[review] dutchgimpers.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leendert

leendert

20/01/2007 19:17:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben eergisteren begonnen met een site over GIMP.
De enige Nederlandse website volledig over GIMP en met forum, tutorials enz.

De website draait op het cms-systeem Guppy. Zullen de meeste wel niet kennen maar het is een gratis cms systeem die geen gebruik maakt van mysql.

Ik heb een paar aanpassingen gedaan en zelf een skin gebouwd.

Wat vinden jullie er zo van? tips?

En misschien is GIMP ook wel interresant voor de webdesigners hier die geen genoeg geld voor Photoshop hebben of tot nu toe illegaal Photoshop gebruiken.

Ik sta open voor al het commentaar!

link: http://www.dutchgimpers.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:56:36
 
Leo

Leo

20/01/2007 19:26:00
Quote Anchor link
Een link zou handig zijn.
 
Leendert

leendert

20/01/2007 19:27:00
Quote Anchor link
Chef schreef op 20.01.2007 19:26:
Een link zou handig zijn.

id :p er bij gezet
 
Danny K

Danny K

20/01/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Je kon hem ook uit de topic titel halen.. Verder kijken dan je neus lang is..
 
Lukke

lukke

20/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Zeer overzichtelijke en rustige site.

Zijn er meerdere admins??
Anders vind ik het nogal onproffesioneel dat er een link admin in je menu staat..

Ik zou het plaatje boven je menu's eventueel nog aanpassen, een overlay met schuine strepen ofzo.

Heb het volste vertrouwen in dat deze site indien genoeg reclame een succes kan worden!
 
Raymond ---

Raymond ---

20/01/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Even buiten het design:
Ik mis een een beetje de intoductie voor niet GIMP gebruikers.
Ik ken bijvoorbeeld het programma niet, weet nu aan de hand van de website dat het een beetje photoshop-achtig is. In je voorpagina-tekst zeg je al dat je niet GIMP gebruikers wil stimuleren het programma te gebruiken. Echter zie ik alleen maar een aantal tutorials. Ik heb op het eerste gezicht nu niet het idee van "Dat is echt interresant, laat ik dat NU downloaden".
Conclusie: Vertel waarom ik GIMP zou moeten downloaden (evt. met het oog op Photoshop gebruikers".

Let Op! dit is enkel mijn mening!

Edit:
Nieuwspagina:
Quote:
We zijn nu online op www.dutchgimpers.nl!
Dank aan het hostingbedrijf: Everyone's Internet
die deze site sponsord!
Is sponsort dacht ik...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/01/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Wil je hier meningen over alles of enkel de tekst. Ik kan eigenlijk geen mening geven over het design en het systeem omdat je het niet zelf hebt gebouwd.
 
Leendert

leendert

20/01/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties!

@lukke: er zijn 2 admins, maar het is inderdaad beter dat die link weg gaat
en ik zal kijken of ik nog wat met de banner kan doen

@Raymond: inderdaad een goed idee, ga ik ook aan werken

@jurgen: Ik heb de layout wel zelf gemaakt.
ik ben nu bezig met een plugin te scripten: een gallery
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

20/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Ik vind het een erg nette site.
En ik denk dat je het wel eens druk zou kunnen gaan krijgen daar.

succes

KLaasjan
 
Leendert

leendert

20/01/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Als er genoeg mensen registreren wel ja ;)
Het lastigste is nog het reclame maken :(
 
ArendJan

ArendJan

20/01/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik ga alleen even op de layout in en dan merk ik dit op:

-Eentonige (minder-aantrekkelijke) layout
-Weinig onderscheid tussen menu/tekst/e.d. (mag wel wat meer met kleuren gedaan worden)
-Ik zie weinig ondersteunende afbeeldingen etc.
-Teksten kunnen beter (hoeft niet tussen elke regel een witregel,let op typfouten)
-Header kan veel leuker,frisser

Ga wat meer spelen met kleur/afbeelding/contrast...

Succes!
ArendJan
 
Leendert

leendert

20/01/2007 20:48:00
Quote Anchor link
@arendJan:

layout heb ik eigenlijk bewust eenvoudig en rustig gehouden. Ik kijk het even aan of meerdere dit niet mooi vinden want veel houden juist van een rustige layout.

aan de banner word gewerkd;) teksten ook.

bedankt voor je tips!
 

20/01/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Tot exact 152px van boven komt de site helder duidelijk goed doeltreffend over. Daarna ben ik de weg kwijt.
Ik zie te veel boxjes, kan geen onderscheid maken wat belangrijk is en wat niet.

Je tutorials menu is een waanzinige gekte van lettertypes, grotes en effecten.

Voor een site met zo'n grafisch onderwerp had eigenlijk wel iets meer gemogen.

De hoofdtekst van je site is duidelijk leesbaar en bespeur ik daar padding? Ja echt waar (maar het mag nog wel wat meer)

Als ik mij nu registeer, wat heb ik dan? De jackpot? Een miljoen. Ik zie geen nut van de registratie en denk ook dat het prima zonder kan.

Ik zelf heb een hekel aan text met een lijntje erboven en onder.

Ik vind het idee van de site trouwens erg goed en orgineel. Alleen mis ik nog een hele grote link naar Gimp.org
 
Vincent

Vincent

20/01/2007 20:57:00
Quote Anchor link
Mooie site! maar 1 ding weet niet of het aan mij ligt. Ik gebruikt FF en als ik met mijn muis op het rechte uiterste randje van de links:
* - Glassy Abstract
* - abstract twister
ga dan gaan ze heel erg trillen ofzo....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Leendert

leendert

20/01/2007 20:59:00
Quote Anchor link
@webmakerij:
Jij weer met je padding :D

Als je, je registreer heb je toegang tot het forum! kan je vragen stellen aan andere leden en creaties laten zien, meedoen met wedstrijdjes, tutorials schrijven....

Op het forum heb je (later, nu nog niet) ook toegang tot andere tips, info en bronnen.

verder ga ik met je tips aan de slag! Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Leendert

leendert

20/01/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Vincent schreef op 20.01.2007 20:57:
Mooie site! maar 1 ding weet niet of het aan mij ligt. Ik gebruikt FF en als ik met mijn muis op het rechte uiterste randje van de links:
* - Glassy Abstract
* - abstract twister
ga dan gaan ze heel erg trillen ofzo....

Bij mij trilt er niks ;) Maar komt misschien omdat de grote verandert van
de tekst, ik ga dat nu ook gelijk maar wijzigen.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/01/2007 21:19:00
Quote Anchor link
het zal wel weer eens aan miojn liggen maar de site is te breed..
k haat t om constant van links naar rechts te moeten want daar heb k, volgens mijn, geen scroller voor.
voor de rest over de inhoud van de content

Quote:
Nog nooit GIMP gebruikt? Leer de basisbeginselen hier: http://willempen.org/gimp/ of in de officiele Nederlandse handleiding: http://docs.gimp.org/nl/


zet die basisbeginselen op je eige site dat is veel aantrekkelijker voor de bezoekers denk ik.. want k heb ook het liefst alleen mischien een ps tut, google en ps zelf onder m'n balk

voor de rest weet k niet waarom k nou GIMP zou kiezen als je photoshop kan hacken

en die link van forum is irritant..
ik wil er wel heen en dan zie je daar nog eens dat je geregistreerd moet zijn..
haal dan gewoon die link weg als je niet ingelogd bent of laat de leden ook de forum berichten lezen en niet kunnen replyen
 
Leendert

leendert

20/01/2007 21:28:00
Quote Anchor link
@nico,
Welke resolutie heb jij dan?

basisbeginselen zullen wel op de site komen maar dan zal ik eerst wat tijd vrij moeten maken om een handleiding te schrijven.

Photoshop kost ongeveer 1000 euro, is best veel terwijl ik nog niets tegen gekomen ben wat ik wel op Photoshop dee maar wat ik nu niet meer kan doen. Andere voordelen van GIMP: de gratis scripts, veel minder geheugen nodig dan Photoshop, ook voor linuxgebruikers...

Hmm ik zie het irritante van de forumlink niet, moet je maar registreren ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

20/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Vind het een leuk idee, en kom zeker nog een keer kijkje nemen. Maar is er ook een mogelijkheid om die plugin uit te schakelen?
 
Leendert

leendert

20/01/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Nee, die plugin regelt het ledensyteem. Het standaart ledensysteem van Guppy stelt namelijk niet veel voor.

Trouwens leuk dat je geregistreerd ben!

Ik hoop volgende week nog wat tutorials te maken dus dan heb je ook weer wat te doen ;)
 
Leendert

leendert

22/01/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Okj,
het volgende heb ik nu al gedaan:
- admin link in menu weg gehaald.
- nieuwe kop word gemaakt door leden via forum
- effect dat de letters van de tutorials bij mouseover groter worden weg gehaald.
- aan de layout ga ik zelf nog wat sleutelen
- ik ga zo snel mogelijk een beginnerscursusje schrijven

Iedereen bedankt voor de tips!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.