[review] nielsjanssen.eu 3.0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 13:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben weer eens bezig met het redesignen van mijn portfolio (voor het oude ontwerp, kijk hier.). Deze keer ben ik gegaan voor een heel nieuw soort ontwerp en ik ben er zelf behoorlijk tevreden mee. Nu is mijn vraag dus, wat vinden jullie?

Klikie

PS.: als het langzaam laad is het waarschijnlijk omdat het rechtstreeks van mijn laptop word geladen.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 03:00:22
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:15:00
Quote Anchor link
Meteen geslaagde layout! niets op aan te merken!

EDIT: voor alle html elementen die een link hebben, moet je style="outline: none;" doen. Dan zit er niet zo'n lelijke stippelrand omheen, want dat past niet bij je site!

EDIT2: http://62.51.190.38/nielsjanssen.eu/3.0/images/content_pane/upper_left_corner.png

Die is niet doorzichtig, staat beetje vreemd;) (of hoort dat?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Hmmm, is dat soms alleen in firefox? Want in IE7 zie ik dat niet, maar ik zal het er meteen instoppen :). Ik zie nu trouwens ook dat er wat fouten zitten in firefox, bijv. de bovenkant/onderkant van de content boxes zit bij de linker afronding iets niet helemaal lekker. Dat zal ik vanmiddag even fixen.

Edit: dat hoort dus niet die hoek, het ligt er aan dat de bovenkant geen margin heeft aan de linkerkant waardoor die door word getrokken naar links. Het plaatje zelf is wel doorzichtig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Is bij mij ook in IE.
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Is het de bedoeling dat ik 3 meter van me beeldscherm moet gaan staan?

Ik vindt alles een beetje ""GROOT"" ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Is juist mooi, kan ook komen omdat ik een 19'' w-screen heb *opschep opschep*
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 13:37:00
Quote Anchor link
in ff ziet hij er wel oke uit, maar als ik dan ie-tab open worden die ronde hoeken wel erg 'verkracht'
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 13:38:00
Quote Anchor link
@tommy
Heb er 2 ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:40:00
Quote Anchor link
2x 19''? netjes(Y)
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:36:00
Quote Anchor link
robin schreef op 06.07.2007 13:26:
Is het de bedoeling dat ik 3 meter van me beeldscherm moet gaan staan?


Als het er dan mooier uit ziet voor jou, vooral doen. [/sarcasme] Maar effe serieus, ik vind het mooi zo en dan hou ik dat ook graag zo, anders kan ik de hele pagina meteen weer opnieuw ontwerpen.

Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 13:37:
in ff ziet hij er wel oke uit, maar als ik dan ie-tab open worden die ronde hoeken wel erg 'verkracht'


Heb je er een screenshot van? Ik neem trouwens aan dat een ie-tab word geopend in IE6?
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 14:39:00
Quote Anchor link
In IE6 een tab, bestaat dat?
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:42:00
Quote Anchor link
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:59:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 14:51:
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)


Oke, geïnstalleerd, uitgeprobeerd en ik zie niet wat er mis mee is, het ziet er precies zo uit als in IE7. Dus mag ik als nog een screenshot van wat jij ziet?
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 15:11:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 06.07.2007 14:59:
Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 14:51:
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)


Oke, geïnstalleerd, uitgeprobeerd en ik zie niet wat er mis mee is, het ziet er precies zo uit als in IE7. Dus mag ik als nog een screenshot van wat jij ziet?


http://xs117.xs.to/xs117/07275/ietab3.JPG
Afbeelding
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Ah ja dat is IE6 ja, ik ga even kijken of ik er een standalone versie van kan vinden zodat ik de layout een beetje bij elkaar kan hacken :)
 
- -

- -

06/07/2007 15:39:00
Quote Anchor link
Kijk maar in de tut-lib.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 15:58:00
Quote Anchor link
Had al een standalone gevonden, maar natuurlijk werken ze weer eens niet op Vista... hoe handig. Maar kan iemand kijken of het er nu wat beter uit ziet? Ik heb wat dingetjes veranderd voor IE6.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

07/07/2007 17:26:00
Quote Anchor link
*bump*
 
Arend a

Arend a

07/07/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Het is helemaal hip en origineel, zo'n layout heb ik de afgelopen maanden nog slechts 100.000 keer eerder gezien.

Maargoed, beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

07/07/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 07.07.2007 18:41:
Het is helemaal hip en origineel, zo'n layout heb ik de afgelopen maanden nog slechts 100.000 keer eerder gezien.

Maargoed, beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen.


Mag ik een paar voorbeeldjes van waar je die layout al eerder hebt gezien, want ik heb dit ontwerp zelf verzonnen...
Ik heb intussen trouwens een poging gedaan om het in IE6 een beetje te laten werken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.