[review] FrontPage

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 12:09:18
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/12/2010 23:43:01:
Ik heb even je broncode bekeken en ik zie dat je je logo hebt opgebouwd uit een <h1> en een <h2>. Lijkt me toch echt dat je daarmee de plank behoorlijk mis slaat hoor.


Ja, dat is maar tijdelijk. Ik hoop volgende week iemand te hebben gevonden om een fatsoenlijk logo te maken.
Gewijzigd op 12/12/2010 14:28:54 door Bram Boos
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:04:42
 
Justin S

Justin S

12/12/2010 12:38:26
Quote Anchor link
En dit? Gaat om het logo rechtsboven.
Gewijzigd op 12/12/2010 12:47:29 door Justin S
 
Pim -

Pim -

12/12/2010 13:29:37
Quote Anchor link
Als ik jou was zou ik al het werk dat je in je applicatie hebt gestopt niet teniet doen door een slechte layout. Doe waar je goed in bent en besteed de opmaak uit.
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 14:02:57
Quote Anchor link
Justin Streuper op 12/12/2010 12:38:26:
En dit? Gaat om het logo rechtsboven.


Die is wel mooi! Heb jij die gemaakt??
 
Jens V

Jens V

12/12/2010 14:25:27
Quote Anchor link
Deze layout in inderdaad al veel beter! Betere kleurtjes, minder grote letters, véél professioneler :)
Dit is een grote verbetering ten opzichte van je vorig design. Je nieuwe logo is ook al een stuk beter dan dat (sorry voor het woord) misbaksel van de vorige layout.

Jens
 
Justin S

Justin S

12/12/2010 15:42:18
Quote Anchor link
Bram Boos op 12/12/2010 14:02:57:
Justin Streuper op 12/12/2010 12:38:26:
En dit? Gaat om het logo rechtsboven.


Die is wel mooi! Heb jij die gemaakt??


Ja, echt binnen drie minuten :-p...
Je mag 'm vrij gebruiken!
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 15:48:46
Quote Anchor link
Justin Streuper op 12/12/2010 15:42:18:
Bram Boos op 12/12/2010 14:02:57:
Justin Streuper op 12/12/2010 12:38:26:
En dit? Gaat om het logo rechtsboven.


Die is wel mooi! Heb jij die gemaakt??


Ja, echt binnen drie minuten :-p...
Je mag 'm vrij gebruiken!


Echt? Cool!

Waar heb je het mee gemaakt, en heb je die bestanden ook nog? (is wel handig ;))
Gewijzigd op 12/12/2010 15:49:25 door Bram Boos
 
Justin S

Justin S

12/12/2010 15:51:18
Quote Anchor link
Ik gebruik illustrator voor logo's en vectors. Het mooie daarvan is, dat hij de lijnen en objecten die je aanmaakt mathematisch opmaakt, dus niet in pixels. Dit heeft als resultaat dat je oneindig kan vergroten zonder kwaliteitsverlies :-).

Wil je de illustrator file of moet ik wat exports maken naar jpg, png?
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 16:08:10
Quote Anchor link
Justin Streuper op 12/12/2010 15:51:18:
Ik gebruik illustrator voor logo's en vectors. Het mooie daarvan is, dat hij de lijnen en objecten die je aanmaakt mathematisch opmaakt, dus niet in pixels. Dit heeft als resultaat dat je oneindig kan vergroten zonder kwaliteitsverlies :-).

Wil je de illustrator file of moet ik wat exports maken naar jpg, png?


Doe maar illustrator file (download ik wel even) en doe maar een export naar png zodat ik die meteen kan gebruiken :D

Toevoeging op 12/12/2010 16:56:27:

Zojuist het logo van Justin in de layout gedaan en weer online gezet met een aantal kleine verbeteringen...

http://www.mijn-homepage.com/voorbeeld/
 
Victor Php

Victor Php

12/12/2010 18:11:10
Quote Anchor link
Oogt al stukke professioneler!
 
Gerhard l

gerhard l

12/12/2010 18:14:29
Quote Anchor link
veel beter
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 20:43:28
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie feedback!

Ik heb net de laatste versie online gezet: http://www.mijn-homepage.com/voorbeeld/

Deze ga ik uiteindelijk ook gebruiken tenzij iemand nog iets op of aan te merken heeft ;-)
 
Victor Php

Victor Php

12/12/2010 20:46:25
Quote Anchor link
Zie ik het nou fout of loopt "NAAM" schuin op?
Gewijzigd op 12/12/2010 20:52:33 door Victor Php
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 20:47:53
Quote Anchor link
Victor Php op 12/12/2010 20:46:25:
Heb ik het nou goed of loopt "NAAM" schuin op?


Ja dat heb je goed gezien...



De layout is ook nog eens w3c valid (xhtml en css).
Gewijzigd op 12/12/2010 20:57:21 door Bram Boos
 

12/12/2010 20:48:45
Quote Anchor link
Ik vind het contrast van de tekst nog steeds niet echt lekker...
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 20:51:09
Quote Anchor link
Karl Karl op 12/12/2010 20:48:45:
Ik vind het contrast van de tekst nog steeds niet echt lekker...


En nu dan, heb de letters met 0.2 punt verder uit elkaar gehaald en wat "zwarter" gemaakt...
 
Victor Php

Victor Php

12/12/2010 20:54:07
Quote Anchor link
Sorry Bram!
Ik had het wel gelezen, maar er even niet aan gedacht, sorry.

Ik heb niks meer aan te merken..
 
Bram Boos

Bram Boos

12/12/2010 20:57:47
Quote Anchor link
Victor Php op 12/12/2010 20:54:07:
Sorry Bram!
Ik had het wel gelezen, maar er even niet aan gedacht, sorry.

Ik heb niks meer aan te merken..


Maakt niet uit hoor, kan gebeuren.
Gewijzigd op 12/12/2010 20:58:03 door Bram Boos
 
Moe BE

Moe BE

13/12/2010 11:39:34
Quote Anchor link
Ben ik nu de enige die ziet dat die 'C' onderaan is afgesneden?

Verder zou ik het logo gewoon recht houden en niet laten versmallen (of hoe je dit ook zegt).
 
Wouter J

Wouter J

13/12/2010 11:48:28
Quote Anchor link
Het is leuk hoor zo'n logo. Maar als je dat niet laat terug komen in je design heb je er eigenlijk niks aan.

Je hebt nu een hele strakke site met wit en grijs. Zelf zou ik er denk ik nog een leuk kleurtje bij doen, oranje bijv.
Je logo is daarin tegen niet echt heel strak. Het is een beetje speels. Probeer dit ook weer terug te laten komen in je design. Of maak het logo minder strak.

Nu ziet het er echt uit alsof je het design en het logo apart voor 2 totaal andere doeleinden hebt gemaakt.

Ik vind het ook nog niet lekker lezen. Dat komt denk ik niet door het contrast, maar door het feit dat je een hele kleine lettergrootte hebt. 11px. Ik zou voor een site altijd 14-17px gebruiken. Dat leest gewoon lekker makkelijk.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.