oudste bovenaan. Ik zou dit graag willen omdraaien. Hoe kan ik dit mogelijk maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    $res = mysql_query($sql);
    
    if(!$res)
    {
        trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    }
    else
    {
        $geenhoofdlettervoorcategorie = strtolower($zoekopcategorie);
        $geenhoofdlettervoortrefwoord = strtolower($trefwoordofomschrijving);
        if (mysql_num_rows($res) >= 1)
        {
/*onderstaande geeft foutmelding indien de gebruiker gegevens opvraagt die niet bestaan. Strolower zorgt ervoor dat de input gegevens van de gebruiker in het foutmeldings bericht met kleine letter is ipv met hoofdletter zoals in input staat*/        
            echo "<br><a href=\"registered_user_area_zoeken.php\" title=\"zoek opnieuw\">zoek opnieuw</a></br>";
            echo "<br>Op de categorie <b>$geenhoofdlettervoorcategorie</b> met de     
            zoekterm(en) <b>$zoeken</b> in <b>$geenhoofdlettervoortrefwoord</b> zijn de volgende afbeeldingen gevonden</br>";

            while ($row = mysql_fetch_array($res))
            {
//weergave van zoekresultaat
                echo '<br><img src="'.$row['thumbnail'].'" alt="thumbnail" /></br>';
                echo '<P><a href="'.$row['afbeelding'].'" alt="Zoom in" class="thickbox" rel="zoekopdracht"><img src="webpage_images/vergrootglas.gif" border=0/></a></P>';
                echo '<b>Categorie:</b>';
                echo '<P>'.$row['categorie'].'</P>';
                echo '<b>Trefwoord(en):</b>';
                echo '<P>'.$row['trefwoord'].'</P>';
            }
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 22:20:38
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 18:12:00
Quote Anchor link
ORDER BY datum DESC

zo moeilijk is SQL nu ook weer niet... Jammer dat je nu net het belangrijkste stukje code weglaat, de PHP-code doet namelijk helemaal niet ter zake!
 
Carel

Carel

15/01/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Oh sorry dacht dat ik het wellicht bij php moest doen...maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id nummer die overal gemeenschappelijk zijn.

Overigens had ik nog een kleine ik wil dat elke resultaat een nummer krijg dus als je 10 heb dat bij resultaat 1 het getal 1 getoond wordt en resultaat 2 het getal 2. Ik denk dat ik dat met echo php kan doen en dat een php code dan elke herhaling automatisch +1 zou moeten doen. Wellicht iemand suggestie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
            $sql = "
            SELECT
                afblocatie.thumbnail,
                afblocatie.afbeelding,
                afbcategorie.categorie,
                afbomschrijving.omschrijving,
                afbtrefwoord.trefwoord
            FROM
                afblocatie,
                afbcategorie,
                afbomschrijving,
                afbtrefwoord
            WHERE
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                afblocatie.id = afbcategorie.id
            AND
                afblocatie.id = afbomschrijving.id
            AND
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                (
                        ".$like."
                    OR
                        ".$like2."
                )
            ";
        }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:13:00
Quote Anchor link
Quote:
maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id
Op id kun je niet sorteren, een id is niks en zegt niks over de leeftijd. Een id geeft een uniek record aan, wat er in dit record staat, heeft daar niks mee te maken.

Kortom, er mist een kolom datumtijd in jouw tabel. Ga deze erbij zetten en vul deze automatisch met de SQL-functie NOW() om daar de huidige datumtijd in te zetten bij het aanmaken van het record. Dan kun je daar later op gaan sorteren.

Een getalletje bij de weergave kun je inderdaad het beste doen in PHP, daar kun je eenvoudig een tellertje mee laten lopen.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd. De afbeelding die als eerste upgeload is is de eerste afbeelding. Nauturlijk met datum heb je het voordeel dat je dan op bijv datum de gegevens zou kunnen sorteren e.d. In mijn huidig opzet heb ik geen datum, wat ik heel erg dom vergeten ben. Maar ik zal idd die datum nog even toevoegen.

Heb je wellicht een verwijzingkje of voorbeelde van zo'n eenvoudig tellertje?

En voordat ik dat ook weer weergeef weet je toevallig hoe ik ook ervoor kan zorgen dat als er bijv meer dan 10 afbeelding zijn dat jeop volgende pagina ofzo kan klikken .e.d.??? Dus ik wil bijv max 10 resultaten per pagina tonen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Quote:
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd.
Nee, het zegt 10x niks over de leeftijd. Een id is niks, betekent niks en zal ook nooit wat gaan worden of betekenen. Een id gebruik je om een uniek record te herkennen. That's it.

pagination, zoek daar maar eens op.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
probeer het in Mysql toe te voegen moet ik die NOW() onder het kopje Default2 plaatsen?

bedankt voor tips...
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij kun je in MySQL geen NOW() als default waarde opgeven. Het is mij nog niet gelukt. In dat geval zul je de kolomnaam en de value NOW() in de INSERT-query moeten opnemen.

In PostgreSQL werkt dit uiteraard heel simpel, maar dat had je ook wel kunnen raden. ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.