[review] operationele site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
Jos

Jos

10/08/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

Graag eens kijken en jullie mening:
www.actua-uitgeverij.nl
Kritiek is welkom maar graag met voorbeeld hoe dan wel (of goede beargumentering). Vooral SEO tips zijn welkom,
Er zitten W3C fouten in,daar ben ik van op de hoogte (op dit moment even lastig op te lossen door de WYSIWYG editor die erin zit)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:26:14
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2009 12:27:00
Quote Anchor link
Opmerking: Hoe de links gestyled zijn, vind ik maar niks. Ik zou een andere kleur gebruiken dan de standaard blauw.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/08/2009 12:28:00
Quote Anchor link
Oeh, die blauwe achtergrond staat niet echt mooi denk ik. Misschien een donkergrijs achtergrondje of een leuk vormpje. en de foto in de header mag wat scherper zijn, hij is nu nogal pixelachtig. verder vind ik hem er denk ik nogal standaard uit zien
 
Jos

Jos

10/08/2009 12:29:00
Quote Anchor link
nimtex schreef op 10.08.2009 12:28:
Oeh, die blauwe achtergrond staat niet echt mooi denk ik. Misschien een donkergrijs achtergrondje of een leuk vormpje. en de foto in de header mag wat scherper zijn, hij is nu nogal pixelachtig. verder vind ik hem er denk ik nogal standaard uit zien

Ja standaardachtig, maar waarom.. (ik vind het ook maar graag tips ;))
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/08/2009 12:39:00
Quote Anchor link
je hebt over het algemeen alle borders een 1px lijn gegeven, vakjes dus. en je gebruikt overal tussen lijnen <hr>. Je moet met dat soort dingetjes altijd een beetje spelen zeg ik altijd maar. want ik denk dat het op deze website wat veel wordt gebruikt. Tegenwoordig is moderner met gebogen hoeken en niet de standaard kleuren. maar een wat leukere kleur grijs en blauw uit te zoeken. Dat als je oog erop valt je niet denkt van oeh!! dat is vel. Maar een website moet rust uitstralen. Dat haalt meer mensen over om het te lezen.

En vermeld bijvoorbeeld wat de eerste 4 boeken op de index pagina beteken. Soort titel(balk) er misschien in verwerken.

Ook de zoekfunctie is misschien een optie om in de navigatie te verwerken. in ieder geval onder de navigatie lijn.

Misschien een vak naast de header met adres gegevens ( even groot als de header).

De navigatie misschien wit laten.

En als laatste op elke pagina een ander plaatje in de header laten terug komen. bijvoorbeeld de pagina engels is er saai. Iets meer aankleden.

gtrz
 
- Ricardo -

- Ricardo -

10/08/2009 14:04:00
Quote Anchor link
dat Actua Uitgeverij b.v. in de header is zeker met paint gemaakt en een JPG'tje xD?

De pixels zie je eromheen staan in allerlei kleuren bijna wit...

Niet met paint doen en liever ook geen .jpg maar .png gebruiken

En probeer het menuutje dat onder elke button naar benede komt vallen onder zijn vak te krijgen :P

Nu is de een kleiner dan zijn vak en de ander groter

(met vak bedoel ik 2 strepen met menu tekst erop)


en voor de rest spreekt het ontwerp me niet echt aan, ik moet denken aan die irritante zoeksites die je soms tegenkomt op internet waar je als resultaten alleen maar google ads krijgt...
 
Jos

Jos

10/08/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 10.08.2009 14:04:
dat Actua Uitgeverij b.v. in de header is zeker met paint gemaakt en een JPG'tje xD?

De pixels zie je eromheen staan in allerlei kleuren bijna wit...

Niet met paint doen en liever ook geen .jpg maar .png gebruiken

En probeer het menuutje dat onder elke button naar benede komt vallen onder zijn vak te krijgen :P

Nu is de een kleiner dan zijn vak en de ander groter

(met vak bedoel ik 2 strepen met menu tekst erop)


en voor de rest spreekt het ontwerp me niet echt aan, ik moet denken aan die irritante zoeksites die je soms tegenkomt op internet waar je als resultaten alleen maar google ads krijgt...

Beetje kritiek is goed maar geef even aan waarom "lijkt op irritante zoeksite", hoe komt het?
 
- Mark -

- Mark -

10/08/2009 19:54:00
Quote Anchor link
Grootste minpunt in mijn ogen is dat het niet in een oogopslag duidelijk is waar de website nu voor staat en wat jullie doen.

Ik weet niet hoe het bij andere mensen is maar ik ga niet een website doorspitten om daar achter te komen. De eerste pagina bepaalt of ik verder kijk of een andere website zoek. Zet dus wat meer informatie over de diensten en of producten die jullie aanbieden op de eerste pagina.

Het design is inderdaad een beetje 13 in een dozijn als al eerder aangegeven.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

11/08/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Het is inderdaad niet meteen duidelijk dat het om een uitgeverij gaat. Behalve dan in de titel en url. Maar je header mag wel wat bijzonderder, kijk bijv naar andere sites als http://www.degeus.nl/
Daar zie je veel sneller waar het om gaat. Ik zeg niet dat je dat letterlijk moet overnemen, maar kijk voor jezelf waarom bij andere sites wel iets duidelijk is en wel leuk staat en bij jou niet. Is ook zeker een goed leerproces.

Die 4 boeken die onder aan de homepage staan, staan daar ook een beetje zweverig. Wat moet dat voorstellen? Een top 4 ofzo?

Het submenu onder 'producten' is veel te lang. Maak er anders nog een laag onder, bijv alleen een subitem actua .ml en daaronder weer de subcategorien.

Rechts in de header staat een linkje 'Home'. Die kan wel weg, geen idee waarom die daar staat.

Wel leuk om ook een leuk logo hiervoor te maken. Een uitgeverij voor schoolboeken mag een best wat hippere uitstraling hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.