[Review] Lay-out

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jasper DS

Jasper DS

14/12/2010 20:19:50
Anchor link
Hey,

zouden jullie even de layout willen reviewen? :)
http://www.street-place.nl/review/

Is gemaakt door mijn partner, ik doe de php code etc.. hij de html css,..

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:26:18
 
Wouter J

Wouter J

14/12/2010 20:45:08
Anchor link
Dit is echt zo'n design waarvan ik hou!
Nog wat verbeter puntjes:
- Maak de kleur van de tekst wat donkerder. Het contrast tussen achtergrond en tekst moet je altijd zo groot mogelijk maken.
- Contact is je 3e item in het menu. Gebruikers verwachten altijd dat contact de laatste is. Ik zou die dus daar neer zetten.
- Voor je klant is het ook handig om je portfolio te laten zien. Zo hebben ze een beeld van jouw style en werk.
- Bij over ons zou ik de zin "zoals ik al zei" dit staat namelijk alleen in de footer. Dat is nou niet een plek waar mensen meteen gaan kijken.
- Lees alle tekst nog eens goed door want ik zie nog wat foutjes. Zoals "zoeits" bij over ons.
- De 4 blokjes onder de header vind ik een beetje slecht geschreven. Het staat er zo van: "Dit kan" "dit kan" "dit is mogelijk" "dit is mogelijk".
- HTML code is slecht. Je mist een doctype, hierdoor gaat <IE9 in de qruiks mode. Je schrijft HREF met hoofdletters, en html kan je beter met kleine letters doen. Je werkt ook de hele tijd met classes. Classes zijn voor elementen die vaker dan 1 keer voorkomen op je pagina. Anders moet je id's gebruiken.
En verder vind ik het logo dramatisch. Totaal verkeerde kleurencombo's.
 
P-ter AA

P-ter AA

14/12/2010 20:51:27
Anchor link
Mooie website! Ik zie dat jij IconFinder ook al ontdekt heb? Haha, toevallig herken ik wat afbeeldingen.
 
Jasper DS

Jasper DS

14/12/2010 20:53:47
Anchor link
Alle eer naar mijn partner ;) Ik geef hem de puntjes mee. :)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/12/2010 20:56:55
Anchor link
bij het menu zou ik ook nog wat meer doen met een mouseover
 
Arjan -

Arjan -

14/12/2010 20:58:55
Anchor link
Mooie website, alleen bevat het ontzettend veel spel- en grammaticafouten. Op elke pagina zie ik minstens 10 fouten staan.

Verder een cleane look en aantrekkelijke website!
 
Jasper DS

Jasper DS

14/12/2010 21:01:11
Anchor link
Ik zal die spelfouten er zelf wel even uithalen. Verder nog tips?
Aan de w3c vallidatie zullen we zeker nog iets doen.
En het menu zullen we ook nog aan passen (wat meer kleur)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/12/2010 21:02:08
Anchor link
Quote:
alles aan pasbaar aan joun style


dat is wel heel lelijk

Toevoeging op 14/12/2010 21:03:27:

Quote:
Alles kan nadat u bent ingelogd in onze systeem.


Toevoeging op 14/12/2010 21:04:23:

Quote:
Alleen wat je hoeft te doen
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 21:09:02
Anchor link
Ja, sorry.

Ik ben van Turkse afkomst dus me taal is niet helemaal 100%
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 22:34:05
Anchor link
Zeer mooi design! Echt, petje af!
Klein aandachtspuntje misschien, ik vind de grijze tekst in de balk met "Statistieken", "Wedstrijden", ... redelijk moeilijk te lezen vanwege de achtergrondkleur. De tekst een klein beetje donkerder maken misschien?

Jens
 
Moe BE

Moe BE

14/12/2010 23:09:43
Anchor link
Allereerst: niet echt origineel, maar toch een mooie layout!

Ik zou nog eens naar de pagina's kijken met formulieren op als ik jou was, deze zijn een beetje te leeg naar mijn mening. Mss kan je hier nog wel wat extra info op terug laten komen ofzo.
 
Rover ---

Rover ---

14/12/2010 23:15:27
Anchor link
Ik vind het echt een mooie layout! Ziet er strak uit.
 
F Loogman

F Loogman

14/12/2010 23:23:13
Anchor link
Leuke frisse layout, maar zelfs als snelle lezer kan ik de tekst in de Flash niet lezen voor het nieuwe beeld verschijnt. En de spelfouten, zoals hierboven al wordt genoemd, moeten alle eruit.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

15/12/2010 00:20:35
Anchor link
In FF ziet er mooi uit aleen in IE9 ziet er niet uit! Geef hem een doctype en maak hem valid, dan werkt het ook gewoon mooi in IE9.
 
Jasper DS

Jasper DS

15/12/2010 16:40:01
Anchor link
Wat is het beste xhtml transitional of xhtml strict. Ik gebruik zelf meestal strict maar er zitten wel wat fouten in dus...
 
Jens V

Jens V

15/12/2010 16:41:37
Anchor link
Probeer altijd strict te gaan. De dingen die je meer kunt in transitional zijn meestal, niet altijd, dingen die je kan oplossen met CSS.
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

15/12/2010 17:00:48
Anchor link
Website ziet er hier in IE8 niet daverend uit.

- Layout wordt niet gecentreerd (met Firefox 3.3.6 wél)
- Menubalk (home, over ons etc.) staan er drie achter elkaar en twee onder elkaar

Voor de rest; leuk design naar mijn mening.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

15/12/2010 17:53:10
Anchor link
- 'joun'
- In IE8 staat de website niet in het midden, staat het menu te ver naar onder en de 4 colummen onder staan 3 naast elkaar en daaronder nog 1.
- De grijze vlakken (boven en onder) vind ik niet zo mooi, het lijkt net op een blokjes bestand van paint.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

15/12/2010 18:56:01
Anchor link
gebruik óf "jij", óf "u", maar niet door elkaar
Verder nette layout, menu inderdaad een beetje lastig lezen met grijs over grijs.
 
Jasper DS

Jasper DS

15/12/2010 18:59:06
Anchor link
Ok gelieve niet meer te reageren over bovenstaande punten die worden zsm mogelijk opgelost. Als alles in orde is laat ik het nog eens weten!
 
- -

- -

15/12/2010 21:10:28
Anchor link
Wat mooi gekocht.

Waarom ik wist dat dit niet zelfgemaakt was?
- 90% van de designs die gereviewed worden op PHPhulp zijn lelijk, 9% is gejat of gekocht en 1% is zelfgemaakt en mooi.
- Je hebt nog wat Engelse teksten laten staan.
- Je formulieren zijn slechts gedeeltelijk gestyled.
- Aan de CSS-code was duidelijk te zien dat dit niet zelfgemaakt is.
- In de HTML-code is duidelijk te zien dat twee verschillende mensen (met verschillende kennisniveau's) eraan gewerkt hebben.
Gewijzigd op 15/12/2010 21:18:40 door - -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.