Review test site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb net even een website in elkaar gezet wat ik later voor mijn scripts etc ga gebruiken. Ik heb hier de link:
http://bolster.no-ip.org/

Als dat niet werkt:
http://82.168.199.133/

Ik hoop dat ik mooie commentaar krijg. Trouwens de commentaar voor codes kan ik niet krijgen, want ik hou alles strict en ook cross-browser. Als het ergens niet doet meldt het dan even (Door nieuwe versie etc.)

Groeten,
Christian Bolster
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:18:17
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wat té groen.. Daarnaast gebruik je wel goede opmaak maar niet goed genoeg.. Vermoedelijk positioning waardoor je de 'selection bug' krijgt.. Je kunt dit oplossen door een hack te gebruiken (heb ik eventueel wel voor je, is javascript) of je kunt het oplossen door met paddings en margins te gaan werken :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een 'bezoeker' weinig kan schelen of je website valid is.. Ik vind het absoluut niet prettig lezen.

Mijn scherm is 'maar' 1024px breed, en die tekst van links naar rechts is niet echt gemakkelijk lezen. Wellicht is het verstandiger om wat andere kleuren te gebruiken, en de tekst een stukje van de rand af te houden.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Kun je misschien de selection bug beter verklaren, want ik zie geen fout. Ik heb trouwens groen gebruikt, omdat ik het wel geinig vond, maar je hebt gelijk te veel ik zou het even veranderen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:03:00
Quote Anchor link
Arjan ik ben bewust dat mensen niet op dat soort info staan te wachten, maar ja het is een test site dus ik heb het zeg maar voor mijzelf gedaan. Als aandenkertje.

Edit:

Helpie ik ben namelijk half kleurenblind en dan kan ik van niet al te slecht na een slagveld gaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Tekst gecentreerd vond ik mooier.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Ik vond gecentreerd persoonlijk ook wat mooier, want bij de kant kan het z'on lap text worden. Dus ik heb het even teruggezet.

Sry arjan dat ik terug naar center ga.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:21:00
Quote Anchor link
Ik werk altijd met text-align: justify, maar dat is persoonlijk :).
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Justify is erg mooi bij veel tekst. Dus bij de testpagina is dat wel mooi. Maar bij de home (weinig tekst) ga ik voor centreren.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Oké gewijzigd. Het ziet bij de test wel goed uit. Bedankt voor die tip Arjan en Santhe.

Edit:

Hij valt nu een beetje uitbeeld. Dit ga ik morgenmiddag rechtzetten. Vind het nu wel welletjes geweest met het maken van websites.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Je justify doet het nog niet goed.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

06/04/2006 22:43:00
Quote Anchor link
Ik vind hem niet mooi, ik zal hem morgen even editten waarom.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Morgen mijn laatste toets daarom.
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 23:01:00
Quote Anchor link
De selection bug is dat je tekst niet goed kan selecteren in Explorer.. :)
 
Eris -

Eris -

06/04/2006 23:59:00
Quote Anchor link
Server is down...
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 07:03:00
Quote Anchor link
Klopt server was down, omdat ik naar bed ging sry volgende keer meld ik het even. Toch binnenkort heb ik een vaste servertje aan staan dan zou het niet meer down zijn.

Sry voor het ongemak
 

07/04/2006 08:11:00
Quote Anchor link
Ik zou trouwens verhuizen naar een andere host voor je DNS, want deze zit reclame te maken voor zichzelf onderin je scherm.

Zie www.ddns.nu, die gebruik ik naar alle tevredenheid.
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Ik weet het de reclame (sucks), dus ik zou die van jou nakijken alleen ik ga zo weg, want om 10:10 heb een toets.
 

07/04/2006 09:22:00
Quote Anchor link
Valid XHTML? Haal hem even door een validator. Ik krijg warnings
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 09:26:00
Quote Anchor link
De frame reclame van no-ip zorgt voor de validatie problemen. Zonder dat ding is het 100% validated. Dat kwam ik ook nu pas achter.

Dus het is 100% valid, behalve als die frame erstaat.

Edit:

Haal mijn code er maar doorheen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
Eris -

Eris -

07/04/2006 10:18:00
Quote Anchor link
- Geen padding
- Geen bij zondere layout
- Vel groen leest niet makkelijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.