[review] dutchgimpers.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Niek s

niek s

22/01/2007 14:18:00
Quote Anchor link
1 ding vind ik wat minder mooi: Er staat dan bij het nieuws (ik neem aan dat het nieuws is) op de homepagina een kopje (die in een eigen kader staat): "Welkom bij dutch GIMPers" En dan is daar nog een kader onder, en daar is de text dan van dat nieuwsbericht(?). Ik denk dat je dat "tweede kader" weg moet/kan halen. want ik vind het niet zo mooi. Voor de rest: Mooie website!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:00:09
 
Leendert

leendert

22/01/2007 15:19:00
Quote Anchor link
@Niek

Ik snap wat je bedoeld, ik ga vanavond kijken of ik er wat aan kan doen!
Ik dnek dat het zonder die rand ook mooier is inderdaad.
 
Frank

Frank

22/01/2007 19:25:00
Quote Anchor link
Ziet er gaaf en duidelijk uit!
 
Frank

Frank

22/01/2007 19:26:00
Quote Anchor link
*sorry dubbele post
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:05:00
Quote Anchor link
Na veel commentaar bij veschillende sitechecks dat de site te saai oogde.
Alles even in frissere kleuren gegooid.
Is het zo beter of is het nu weer te fel en mag het wel weer wat rustiger?
 
Femke

femke

23/01/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Op zich een nette site alleen voor mensen die gimpen verwacht ik wel een wat fotogeniekere site :)
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 21:20:00
Quote Anchor link
LOL
Quote:
Dit is een Nederlandse (Belgen zijn ook welkom) website over GIMP.

xD 't is maar goed dat ik een Nederlander ben.
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:22:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 23.01.2007 21:20:
LOL
Quote:
Dit is een Nederlandse (Belgen zijn ook welkom) website over GIMP.

xD 't is maar goed dat ik een Nederlander ben.

Ja,kzal het wel veranderen ;)
 
Arend a

Arend a

23/01/2007 21:25:00
Quote Anchor link
Een site over the gimp mag een wat vettere lay-out (strakke effects, dankzij the gimp). Ik vind de graphics erg simpel.
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 23.01.2007 21:25:
Een site over the gimp mag een wat vettere lay-out (strakke effects, dankzij the gimp). Ik vind de graphics erg simpel.

Ik wil de layout niet helemaal volstoppen met effecten enzo.

Ik ga dan nog wel een mooiere kop maken met veel effecten maar voor de site zelf is gebruikersgemak het belangrijkst.

Er zijn best wat boxjes enzo dus anders word het weer te druk.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 21:34:00
Quote Anchor link
Dan is het vooral belangrijk dat je een beetje een andere tint oranje en blauw gebruikt, ik vind het zo een beetje 'kinderlijk' en simpel.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:40:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 23.01.2007 21:34:
Dan is het vooral belangrijk dat je een beetje een andere tint oranje en blauw gebruikt, ik vind het zo een beetje 'kinderlijk' en simpel.

Hoop dat je hier iets aan hebt.

Ik zeg maar niks over jou site ;)

Maar ik zal er naar kijken.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 21:41:00
Quote Anchor link
LOL, mijn site ligt dood... :'( heb wel meerdere sites hoor www.gamersfuture.nl (ben admin, maar heb gedesigned en gescript) www.siddeburen.eu meej besig momenteel enz.

Maaruhh Gimp, wat is dat eigenlijk, een applicatie?
Edit:
Of plug-in voor Photoshop?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:53:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 23.01.2007 21:41:
LOL, mijn site ligt dood... :'( heb wel meerdere sites hoor www.gamersfuture.nl (ben admin, maar heb gedesigned en gescript) www.siddeburen.eu meej besig momenteel enz.

Maaruhh Gimp, wat is dat eigenlijk, een applicatie?
Edit:
Of plug-in voor Photoshop?

Ik bedoel die site die onder je naam en boven je avatar staat.

GIMP is een opensource alternatief voor Photoshop.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Ok, ja met MIJN SITE bedoel ik arcome.nl . Ik begrijp dus dat GIMP gratis is... waar kan ik dat downloaden?
 
Leendert

leendert

23/01/2007 21:57:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 23.01.2007 21:55:
Ok, ja met MIJN SITE bedoel ik arcome.nl . Ik begrijp dus dat GIMP gratis is... waar kan ik dat downloaden?

ja GIMP is gratis.
downloaden op gimp.org

Windows gebruikers download hier GTK+ en GIMP, (eerst GTK+ installeren): http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html
 
Leendert

leendert

24/01/2007 11:05:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 23.01.2007 21:34:
Dan is het vooral belangrijk dat je een beetje een andere tint oranje en blauw gebruikt, ik vind het zo een beetje 'kinderlijk' en simpel.

Hoop dat je hier iets aan hebt.

Wat lichter en minder fel?
 
Leendert

leendert

07/03/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Omdat ik nog al tegen wat beperkingen op liep bij het vorige cms-systeem ben ik over gestapt op php-fusion. Echt een hele verbetering, de site ziet er ook veel professioneler uit nu :)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.