[REVIEW] FreeWebDav

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/02/2013 17:45:14
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb een website gemaakt, genaamd FreeWebDav. De naam is vernoemd naar de techniek voor het koppelen van een "webdrive" aan de computer. De functie van de website is dat je gratis opslagruimte krijgt, zonder iets te installeren. Graag zou ik een review over deze site willen hebben.

Het adres van de website is: freewebdav.tk (sorry dat ik een .tk heb, budget is zeer laag)

Note: Ik ben 14 jaar. (bij een vorige post vonden ze dat fijn om te weten)

Wil je nog meer weten, vraag dan gerust ;)
Gewijzigd op 15/02/2013 19:16:07 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:24:08
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/02/2013 18:22:31
Quote Anchor link
Okee...

En wat zou je willen dat wij met deze informatie doen?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/02/2013 18:54:41
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/02/2013 18:22:31:
Okee...

En wat zou je willen dat wij met deze informatie doen?


Een review geven. Ik zal het nog even in het topic erbij zetten, dan is dat iets duidelijker.
 
Machiel K

Machiel K

15/02/2013 20:11:52
Quote Anchor link
- Reclames 'schrikken' gebruikers af. Op de homepagina staan 3 advertenties, een beetje veel vind ik als dit de pagina is waar je meteen terecht komt.
- Zelf vind ik een wit gecenterde container mooier in plaats van een achtergrond als 'achtergrond'.
- Je menu is niet verkeerd, wel weer jammer van die advertentie. Maar toch over die advertentie, kan je die witte achtergrondkleur niet aanpassen naar de kleur die het menu zelf heeft (of transparant)?

Geen slechte website, layout mag/kan van/volgens mij alleen nog iets beter.
 
Php knipper

php knipper

15/02/2013 20:57:05
Quote Anchor link
Afbeelding
die hoeken die worden afgerond in de header hebben geen nut als de site volledig scherm is, ik vindt het eerder raar dan leuk dan. Maak je site niet voor volledig scherm of haal die hoeken weg ;-)

--> Maar mijn mening hé ;)
 
Jasper DS

Jasper DS

15/02/2013 21:14:26
Quote Anchor link
Ik zal ook maar even mijn mening geven. Ik vind de website niet echt mooi maar dat is misschien eerder een persoonlijke mening. Wat mij vooral stoort is de chaos. Niet dat de site extreem druk is maar ik vind geen geheel, ik zie eerder allemaal los hangende componenten. Wat ik zou doen is de content van de website al naar het midden brengen zodat je langs links en rechts wat margin hebt. Ten tweede zou ik de content niet direct op de achtergrond plaatsten maar eventueel in een transparant wit(?) vak. Dat gaat al erg veel rust brengen. Laat je niet ontmoedigen door mijn bovenstaande tekst ik hoop je hier vooral met te helpen!

Quote:
Note: Ik ben 14 jaar. (bij een vorige post vonden ze dat fijn om te weten)

Leuk, ik ben ook op die leeftijd begonnen (3 jaar geleden)! Het doet me altijd plezier om nog andere jonge mensen terug te vinden die hun best doen om iets mooi te maken. Ik weet niet wat je toekomst plannen zijn, indien je verder wilt gaan met webdesign raad ik je aan om eens wat webdesign trends te bekijken van deze tijd en héél veel nieuwe designs te maken. Je zal zien hoe snel je groeit en wat je kan presteren.
 
- Raoul -

- Raoul -

15/02/2013 21:53:54
Quote Anchor link
De website is inderdaad niet erg mooi. Het is te speels, voor een hosting site.

Ook al is je budget erg laag, het is nogal raar dat een hosting site een .tk domein heeft.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 08:45:51
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties.
Ik heb 2 advertenties weggehaald. Alsnog heb ik toch nog wel 1 advertentie onder de content. Ik heb 1 wit vlak geplaatst met gradient.

Afbeelding

Hebben jullie nog tips voor dat witte vlak? Want het ziet er nog niet erg mooi uit.
Gewijzigd op 16/02/2013 08:50:27 door Max van den Bosch
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:04:32
Quote Anchor link
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 09:26:12
Quote Anchor link
Joep de Jong op 16/02/2013 09:04:32:
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken


Is goed, alleen probleempje; Ik heb geen mac :P

Edit:
Ben er mee bezig


Edit:
Klaar. De "Hoe in te stellen" voor Mac staat er bij
Gewijzigd op 16/02/2013 09:50:30 door Max van den Bosch
 
Machiel K

Machiel K

16/02/2013 09:39:48
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 08:45:51:
Ik heb 2 advertenties weggehaald. Alsnog heb ik toch nog wel 1 advertentie onder de content. Ik heb 1 wit vlak geplaatst met gradient.


Al iets beter, zet alleen nog even een padding in je box.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:47:17
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 09:26:12:
Joep de Jong op 16/02/2013 09:04:32:
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken


Is goed, alleen probleempje; Ik heb geen mac :P

Edit:
Ben er mee bezig


Ik wil wel een uitlef voor mac schrijven
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 09:51:42
Quote Anchor link
@Joep de Jong: Ik heb het geprobeert. Wil je even controleren of het werkt?
@Machiel K: Zal ik doen
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:58:28
Quote Anchor link
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:05:17
Quote Anchor link
Joep de Jong op 16/02/2013 09:58:28:
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?


Registreren werkt wel. Ik zal wel ff een demo aanmaken.

Gebruikersnaam: phphulpdemo
Wachtwoord: phphulp


Zie bericht onder voor andere accountgegevens
Gewijzigd op 16/02/2013 10:44:43 door Max van den Bosch
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 10:11:22
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 10:05:17:
Joep de Jong op 16/02/2013 09:58:28:
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?


Registreren werkt wel. Ik zal wel ff een demo aanmaken.

Gebruikersnaam: phphulpdemo
Wachtwoord: phphulp


Ik kom niet in de online webdav en ook niet in de andere, wordt het misschien niet ondersteund voor mac? Anders moet iemand anders het ook even testen
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:14:12
Quote Anchor link
Hmmm. Dat is raar.

Zie je bij de online webdav wel een inlogboxje komen?
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 10:15:20
Quote Anchor link
ja, en je logt in en het venster komt weer opnieuw

Toevoeging op 16/02/2013 10:17:35:

Als ik een verkeert wachtwoord invoer zegt hij: 'Inloggen is mislukt. Opnieuw proberen?' maar als het wachtwoord goed is gebeurt er niks.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:19:59
Quote Anchor link
Owkee. Bedankt voor die info.

Toevoeging op 16/02/2013 10:34:41:

Ik neem aan dat je safari gebruikt? Dan ga ik het even testen

Toevoeging op 16/02/2013 10:42:10:

Sorry Joep. Er zat inderdaad een fout in het registreren.

Toevoeging op 16/02/2013 10:45:12:

Gebruikersnaam: phphulp
Wachtwoord: phphulp
Gewijzigd op 16/02/2013 10:45:33 door Max van den Bosch
 
- Raoul -

- Raoul -

16/02/2013 10:34:47
Quote Anchor link
Sowieso nog een andere achtergrond, header en menu aan elkaar vast maken en centreren.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 11:01:09
Quote Anchor link
- Raoul - op 16/02/2013 10:34:47:
Sowieso nog een andere achtergrond, header en menu aan elkaar vast maken en centreren.


Ben er mee bezig, alleen 3owl laat het een beetje afweten.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.