Resultaten splitsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »
Giga

Giga

27/03/2004 20:13:00
Quote Anchor link
Ik heb zo een script-overzicht script, waarmee ik alle categorien kan weergeven, maar alles wordt ondereen gezet, nu zou ik dit graag in 2 kolommen splitsen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
//cat-output in table
while ($row = MYSQL_FETCH_ROW($result))  
{

    // count all links in an unique cat
    $resc = MYSQL_QUERY("SELECT * FROM $table_linkdata WHERE cat = $row[0]");
    $anzcat = MYSQL_NUM_ROWS($resc);
    // generate output-tables
    echo "<p>\n<tr>\n";
    // when not empty show link
    if($anzcat != 0) {
    echo "<td id='index_cat'>\n<IMG SRC='folder.gif' WIDTH='16' HEIGHT='13' BORDER='0'> <a href='view.php?cat=$row[0]'><font size='2'><b>$row[1]</b></a> ($anzcat)</font>\n</td>\n";
    }
else {
    // if empty hide link
    echo "<td id='index_cat'>\n<font size='2'><b>$row[1]</b> ($anzcat)</font>\n</td>\n"; }
    echo "</tr>\n<td id='index_desc'>\n".ARROW_FOR_CAT_DESC." $row[2]\n</td>\n";
    echo "</tr>\n";
}

?>


Als er iemand is die weet hoe, ben ik hem zeer dankbaar.

Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 03:10:31
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/03/2004 22:35:00
 

29/03/2004 22:24:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip maar ik kom er niet echt aan uit.
Ik heb het geprobeerd te begrijpen maar ik kom er niet.

Sorry voor mijn onwetendheid
 
Rick

Rick

30/03/2004 10:16:00
Quote Anchor link
mag ik vragen wat voor datamodel je hebt want ik vind het nogal database mishandeling om bij elke rij een nieuwe query uit te voeren
dat moet zeker wel in 1 query kunnen
 
Arend a

Arend a

30/03/2004 12:26:00
Quote Anchor link
Och, de mysql queries duren toch nooit het langst, ik denk dat het bij dergelijke queries in theorie een wereld van verschil is, maar in de praktijk toch zo sloom als shit.

Misschien eens leuk om eens te testen met die benchmark class van pear.
 

30/03/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Quote:
mag ik vragen wat voor datamodel je hebt want ik vind het nogal database mishandeling om bij elke rij een nieuwe query uit te voeren
dat moet zeker wel in 1 query kunnen


Het handelt zich ook hier om maar 1 enkele query die zolang wordt uitgevoerd tot alle resultaten zijn opgehaald, maar dit nu in een lijst ondereen.
Dit zou nu in 2 lijsten moeten. (langseen)
 
Giga

Giga

30/03/2004 19:34:00
Quote Anchor link
dus voor alle duidelijkheid, dit gedeelte moet in plaats van nu <TD>inhoud1</TD>, en daaronder dan <TD>inhoud2</TD>
Zo worden <TD>inhoud1</TD> <TD>inhoud2</TD>, dus naast elkaar.

Het is één query die uitgevoerd wordt, en wat een datamodel is daar kan ik spijtig genoeg geen antwoord op geven, ik ben nog maar een tijdje bezig met php/MySql.
dit wil niet zeggen dat ik niks ken maar dit is mij na 1 avond intensief proberen dit zelf op te lossen niet gelukt daarom kom ik het nu hier vragen.

Arend, wat jij bedoeld daar heb ik ook het raden naar, ik kan niet echt opmaken of dit nu positief of negatief bedoeld is.

Mark
Gewijzigd op 30/03/2004 19:35:00 door Giga
 
Arend a

Arend a

30/03/2004 21:33:00
Quote Anchor link
hehe vertaling: dit was een reactie op rick, mijn reactie was dat het vrij weinig verschil maakt op deze schaal.

De vraag naar het datamodel is gewoon over: hoe ziet je database eruit? Welke tabellen heb je en waarom heb je die zo gekozen?
 
Giga

Giga

30/03/2004 21:43:00
Quote Anchor link
Ahzo dat was niet echt tegen mij. cool.

De tabellen heb ik niet zelf gekozen, dit is normaal een link-list, die ik heb aangepast naar een php-script-list (http://www.gigadesign.be/php2/).

Er zijn 4 tabellen waarvan 2 verantwoordelijk zijn voor het weergeven van de resultaten ('cat' van kategorien en 'linkdata' voor het verkrijgen van de inhoud van elke categorie).

Als je eens gaat zien weet je wat ik bedoel ( weet je wel, maar dan zie je het ook eens ).

Mark
 
Rick

Rick

31/03/2004 02:02:00
Quote Anchor link
Quote:
Och, de mysql queries duren toch nooit het langst, ik denk dat het bij dergelijke queries in theorie een wereld van verschil is, maar in de praktijk toch zo sloom als shit.
toch vind ik dat je het goed moet doen.
als je ooit nog eens in grote projecten terecht komt en je gaat het zo opzetten dan word het gewoon een gigantische flop

Giga: misschien ideetje om alle resultaten in een array te zetten en daarna met een loopje eruit halen?
 
Arend a

Arend a

31/03/2004 15:02:00
Quote Anchor link
Ik ben van mening dat grote projecten niet in php moeten :)

Maar het kan volgens mij best, moet je maar eens die queries benchmarken, dat duurt niet zo gek lang, preformance verschil valt best mee te leven, de runtime van php zelf is gewoon 10 keer langer :)

Hou wel in de gaten dat zulke constructies soms gewoon nodig zijn wanneer je anders met een query met 30 INNER JOINS te maken krijgt. (En mysql gewoon brakke subquery ondersteuning heeft)

Grtz.

Adje
 
Rick

Rick

31/03/2004 15:08:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik ben van mening dat grote projecten niet in php moeten :)
true
Quote:
Maar het kan volgens mij best, moet je maar eens die queries benchmarken, dat duurt niet zo gek lang, preformance verschil valt best mee te leven, de runtime van php zelf is gewoon 10 keer langer :)
yup, maar ik vind het gewoon niet netjes en overbodig
Quote:
Hou wel in de gaten dat zulke constructies soms gewoon nodig zijn wanneer je anders met een query met 30 INNER JOINS te maken krijgt. (En mysql gewoon brakke subquery ondersteuning heeft)
helaas zijn subqueries nog niet echt geweldig bij mysql nee, maar het word beter
in plaats van een hele lading inner joins kan je misschien beter gewoon de database anders in elkaar zetten
als je zo een query moet uitvoeren dan heb je of een slecht datamodel of het is iets wat je 1x per dag met een cronjob kan uitvoeren
 
Arend a

Arend a

31/03/2004 16:39:00
Quote Anchor link
Quote:
in plaats van een hele lading inner joins kan je misschien beter gewoon de database anders in elkaar zetten
als je zo een query moet uitvoeren dan heb je of een slecht datamodel of het is iets wat je 1x per dag met een cronjob kan uitvoeren

Pappen of nathouden?
 
Giga

Giga

31/03/2004 18:08:00
Quote Anchor link
Quote:
Giga: misschien ideetje om alle resultaten in een array te zetten en daarna met een loopje eruit halen?
.

Okke er is nu al veel gezegd over 'benchmarking', 'inner joins', 'subquerys'. Maar hoe los ik dit nu op, ik zou dus graag een voorbeeld zien ( niet dat ik lui ben ) maar daar leer ik het meeste van.

Rick: misschien kun je mij eens een voorbeeld tonen van een 'loop until'

Bedankt

Mark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.