[REVIEW] FreeWebDav

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 11:40:12
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 10:19:59:
Ik neem aan dat je safari gebruikt? Dan ga ik het even testen


Ik gebruik chrome, ik test het wel even
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:30:59
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 11:41:19
Quote Anchor link
Ik gebruik ook chrome. Ik heb het probleem ondekt. Er zit een fout in de registratie.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 11:46:04
Quote Anchor link
Inloggen lukt nogsteeds niet, of werkt phphulp - phphulp niet?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 11:46:56
Quote Anchor link
Joep de Jong op 16/02/2013 11:46:04:
Inloggen lukt nogsteeds niet, of werkt phphulp - phphulp niet?


Nee, die werkt ook niet :S

Het komt omdat wachtwoorden gecrypt worden, alleen het gaat ergens niet goed.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 11:47:28
Quote Anchor link
Okee, meld maar als het weer werkt, dan test ik het even
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 18:05:08
Quote Anchor link
Eindelijk werkt het. Het bleek dat er 1 klein foutje zat in de SQL, maar omdat ik die niet zag heb ik eerst heel de beveiliging overhoop gegooid :S

Iedergeval, @Joep de Jong: Hij doet het

@- Raoul -: Ik heb het menu aan de header vastgemaakt. Ik denk dat hij nu op zich wel goed is?
Gewijzigd op 16/02/2013 18:12:32 door Max van den Bosch
 
Ch th

ch th

16/02/2013 19:25:19
Quote Anchor link
persoonlijk zou ik niet het hele scherm vullen maar eerder een breedte nemen van 800 tot 1000 px en deze centreren met links en rechts een evengrote margin.

Verder heb ik nog een (denk ik ) klein foutje gezien in de div#content. namelijk de afronding van de hoeken, de tekst staat over de afronding. Wat je hiervoor zou kunnen doen is de div#content een padding meegeven met dezelfde waarde als de straal van de afronding van de hoeken. Dan oogt de tekst ook wat mooier want nu staat deze links tegen de div geplakt

Op de pagina "Help" staat "Bij het aan maken van een bestand ...", aanmaken is aan elkaar geschreven.

de pagina's contact en voorwaarden zou ik van elkaar scheiden, dit komt professioneler over.

Na deze opmerkingen vind ik het wel een goed/mooi idee ;)

Wat ik me nog afvraag is; als jij deze dienst gratis maakt, hoe ga je dan alle serverkosten en dergelijke onderhouden?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 19:44:54
Quote Anchor link
Ch th op 16/02/2013 19:25:19:
persoonlijk zou ik niet het hele scherm vullen maar eerder een breedte nemen van 800 tot 1000 px en deze centreren met links en rechts een evengrote margin.

Verder heb ik nog een (denk ik ) klein foutje gezien in de div#content. namelijk de afronding van de hoeken, de tekst staat over de afronding. Wat je hiervoor zou kunnen doen is de div#content een padding meegeven met dezelfde waarde als de straal van de afronding van de hoeken. Dan oogt de tekst ook wat mooier want nu staat deze links tegen de div geplakt

Op de pagina "Help" staat "Bij het aan maken van een bestand ...", aanmaken is aan elkaar geschreven.

de pagina's contact en voorwaarden zou ik van elkaar scheiden, dit komt professioneler over.

Na deze opmerkingen vind ik het wel een goed/mooi idee ;)

Wat ik me nog afvraag is; als jij deze dienst gratis maakt, hoe ga je dan alle serverkosten en dergelijke onderhouden?


Ik gebruik nu nog 3owl, die heeft onbeperkte opslag en datatransfer. Een minpunt is wel dat er iets meer downtime is. Als de site echt gaat groeien, weet ik nog niet wat ik wil gaan doen, misschien een sponsor oid
 
- Raoul -

- Raoul -

16/02/2013 20:37:15
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 18:05:08:
@- Raoul -: Ik heb het menu aan de header vastgemaakt. Ik denk dat hij nu op zich wel goed is?


Nee nog niet echt super zo. Ook de content gewoon eraan vastmaken en centreren. Alles staat nu helemaal links, werkt niet lekker zo.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

17/02/2013 08:58:18
Quote Anchor link
@- Raoul -: Ben ermee bezig, maar moet daarvoor even opnieuw fotoshoppen.

Toevoeging op 17/02/2013 12:59:34:

Ik heb het af. Alles is aan elkaar, en het geheel is gecentered. Hoe vinden jullie het nu?
 
Ch th

ch th

17/02/2013 14:19:10
Quote Anchor link
zeker dat je al geupload hebt? want bij mij is er echter niet veel verandert. alleen dat de advertentie nu tegen de linkse kolom plakt
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

17/02/2013 14:28:16
Quote Anchor link
Ja, alles is geupload, alleen de cache is erg groot (5 dagen). Ook gebruik ik cloudflare, die ook nog een extra cache heeft.

Een alternatief adres is: http://serv3-freewebdav.tk/
 
- Raoul -

- Raoul -

17/02/2013 14:31:09
Quote Anchor link
Dat ziet er al heel wat beter uit. Dat oranje past wel nog steeds niet bij blauw als hover in de menubar.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

17/02/2013 14:39:48
Quote Anchor link
Zo beter?
 
- Raoul -

- Raoul -

17/02/2013 14:42:28
Quote Anchor link
Ja. En nu nog een andere achtergrond
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

17/02/2013 14:49:57
Quote Anchor link
Afbeelding

Dit geeft meteen wel een heel ander "gevoel" bij de site.

Toevoeging op 17/02/2013 14:57:11:

Ik heb BTW al wel op beveiliging gelet. Dus PHP is niet uit te voeren (als het goed is)
Gewijzigd op 17/02/2013 14:51:44 door Max van den Bosch
 
Machiel K

Machiel K

17/02/2013 14:58:39
Quote Anchor link
Mooie verbeteringen!

Alleen nog een ding, als je naar http://serv3-freewebdav.tk/howto.php gaat blijft je menu 593px hoog. Als je hier 100% van maakt zodat het menu altijd even lang is als de witte container zou dat nog mooier zijn.
 
Ch th

ch th

17/02/2013 15:11:48
Quote Anchor link
in firefox krijg ik de menubalk niet te zien
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 16:05:25
Quote Anchor link
Ik zie hem jammer genoeg ook niet in Firefox.
Er is wel nog veel verbetering aan. Denk maar aan het menu contact enzo.

Voor de rest, ik vind het al een zeer goeie verbetering.
 
Machiel K

Machiel K

17/02/2013 16:32:18
Quote Anchor link
Ik zie momenteel ook je menu niet, het ligt dus niet aan Firefox (ik browse met Chrome).
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.