resultaten sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Carel

Carel

15/01/2008 18:10:00
Quote Anchor link
Bij het zoeken naaar afbeeldingen krijg je bij mijn zoekmachine als resultaat thumnails met trefwoorden en categorie te zien. Deze worden gesorteerd op volgorde van uploaden. Dus hetgeen wat als laatste upgeload is staat onderaan en de oudste bovenaan. Ik zou dit graag willen omdraaien. Hoe kan ik dit mogelijk maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    $res = mysql_query($sql);
    
    if(!$res)
    {
        trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    }
    else
    {
        $geenhoofdlettervoorcategorie = strtolower($zoekopcategorie);
        $geenhoofdlettervoortrefwoord = strtolower($trefwoordofomschrijving);
        if (mysql_num_rows($res) >= 1)
        {
/*onderstaande geeft foutmelding indien de gebruiker gegevens opvraagt die niet bestaan. Strolower zorgt ervoor dat de input gegevens van de gebruiker in het foutmeldings bericht met kleine letter is ipv met hoofdletter zoals in input staat*/        
            echo "<br><a href=\"registered_user_area_zoeken.php\" title=\"zoek opnieuw\">zoek opnieuw</a></br>";
            echo "<br>Op de categorie <b>$geenhoofdlettervoorcategorie</b> met de     
            zoekterm(en) <b>$zoeken</b> in <b>$geenhoofdlettervoortrefwoord</b> zijn de volgende afbeeldingen gevonden</br>";

            while ($row = mysql_fetch_array($res))
            {
//weergave van zoekresultaat
                echo '<br><img src="'.$row['thumbnail'].'" alt="thumbnail" /></br>';
                echo '<P><a href="'.$row['afbeelding'].'" alt="Zoom in" class="thickbox" rel="zoekopdracht"><img src="webpage_images/vergrootglas.gif" border=0/></a></P>';
                echo '<b>Categorie:</b>';
                echo '<P>'.$row['categorie'].'</P>';
                echo '<b>Trefwoord(en):</b>';
                echo '<P>'.$row['trefwoord'].'</P>';
            }
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 15:49:20
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 18:12:00
Quote Anchor link
ORDER BY datum DESC

zo moeilijk is SQL nu ook weer niet... Jammer dat je nu net het belangrijkste stukje code weglaat, de PHP-code doet namelijk helemaal niet ter zake!
 
Carel

Carel

15/01/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Oh sorry dacht dat ik het wellicht bij php moest doen...maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id nummer die overal gemeenschappelijk zijn.

Overigens had ik nog een kleine ik wil dat elke resultaat een nummer krijg dus als je 10 heb dat bij resultaat 1 het getal 1 getoond wordt en resultaat 2 het getal 2. Ik denk dat ik dat met echo php kan doen en dat een php code dan elke herhaling automatisch +1 zou moeten doen. Wellicht iemand suggestie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
            $sql = "
            SELECT
                afblocatie.thumbnail,
                afblocatie.afbeelding,
                afbcategorie.categorie,
                afbomschrijving.omschrijving,
                afbtrefwoord.trefwoord
            FROM
                afblocatie,
                afbcategorie,
                afbomschrijving,
                afbtrefwoord
            WHERE
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                afblocatie.id = afbcategorie.id
            AND
                afblocatie.id = afbomschrijving.id
            AND
                afblocatie.id = afbtrefwoord.id
            AND
                (
                        ".$like."
                    OR
                        ".$like2."
                )
            ";
        }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:13:00
Quote Anchor link
Quote:
maaruh bij mij heb je geen datum...dus ik heb ik het sorteerd op id
Op id kun je niet sorteren, een id is niks en zegt niks over de leeftijd. Een id geeft een uniek record aan, wat er in dit record staat, heeft daar niks mee te maken.

Kortom, er mist een kolom datumtijd in jouw tabel. Ga deze erbij zetten en vul deze automatisch met de SQL-functie NOW() om daar de huidige datumtijd in te zetten bij het aanmaken van het record. Dan kun je daar later op gaan sorteren.

Een getalletje bij de weergave kun je inderdaad het beste doen in PHP, daar kun je eenvoudig een tellertje mee laten lopen.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd. De afbeelding die als eerste upgeload is is de eerste afbeelding. Nauturlijk met datum heb je het voordeel dat je dan op bijv datum de gegevens zou kunnen sorteren e.d. In mijn huidig opzet heb ik geen datum, wat ik heel erg dom vergeten ben. Maar ik zal idd die datum nog even toevoegen.

Heb je wellicht een verwijzingkje of voorbeelde van zo'n eenvoudig tellertje?

En voordat ik dat ook weer weergeef weet je toevallig hoe ik ook ervoor kan zorgen dat als er bijv meer dan 10 afbeelding zijn dat jeop volgende pagina ofzo kan klikken .e.d.??? Dus ik wil bijv max 10 resultaten per pagina tonen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Quote:
Id zegt toch juist wel iets over de leeftijd.
Nee, het zegt 10x niks over de leeftijd. Een id is niks, betekent niks en zal ook nooit wat gaan worden of betekenen. Een id gebruik je om een uniek record te herkennen. That's it.

pagination, zoek daar maar eens op.
 
Carel

Carel

15/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
probeer het in Mysql toe te voegen moet ik die NOW() onder het kopje Default2 plaatsen?

bedankt voor tips...
 
Frank -

Frank -

15/01/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij kun je in MySQL geen NOW() als default waarde opgeven. Het is mij nog niet gelukt. In dat geval zul je de kolomnaam en de value NOW() in de INSERT-query moeten opnemen.

In PostgreSQL werkt dit uiteraard heel simpel, maar dat had je ook wel kunnen raden. ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.