[Revieuw] Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:28:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een inlogsysteem gemaakt.
Het is alleen nog het inlog gedeelte, maar ik vroeg me toch af of ik nog wat kon verbeteren of iets kon toevoegen.

Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
session_start();

    //Setting- en databasegegevens ophalen
    include 'includes/config.php';

//Inlogform
    $inlogform = '
<form action="" method="POST">
Gebruikersnaam:<br />
<input type="text" name="gebruikersnaam"><br />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="wachtwoord"><br />
<input type="submit" value="Inloggen">
</form>'
;

    //Kijken of er gepost is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

    
    //Alle fouten worden in een array gezet
    $errors = array();
    
    //Kijken of er iets ingevuld is
    if(!isset($_POST["gebruikersnaam"]) && !isset($_POST["wachtwoord"]))
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'U hebt niet alles ingevuld!';
    }

    
    //Kijken of gebruikersnaam en wachtwoord overeenkomen in de database
        $salt = "ge5heim8es3al8t";
    $query_gebruiker = "SELECT gebruikersnaam, wachtwoord FROM leden WHERE gebruikersnaam = '".mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam'])."' AND wachtwoord = '".md5($_POST['wachtwoord'] . $salt)."'";
    if(!$uitvoeren_gebruiker = mysql_query($query_gebruiker);
    {

        echo 'Er ging wat mis door een database fout. Contacteer de webmaster!';
    }

    else
    {
    $result_gebruiker = mysql_num_rows($uitvoeren_gebruiker);
    
    if($result_gebruiker == 0)
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'Uw inlog combinatie is fout!';
    }
    

    //Errors tellen
         if(count($errors) != 0)
         {

        
         if(count($errors) == 1)
         {

         echo 'Er is 1 fout gevonden:';
         echo '<br />';
         foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        
        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }

        else
        {
        
        echo 'Er zijn '.count($errors).' fouten gevonden:';
        echo '<br />';
        foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }
        }

        else
        {
        
        //sessies maken
        $_SESSION['ingelogd'] = true;
        $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruikersnaam;
        
        //Doorgestuurd worden naar...
        header('Location:'.$header_inloggen);
                exit;
        
        }
        }
        }

        else
        {
        //Loginform
        echo $inlogform;

}


?>




Alvast bedankt voor het kijken!

GreetzZzZzz,,
Victor
Gewijzigd op 04/10/2010 22:29:05 door Victor Php
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 22:49:17
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 19:29:58
Quote Anchor link
Slecht eigenlijk.

Vind het geheel onoverzichtelijk.

EDIT: Review is zonder u.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:30:26 door Niels K
 

04/10/2010 19:37:12
Quote Anchor link
- Error reporting e.d. altijd uit op live site.
- Inline html rommel -> fout.
- Html of xhtml?
- $fout_inloggen_1 & $fout_inloggen_2 wtf?
- WTF voor onzin bij errors tellen?

En nog wat vage onoverzichtelijke rommel zoals Niels dus ook al aangeeft.

Afgekeurd dus.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:44:01 door
 
Th van

Th van

04/10/2010 19:45:17
Quote Anchor link
Misschien kun je een beetje overzichtelijker gaan werken, door overal netjes in te springen. Zo kun je er niks van maken, voor al het laatste gedeelte.
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 19:48:45
Quote Anchor link
En altijd dood gaan na een redirect!!!
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:55:28
Quote Anchor link
Okee.. bedankt voor jullie reacties!
Ik ga eraan werken.

@Niels en Theodoor van Donge
Ik zal gaan inspringen.

@Karl
Ik zal error reporting eraf halen.
De $fout_inloggen_cijfer staan in settings.php
Ik zal dat even veranderen in de code en settings.php weghalen. ;-)

Hoebedoel je vage onzin bij errors tellen?

Hij telt de errors.
Als het er geen 0 zijn gaat hij kijken of het er 1 is. Dan geeft ie een error. Als het er meer dan 1 is telt ie het aantal errors, geeft die aan en zet de foutmelding neer.

Ik zie nou niet meteen wat daar raar aan is eigenlijk :$

@Pim de Haan
Kun je dat even uitleggen?
Altijd doodgaan..?



-Edit-
Ik heb al wat wijzigingen gemaakt.
Naar de rest zal ik morgen kijken.
Ik ga nu aan m'n huiswerk ;-)
Gewijzigd op 04/10/2010 19:59:22 door Victor Php
 

04/10/2010 19:59:29
Quote Anchor link
Na een redirect moet je exit of die doen aangezien de rest van het script nog gewoon uitgevoerd zou kunnen worden.
Die constructie bij errors tellen vind ik gewoon vaag.
Je doet meerdere keren tellen. Wat is er mis met gewoon laten zien wat er mis is? En als je toch het aantal wilt tonen, dan kan dat volgens mij wel netter.
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 20:09:21
Quote Anchor link
Scheid je HTML gewoon van PHP..
 
Milo S

Milo S

04/10/2010 21:07:52
Quote Anchor link
Niet alleen dat tis gewoon een klote zooi... Sorry hoor maar normaal inspringen gebeurt niet, haakjes staat ineens achter wat er gebeuren moet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
   foreach()
{

}


dat gaat toch nergens over?
Je maakt je inlog formulier var aan na het posten... lekker krom.
Gewijzigd op 04/10/2010 21:18:53 door Milo S
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 21:53:16
Quote Anchor link
Rustig maar..
Ik leer ook alleen maar ;-)

@Karl
Ik ben dood gegaan na de header ;-).
En ik ga zoeken naar een nettere manier...

@Niels
Ga ik doen

@Milo S
Is die voorbeeldcode nu goed of fout?
Inlog formulier is nu voor het posten aangemaakt ;)
 

04/10/2010 22:03:48
Quote Anchor link
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 22:17:31
Quote Anchor link
Als je dat wat netter wil doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function redirect($url)
{

    header('Location: '.$url);
    exit;
}

?>
 
Niek s

niek s

04/10/2010 22:35:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk
 

04/10/2010 22:47:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/10/2010 22:35:31:
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk

Goed, goed, het kan gewoon...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.