Review test site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb net even een website in elkaar gezet wat ik later voor mijn scripts etc ga gebruiken. Ik heb hier de link:
http://bolster.no-ip.org/

Als dat niet werkt:
http://82.168.199.133/

Ik hoop dat ik mooie commentaar krijg. Trouwens de commentaar voor codes kan ik niet krijgen, want ik hou alles strict en ook cross-browser. Als het ergens niet doet meldt het dan even (Door nieuwe versie etc.)

Groeten,
Christian Bolster
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 17:03:24
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wat té groen.. Daarnaast gebruik je wel goede opmaak maar niet goed genoeg.. Vermoedelijk positioning waardoor je de 'selection bug' krijgt.. Je kunt dit oplossen door een hack te gebruiken (heb ik eventueel wel voor je, is javascript) of je kunt het oplossen door met paddings en margins te gaan werken :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een 'bezoeker' weinig kan schelen of je website valid is.. Ik vind het absoluut niet prettig lezen.

Mijn scherm is 'maar' 1024px breed, en die tekst van links naar rechts is niet echt gemakkelijk lezen. Wellicht is het verstandiger om wat andere kleuren te gebruiken, en de tekst een stukje van de rand af te houden.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Kun je misschien de selection bug beter verklaren, want ik zie geen fout. Ik heb trouwens groen gebruikt, omdat ik het wel geinig vond, maar je hebt gelijk te veel ik zou het even veranderen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:03:00
Quote Anchor link
Arjan ik ben bewust dat mensen niet op dat soort info staan te wachten, maar ja het is een test site dus ik heb het zeg maar voor mijzelf gedaan. Als aandenkertje.

Edit:

Helpie ik ben namelijk half kleurenblind en dan kan ik van niet al te slecht na een slagveld gaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Tekst gecentreerd vond ik mooier.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Ik vond gecentreerd persoonlijk ook wat mooier, want bij de kant kan het z'on lap text worden. Dus ik heb het even teruggezet.

Sry arjan dat ik terug naar center ga.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/04/2006 22:21:00
Quote Anchor link
Ik werk altijd met text-align: justify, maar dat is persoonlijk :).
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Justify is erg mooi bij veel tekst. Dus bij de testpagina is dat wel mooi. Maar bij de home (weinig tekst) ga ik voor centreren.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Oké gewijzigd. Het ziet bij de test wel goed uit. Bedankt voor die tip Arjan en Santhe.

Edit:

Hij valt nu een beetje uitbeeld. Dit ga ik morgenmiddag rechtzetten. Vind het nu wel welletjes geweest met het maken van websites.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Je justify doet het nog niet goed.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

06/04/2006 22:43:00
Quote Anchor link
Ik vind hem niet mooi, ik zal hem morgen even editten waarom.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/04/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Morgen mijn laatste toets daarom.
 
B a s
Beheerder

B a s

06/04/2006 23:01:00
Quote Anchor link
De selection bug is dat je tekst niet goed kan selecteren in Explorer.. :)
 
Eris -

Eris -

06/04/2006 23:59:00
Quote Anchor link
Server is down...
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 07:03:00
Quote Anchor link
Klopt server was down, omdat ik naar bed ging sry volgende keer meld ik het even. Toch binnenkort heb ik een vaste servertje aan staan dan zou het niet meer down zijn.

Sry voor het ongemak
 

07/04/2006 08:11:00
Quote Anchor link
Ik zou trouwens verhuizen naar een andere host voor je DNS, want deze zit reclame te maken voor zichzelf onderin je scherm.

Zie www.ddns.nu, die gebruik ik naar alle tevredenheid.
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Ik weet het de reclame (sucks), dus ik zou die van jou nakijken alleen ik ga zo weg, want om 10:10 heb een toets.
 

07/04/2006 09:22:00
Quote Anchor link
Valid XHTML? Haal hem even door een validator. Ik krijg warnings
 
CB2thephp

CB2thephp

07/04/2006 09:26:00
Quote Anchor link
De frame reclame van no-ip zorgt voor de validatie problemen. Zonder dat ding is het 100% validated. Dat kwam ik ook nu pas achter.

Dus het is 100% valid, behalve als die frame erstaat.

Edit:

Haal mijn code er maar doorheen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
Eris -

Eris -

07/04/2006 10:18:00
Quote Anchor link
- Geen padding
- Geen bij zondere layout
- Vel groen leest niet makkelijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.