resultaten sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »
Carel

Carel

15/01/2008 18:10:00
Quote Anchor link
Bij het zoeken naaar afbeeldingen krijg je bij mijn zoekmachine als resultaat thumnails met trefwoorden en categorie te zien. Deze worden gesorteerd op volgorde van uploaden. Dus hetgeen wat als laatste upgeload is staat onderaan en de oudste bovenaan. Ik zou dit graag willen omdraaien. Hoe kan ik dit mogelijk maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    $res = mysql_query($sql);
    
    if(!$res)
    {
        trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    }
    else
    {
        $geenhoofdlettervoorcategorie = strtolower($zoekopcategorie);
        $geenhoofdlettervoortrefwoord = strtolower($trefwoordofomschrijving);
        if (mysql_num_rows($res) >= 1)
        {
/*onderstaande geeft foutmelding indien de gebruiker gegevens opvraagt die niet bestaan. Strolower zorgt ervoor dat de input gegevens van de gebruiker in het foutmeldings bericht met kleine letter is ipv met hoofdletter zoals in input staat*/        
            echo "<br><a href=\"registered_user_area_zoeken.php\" title=\"zoek opnieuw\">zoek opnieuw</a></br>";
            echo "<br>Op de categorie <b>$geenhoofdlettervoorcategorie</b> met de     
            zoekterm(en) <b>$zoeken</b> in <b>$geenhoofdlettervoortrefwoord</b> zijn de volgende afbeeldingen gevonden</br>";

            while ($row = mysql_fetch_array($res))
            {
//weergave van zoekresultaat
                echo '<br><img src="'.$row['thumbnail'].'" alt="thumbnail" /></br>';
                echo '<P><a href="'.$row['afbeelding'].'" alt="Zoom in" class="thickbox" rel="zoekopdracht"><img src="webpage_images/vergrootglas.gif" border=0/></a></P>';
                echo '<b>Categorie:</b>';
                echo '<P>'.$row['categorie'].'</P>';
                echo '<b>Trefwoord(en):</b>';
                echo '<P>'.$row['trefwoord'].'</P>';
            }
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:24:52
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 18:12:00
Quote Anchor link
ORDER BY datum DESC

zo moeilijk is SQL nu ook weer niet... Jammer dat je nu net het belangrijkste stukje code weglaat, de PHP-code doet namelijk helemaal niet ter zake!
 
Carel

Carel

15/01/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Oh sorry dacht dat ik het wellicht bij php moest doen...maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id nummer die overal gemeenschappelijk zijn.

Overigens had ik nog een kleine ik wil dat elke resultaat een nummer krijg dus als je 10 heb dat bij resultaat 1 het getal 1 getoond wordt en resultaat 2 het getal 2. Ik denk dat ik dat met echo php kan doen en dat een php code dan elke herhaling automatisch +1 zou moeten doen. Wellicht iemand suggestie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
            $sql = "
            SELECT
                afblocatie.thumbnail,
                afblocatie.afbeelding,
                afbcategorie.categorie,
                afbomschrijving.omschrijving,
                afbtrefwoord.trefwoord
            FROM
                afblocatie,
                afbcategorie,
                afbomschrijving,
                afbtrefwoord
            WHERE
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                afblocatie.id = afbcategorie.id
            AND
                afblocatie.id = afbomschrijving.id
            AND
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                (
                        ".$like."
                    OR
                        ".$like2."
                )
            ";
        }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:13:00
Quote Anchor link
Quote:
maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id
Op id kun je niet sorteren, een id is niks en zegt niks over de leeftijd. Een id geeft een uniek record aan, wat er in dit record staat, heeft daar niks mee te maken.

Kortom, er mist een kolom datumtijd in jouw tabel. Ga deze erbij zetten en vul deze automatisch met de SQL-functie NOW() om daar de huidige datumtijd in te zetten bij het aanmaken van het record. Dan kun je daar later op gaan sorteren.

Een getalletje bij de weergave kun je inderdaad het beste doen in PHP, daar kun je eenvoudig een tellertje mee laten lopen.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd. De afbeelding die als eerste upgeload is is de eerste afbeelding. Nauturlijk met datum heb je het voordeel dat je dan op bijv datum de gegevens zou kunnen sorteren e.d. In mijn huidig opzet heb ik geen datum, wat ik heel erg dom vergeten ben. Maar ik zal idd die datum nog even toevoegen.

Heb je wellicht een verwijzingkje of voorbeelde van zo'n eenvoudig tellertje?

En voordat ik dat ook weer weergeef weet je toevallig hoe ik ook ervoor kan zorgen dat als er bijv meer dan 10 afbeelding zijn dat jeop volgende pagina ofzo kan klikken .e.d.??? Dus ik wil bijv max 10 resultaten per pagina tonen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Quote:
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd.
Nee, het zegt 10x niks over de leeftijd. Een id is niks, betekent niks en zal ook nooit wat gaan worden of betekenen. Een id gebruik je om een uniek record te herkennen. That's it.

pagination, zoek daar maar eens op.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
probeer het in Mysql toe te voegen moet ik die NOW() onder het kopje Default2 plaatsen?

bedankt voor tips...
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij kun je in MySQL geen NOW() als default waarde opgeven. Het is mij nog niet gelukt. In dat geval zul je de kolomnaam en de value NOW() in de INSERT-query moeten opnemen.

In PostgreSQL werkt dit uiteraard heel simpel, maar dat had je ook wel kunnen raden. ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.