[review] online spel (RenM)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Hallo,

In deze lay-out heb ik gewerkt zonder plaatjes (met uitzondering van statistieken). Ik wil graag jullie mening en opmerkingen horen over deze layout.

http://onlinevoorbeelden.worldwidemafia.us/RenM/

Alvast bedankt !
Yearupie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:43:23
 

19/12/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Die rechter balk staat te hoog en die linker te laag.
Veel donkere kleuren jammer genoeg.
Gebruik van comic sans ms is niet aangeraden.
Times New Roman past niet in het geheel en ook niet in combinatie met een sans font.
Ook geen font familiy's in gebruik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Niels K

Niels K

19/12/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Opzet is wel netjes.. Alleen zou ik andere kleuren kiezen.. voor de rest ben ik het met Karl eens
 
Mar cel

Mar cel

19/12/2009 15:11:00
Quote Anchor link
Ehm met alle respect, het is niet echt netjes. Comic sans? Echt een not done, beetje een website die mooi zou kunnen zijn in het jaar 2000.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/12/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ik zelf ben niet weg van het ontwerp, de opzet is wel ok, de kleuren vind ik zelf lelijk maar ja ieder zijn smaak.

1.Wat betreft het verslepen van de menu's ik kan die items buiten beeld slepen waardoor ik de website als maar grotere scrollbalk krijgt etc, ik zou het zo maken dat je niet buiten de website kunt slepen.

2.De website is te breed, ik zit op een breedte van 1440 pixels breed en ik krijg nog een scrollbalk voor de breedte. Een tip is om een website dan 1000 pixels te maken
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Oetzie schreef op 19.12.2009 15:15:
Ik zelf ben niet weg van het ontwerp, de opzet is wel ok, de kleuren vind ik zelf lelijk maar ja ieder zijn smaak.

Niels schreef op 19.12.2009 15:06:
Opzet is wel netjes.. Alleen zou ik andere kleuren kiezen.. voor de rest ben ik het met Karl eens

Karl schreef op 19.12.2009 14:55:
Veel donkere kleuren jammer genoeg.

Zelf vind ik de kleuren eigenlijk ook niet zo goed bij elkaar passen.
Heeft er iemand tips hoe ik bijvoorbeeld met blauw en groen een mooie kleurcombinatie voor mijn site kan maken?

Karl schreef op 19.12.2009 14:55:
Gebruik van comic sans ms is niet aangeraden.
Times New Roman past niet in het geheel en ook niet in combinatie met een sans font.

Welke font soorten worden in het algemeen veel gebruikt voor dit soort lay-outs? En weet misschien iemand een goede?

Oetzie schreef op 19.12.2009 15:15:
2.De website is te breed, ik zit op een breedte van 1440 pixels breed en ik krijg nog een scrollbalk voor de breedte. Een tip is om een website dan 1000 pixels te maken

Ik heb de width van de website in procenten moeten maken. Want eerst was het echt heel onoverzichtelijk voor kleinere/normale resoluties
 
Wim E

Wim E

19/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Kleuren moet echt wat aan gebeuren, verder zou ik wel een mooie titel nemen ipv Geen Titel:+
De div's lopen deels over elkaar heen in IE. Eventueel zou ik ervoor kiezen om bij elke button een span te gebruiken die zelfde width heeft als de li/ul, zodat het in zijn geheel een link is(1 zo'n blok)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

19/12/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Kleurenschema's
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 23:15:00
Quote Anchor link
Ik heb zoals jullie aangaven de kleuren veranderd via het kleurenschema van Mr.Moe.
Wij hebben nog geen idee hoe wij de website gaan noemen, daarom heb ik dit als tijdelijke titel.

Wat vinden jullie van de nieuwe kleuren?
 

19/12/2009 23:28:00
Quote Anchor link
Die achtergrondkleur is vies.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

19/12/2009 23:33:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 19.12.2009 23:28:
Die achtergrondkleur is vies.

Die achtergrond hoorde eigenlijk bij die kleuren combinatie.
Weet iemand je misschien een betere oplossing voor de achtergrond?
 
Peter

peter

20/12/2009 00:25:00
Quote Anchor link
layout klopt niet in firefox 3.5.6, rechter menu zit veel te hoog, en linker iets.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/12/2009 10:43:00
Quote Anchor link
peter schreef op 20.12.2009 00:25:
layout klopt niet in firefox 3.5.6, rechter menu zit veel te hoog, en linker iets.


Wat klopt er dan niet aan? Bij mij ziet het er in de volgende browsers hetzelfde uit:
Google Chrome
Mozilla Firefox
MS Internet Explorer
Apple Safari
Opera Software

Het is de bedoeling dat het rechter deel met statistieken iets hoger begint dan de rest. En de hoogte word automatisch aangepast aan het aantal links.

edit: ik ben even wat andere kleuren uit het testen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/12/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:
Het is de bedoeling dat het rechter deel met statistieken iets hoger begint dan de rest.
Dat zou ik dan aanpassen. Op deze manier trekt die kolom je hele website uit z'n verband. Dus zet hem op dezelfde hoogte als de rest, of maak er echt een aparte kolom van en haal hem los van het overige deel. Zoals je het nu hebt, klopt het in ieder geval niet...
 
Peter

peter

21/12/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:

Wat klopt er dan niet aan?


Ik gebruik firefox 3.5.6 en de menu's verspringen iets, al lijkt het linker menu nu iets meer naar beneden te staan dan vorige keer dat ik keek. Of je moet het zo bedoeld hebben, dan heb ik niks gezegd. :)

kijk zelf maar.

http://i49.tinypic.com/j0dxcp.jpg

http://i50.tinypic.com/t4z6dy.jpg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 

21/12/2009 22:39:00
Quote Anchor link
peter schreef op 21.12.2009 20:36:
Yearupie schreef op 20.12.2009 10:43:

Wat klopt er dan niet aan?


Ik gebruik firefox 3.5.6 en de menu's verspringen iets, al lijkt het linker menu nu iets meer naar beneden te staan dan vorige keer dat ik keek. Of je moet het zo bedoeld hebben, dan heb ik niks gezegd. :)

kijk zelf maar.

http://i49.tinypic.com/j0dxcp.jpg

http://i50.tinypic.com/t4z6dy.jpg

En als jullie beiden even lezen blijkt dat bij iedereen te zijn.
Hier ook in Opera.
Volgens mij heb ik het ook gemeld in het bericht van mij hierboven.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

21/12/2009 22:55:00
Quote Anchor link
Ik heb zoals jullie mooier vinden het boven in een lijn gezet.
Ook heb ik de afgeronde hoeken verbeterd.

Als het goed is zit er alleen nog maar een fout in Opera. Daar krijg je een spleet tussen het rechter menu en het main scherm bij sommige beeldscherm groten.
 
Peter

peter

22/12/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Ja ziet er beter uit hoe je het nu heb gemaakt, zie verder geen vreemd uitziende dingen in firefox. Misschien is faux column ook nog een optie om alles mee te laten groeien met de contest in het midden, maar weet niet hoe je dat gaat indelen, maar wellicht heb je er iets aan, google maar eens op faux columns.

@karl

Oke dan, al jij het heb gezegd mogen andere dan hun bevinden en ervaringen met de site dan niet meer delen met de TS? En mogen wij beiden er dan niet meer over praten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 
Roel -

Roel -

22/12/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Mee eens met de bovenstaande reacties. Vooral het idee vind ik eens een keer origineel, zelf heb ik ook zo'n RPG. Er zijn al duizenden spellen waarbij je elkaar moet vermoorden. Leuk idee om eens een keer een spel te maken waarbij geen moord in voorkomt.
 
Pepijn

Pepijn

30/12/2009 12:13:00
Quote Anchor link
Design is mooi, kleuren zijn waardeloos.
geen vreemde dingen in chrome
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

30/12/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Wel vreemde dingen..
Ik lees iets over menu's verslepen?

Dat werkt in chrome niet.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.