[review] www.vleesenbeekbouw.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

13/09/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Goed, de opdracht was een simpele site met informatie zonder al te veel poespas en dit is het geworden.

Alvast bedankt voor de feedback. :)
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:48:56
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

13/09/2007 21:46:00
Quote Anchor link
ziet er leuk en professioneel uit!
alleen ik ben er nog niet achter wat die horizontale balk is boven en onder de content, maar het is wel een leuke opvulling
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Die balk boven en onder de content ziet er leuk uit, maar ga je eens verdiepen in de mogelijkheden van CSS hiervoor -> Een afbeelding repeaten in CSS is vele malen sneller dan dezelfde afbeelding tig keer laden..

Ziet er strak uit verder
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

13/09/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes, simpel en proffesioneel uit.
 
Hans Q

Hans Q

13/09/2007 22:20:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit! zo zie je maar dat professioneel niet ingewikkeld hoeft te zijn!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Het design oogt lekker simpel en strak, daar hou ik wel van. Het contrast tussen je tekst en je achtergrond zou wat hoger mogen. De verzendbutton in je formulier staat op disabled, waarom is dat?

Als ik je pagina door de W3C validator haal, geeft hij 84 errors, en dat is veel te veel. Die moet je even netjes wegwerken.
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/09/2007 22:33:00
Quote Anchor link
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
<div id="content">
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Wouter K

Wouter K

13/09/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Mooi , rustig , normaal...

Enkel moet denk ik de home op 1 pagina en niet met een scrollbar maar dat vergeef ik je :)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:00:00
Quote Anchor link
Oeps ja, dat moet ik nog aanpassen. Het is de bedoeling dat ik daar nog even 1 plaatje van maak ipv zoveel. :D

@ jan: het formulier werkt nog niet, daarom staat hij nog off. Met het constrast zal ik wat experimenteren. (y)

@ allemaal: bedankt!
 
- -

- -

13/09/2007 23:13:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit. Je hoeft overigens niet één groot plaatje te maken voor die balk, je kunt ook gewoon met CSS een plaatje herhalen (als achtergrond moet je hem dan instellen)

Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 13.09.2007 23:13:
Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)


Hoe bedoel je dat precies?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dit stukje JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
function swapFields()
{
    if(document.getElementById("particulier").style.visibility == 'hidden')
    {
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("particulier").style.height = 'auto';
        document.getElementById("particulier").style.display = 'block';
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 0;
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = false;
        document.form.soort_p.checked = true;
    }
    else
    {
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 'auto';
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'block';
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("particulier").style.height = 0;
        document.getElementById("particulier").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = true;
        document.form.soort_p.checked = false;
    }
}

Edit:
Aanvulling: het is niet echt efficiënt om elke keer document.getElementById aan te roepen. Je kunt hem beter 1 keer aanroepen en het resultaat in een var stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Oké! Ja, als de opdrachtgever met zo'n idee komt is dat prima uit te voeren nietwaar? ;)

@ jan: pagina valideert nu vlekkeloos. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 23:59:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 13.09.2007 22:33:
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
.....
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.


Had ook mijn post even goed gelezen, ik zei al dat het herhalen van een afbeelding in CSS (repeat) veel sneller/ effectiever is dan een afbeelding tig keer herhalen.
Het was me al opgevallen zonder in de broncode te kijken, omdat je gewoon meteen ziet dat de afbeeldingen niet in 1 keer geladen zijn/ worden.
 
Frank -

Frank -

14/09/2007 00:19:00
Quote Anchor link
Offtopic en hopelijk niet relevant:
Quote:
Welkom op de website van

Ik moet de eerste website nog tegenkomen waar ik niet welkom ben en tevens ligt het redelijk voor de hand dat ik op een website beland wanneer ik met m'n browser een beetje aan het rondsurfen ben. Zowel 'welkom' als 'website' zeggen dus helemaal niks.

Quote:
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van muren met kalkzandstenen
Dit is wat ik horen wil! Met 1 korte krachtige zin wordt mij verteld wat het bedrijf in huis heeft. In een fractie van een seconde beslis ik dus of ik hier aan het juiste adres ben of juist niet. Dat is dus heel wat anders dan de kansloze openingszin 'Welkom op de website van ...'.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Leuke simpele site. Je kan nog wel wat verbeteren, maar het ziet er al goed uit.
Ik zou zelf de padding wat verhogen, zodat er meer ruimte is tussen de tekst en de rand. Ook de line-height heel iets. Dit leest prettiger. Je moet ervoor zorgen dat tekst prettig leesbaar is, anders haakt het grootste gedeelte van de bezoekers af.

Ik zou de css in een aparte stylesheet stoppen en niet bij elke pagina er hard in zetten.

En zorg ervoor dat je in het menu kan zien op welke pagina je je bevindt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Winkie

winkie

14/09/2007 10:33:00
Quote Anchor link
tis volgensmij trouwens 'Built by' en niet 'Build by'. Past tense and all.
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:07:00
Quote Anchor link
@ Niek, bedankt voor de feedback. Ik heb het allemaal aangepast, maar ik weet het nog niet zeker van het menu. Of ik het zo wel goed vorm gegeven heb. Misschien hebben jullie nog wat ideeën?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 11:11:00
Quote Anchor link
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 14.09.2007 11:11:
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen


Zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/09/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Ik zie dat je wel wat met die afbeeldingen van die randen hebt gedaan, maar eigenlijk nog niet zo efficiënt mogelijk, je hebt elke keer een "kleine steen, tussenruimte, grote steen, tussenruimte" dit patroon herhaalt zich steeds, als je een div maakt van de juiste breedte, en je geeft dit als achtergrond en geeft er bij aan (allemaal in css) dat die repeat-x (horizontaal herhalen) moet doen, en hezelfde onderaan, dan hoeft je pagina alleen maar 1 keer de afbeelding/ het herhalende deel van het patroon te laden en voor de rest wordt het door CSS herhaald.
Dat is de snelste en efficiëntste methode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.