Review muzieklijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan R

Jan R

04/08/2013 08:00:16
Quote Anchor link
Hoi,

Mat denken jullie hiervan?
* Opmaak
* veiligheid
* enz.

http://www.janr.be/muziek/


Let wel. Dit is een lijst en geen aanbieding van illegale muziek

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:25:02
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2013 08:17:49
Quote Anchor link
Ziet er zo... 2003 uit.
Tabel is prima, maar het kan allemaal veel verfijnder. Met CSS is hier echt wat moois van te maken, maar het is nu rauwe HTML.
Veiligheid? Ik zie niets meer dan een HTML-pagina.
 
Erwin H

Erwin H

04/08/2013 08:38:38
Quote Anchor link
Oeh, erg. Als ik met mijn muis erover heen ga dan worden de letters dikgedrukt. Dat heeft tot effect dat de breedte van de cellen verandert en dus springt die hele tabel continu heen en weer omdat die ook breder en smaller wordt. Echt heel erg vervelend voor het oog. (in FF overigens)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2013 09:23:30
Quote Anchor link
die opmaak is vreselijk jan en dat kan veel beter zonder al te veel inspanningen. Gebruik je een javascript oplossing om die rijen te kleuren als je er overheen hovert met je muis? want op mijn laptop zit er een halve seconde tussen voordat hij kleur krijgt. Dat kan gewoon snel met css. Zoals erwin zegt: die dikgedrukte letters moeten er uit evenals die ontzettende lelijke randen. Dan vind ik persoonlijk dat de muiscursor wel iets anders mag worden dan die lelijke tekstcursor
Gewijzigd op 04/08/2013 09:26:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2013 09:37:57
Quote Anchor link
Naast wat al genoemd is:

Zet de prijzen in een nette opmaak, dus 5 = € 5,- en 13,5 = € 13,50. Dit is met php makkelijk op te lossen: http://php.net/manual/en/function.round.php

Zo te zien haal je de datum zonder voorbewerking uit de database. maak hier een mooiere nederlandse opmaak van: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/datum-en-tijdfuncties-in-mysql/519/

Die foto onderaan is van erg slechte kwaliteit. Zorg er in iedere geval voor dat de planken recht staan. En wat doet dat stuk code er onderaan?

En wat ik mis is een eventuele kolom met artiest? En de mogelijkheid om te sorteren op bv datum of artiest
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 12:00:53
Quote Anchor link
opmaak van groter lettertype verwijderd. 't was een idee waar ik ook niet echt warm van liep.
De opmaak van wisselende kleuren is via CSS

Welke type rand zou ik moeten gebruiken. Ik ben echt niet sterk in grafisch :)
Round is toegevoegd Ik heb wel met number_format gewerkt. steeds 2 cijfers na de ,

Is er iemand die wel geklikt heeft op een titel?

Frank Nietbelangrijk op 04/08/2013 09:23:30:
Dan vind ik persoonlijk dat de muiscursor wel iets anders mag worden dan die lelijke tekstcursor


Wat bedoel je hiermee?



Datum format was verdwenen omdat ik te veel problemen had met mijn joins :)


Jan
Gewijzigd op 04/08/2013 12:04:25 door Jan R
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2013 12:04:24
Quote Anchor link
Ooooo kan je er op klikken??? Dat had ik helemaal niet door.
Staat er wel boven, maar dat lees/zie ik niet. Dat moet je echt anders doen.
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 12:04:50
Quote Anchor link
Zoals?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2013 12:33:50
Quote Anchor link
Jan R op 04/08/2013 12:04:50:
Zoals?

BV de muis in een link-icoon veranderen?
cursor: pointer;

Wat me opvalt is dat bij iedere album de nummers ergens in de 12 minuten duren. Is dit toeval of gaat er iets mis met de data ophalen. Ook zou ik NR in de eerste kolom zetten

Heel klein puntje nog, maar dat komt door mijn autisme denk ik ;-) Als je DVD en LP met een hoofdletter doet, doe dat dan ook bij CD
Gewijzigd op 04/08/2013 12:45:13 door Tobias Tobias
 
Wouter J

Wouter J

04/08/2013 12:40:10
Quote Anchor link
Mijn tip, download twitter bootstrap en voeg deze in je project. Je zult zien: 't is al 10 keer beter :)

Vervolgens kun je zelf dat design nog een beetje aanpassen. Het probleem is dat jij nu als basis de default css styles voor tables gebruikt en die gaat aanpassen. Deze default styles zijn oud. Als je twitter bootstrap als basis gebruikt heb je een up to date basis waarmee je verder kunt werken
 
Erwin H

Erwin H

04/08/2013 12:57:59
Quote Anchor link
Eddy E op 04/08/2013 12:04:24:
Ooooo kan je er op klikken??? Dat had ik helemaal niet door.

Wel geprobeerd, maar er gebeurde helemaal niets. Nu ook door waarom niet, het opent een popup. En die.... worden bij mij geblokkeerd (en ik ben niet de enige overigens).
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 12:58:15
Quote Anchor link
Popup? Nee gek! Btw, qua veiligheid... showtitle.php staat behoorlijk open voor sql injecties..
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 13:01:23
Quote Anchor link
Wouter J op 04/08/2013 12:40:10:
Mijn tip, download twitter bootstrap en voeg deze in je project. Je zult zien: 't is al 10 keer beter :)

Vervolgens kun je zelf dat design nog een beetje aanpassen. Het probleem is dat jij nu als basis de default css styles voor tables gebruikt en die gaat aanpassen. Deze default styles zijn oud. Als je twitter bootstrap als basis gebruikt heb je een up to date basis waarmee je verder kunt werken


Is ingevoegd. toont inderdaad moderner :)

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
BV de muis in een link-icoon veranderen?
cursor: pointer;
aangepast. Dit was ik nog aan het zoeken

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
Wat me opvalt is dat bij iedere album de nummers ergens in de 12 minuten duren. Is dit toeval of gaat er iets mis met de data ophalen.

Wat stom. I ipv i

Tobias Tobias op 04/08/2013 12:33:50:
Heel klein puntje nog, maar dat komt door mijn autisme denk ik ;-) Als je DVD en LP met een hoofdletter doet, doe dat dan ook bij CD


Is logisch. ik zeg dit ook altijd tegen anderen

Jan
 
NOLot -

NOLot -

04/08/2013 13:05:06
Quote Anchor link
Chris - op 04/08/2013 12:58:15:
Btw, qua veiligheid... showtitle.php staat behoorlijk open voor sql injecties..


Hoe kom je daarbij? Waar kan je dat aan zien
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 14:13:20
Quote Anchor link
Nou, SQL-injecties erop uitvoeren.. Hij vroeg om ook naar de veiligheid te kijken :-P
 
N K

N K

04/08/2013 15:26:49
Quote Anchor link
@Chris
Een tool als Havij laat niks zien bij showtitle.php.
Hoe doe jij deze controle? Ben wel benieuwd, ook voor mijn eigen site.
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 15:48:47
Quote Anchor link
:-) Dat is het verschil tussen Havij en de daadwerkelijke kennis om SQL-injecties uit te voeren. Ken je SQL, dan ken je SQL-injecties!
 
N K

N K

04/08/2013 16:04:21
Quote Anchor link
Goed van je. ;-)
Ik ben geen expert in SQL maar volgens mij kan je dit toch testen door OR '1'='1' achter de URL te plakken? Havij doet toch hetzelfde?

Ik gebruik mysqli_real_escape_string. Neemt niet weg dat ik dit ook een keer wil testen. Wat is hier een goede manier voor want met bovenstaande werkt het niet.
 
Chris -

Chris -

04/08/2013 17:39:42
Quote Anchor link
Daar kun je beter een ander topic voor openen, nu kapen we die van Jan ;-)
 
Jan R

Jan R

04/08/2013 19:02:30
Quote Anchor link
Chris - op 04/08/2013 14:13:20:
Nou, SQL-injecties erop uitvoeren.. Hij vroeg om ook naar de veiligheid te kijken :-P


dit is mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$con = opendatabasei();
if (isset($_GET['sn'])){
    $sn = mysqli_real_escape_string($con, $_GET['sn']);
    $sql = 'select titel from muziek_titels where serienr="'. $sn .'";';
    $result = mysqli_query($con, $sql);    
    if (!$result)
    {
        die('<br>Fout: ' . mysqli_error($con) . '<br>' . $sql);
    }
    while(list($titel)= mysqli_fetch_row($result))
    {
        echo '<h1>' . char($titel) . '</h1>';
    }
}
else{
    die('Geen titel geselecteerd!');
}

Ik werk dus wel met mysqli_real_escape_string
Wat doe ik dan nog fout?
 
Reshad F

Reshad F

04/08/2013 22:06:35
Quote Anchor link
Waarom onnodig die variabele aanmaken gewoon die escape direct in je query doen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.