Review: Scriptbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Hallo Allen,

Zojuist heb ik een site online gezet en nu vraag ik jullie dus om jullie mening daarover.

linkje

Inlog: phphulp
WW: wachtwoord

Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:14:03
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Eerste indruk:

- Te smal
- Niet gecentreerd
- Geen URL optimalisatie
- Achtergrond te opvallend
- Header e.d. zijn me niet helemaal duidelijk
- Geen mooi logo, je zou Scriptbox in een mooier lettertype kunnen doen
- Geen mooie borders
- Wel goede kleurcombi's, je zou ze alleen nog iets efficiënter moeten gebruiken. Nu vind ik het nog een beetje een rommeltje.

Als je aan de bovenstaande punten wat kan doen ziet het er al stukken beter uit :-). Oh ja: ik wil je niet afkraken, ik probeer juist opbouwende kritiek te geven!
 
Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
@jezpur

Bedankt voor het bekijken ;)
En ik vind het echt niet erg als je er kritiek op hebt :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat je dat in ieder geval door hebt. Het klinkt misschien een beetje hard gezegd, maar anders ga ik het veel moeilijker verwoorden dan het eigenlijk is :-P.
 

29/04/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Dit is zo gevaarlijk als de tyfus, php bestanden uploaden...
Je plaatst je bestanden in de dir sc...s, gewoon als php. Dus kan elk bestand zo worden uitgevoerd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..
 

29/04/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.04.2009 20:13:
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..

Ligt eraan hoe je apache ingesteld staat. Meestal als highlight_code, maar soms ook gewoon als plain text.
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?
 

30/04/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.04.2009 15:23:
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).


Ok, bedankt iig daarvoor
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Nou de 24 uur zijn nog net niet voorbij maar ik kom toch maar zeggen dat ik de site veranderd heb en dus vraag ik jullie om nogmaals te kijken

klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Bij upload kan je van alles invullen en pas daarna krijg je de melding dat je ingelogd moet zijn. Andersom lijkt mij logischer en gebruiksvriendelijker.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:45:00
Quote Anchor link
@Santhe

Heb je gelijk in. Ik heb het al veranderd
 
Mar cel

Mar cel

01/05/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Sorry, je site is dus niet veilig. Bewijs:

http://scriptbox.freehostia.com/scriptbox/commentaar/1-test

Makkelijk op te lossen door htmlentities() te gebruiken.

Ah gedaan zie ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk, ik heb het al veranderd.. :P
echt dom dat ik dat vergeten was... je kon gewoon JS uitvoeren XD
 
Steven Hack

Steven Hack

01/05/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik vind je 404 pagina een beetje kaal/saai.

Misschien een idee om deze in te includen in je header etc? Net als de rest van je site?
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat is een goed idee.

Maar ik heb nog niet echt gekeken naar mn 404 pagina, omdat hij eigelijk niet hoort te komen. Ik zal het even fixen
 

01/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Jawel hoor, als iemand bijvoorbeeld een link kopieert maar net de laatste letter mist ofzo, kom je op 404 uit.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 19:44:00
Quote Anchor link
@Karl

Ik heb het ook al aangepast. Alleen ik kwam er niet op, dus heb ik me er ook niet op gericht
 
Yorick17

yorick17

01/05/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Is er iets mis met het forum "Site reviews?"

Misschien is het een idee als je "Report" weg haalt voor je bent ingelogd.
Het lijkt mij handiger om de code, titel en omschrijving in een keer te zien en daaronder het commentaar. Download: Klik kan veranderd worden in Download: {titel}. Wat voegen de getallen tussen haakjes toe? Css je <hr> ook een beetje en het word een prachtige website.

Vraag: bij mij loopt hij aardig wat uit beeld, maar ligt dat aan mijn scherm (1024x768) of heeft iedereen dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
@yorick

nee er is niks mis mee :P

Bedankt voor je tips. Hij loopt idd uit het beeld vanwege je resolutie. Ik had het eerst ingesteld voor die resolutie (1024x768), maar toen kreeg ik te horen dat dat te smal was...

edit:

die getallen voegen het aantal downloads toe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.