[review] www.vleesenbeekbouw.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

13/09/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Goed, de opdracht was een simpele site met informatie zonder al te veel poespas en dit is het geworden.

Alvast bedankt voor de feedback. :)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 19:34:39
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

13/09/2007 21:46:00
Quote Anchor link
ziet er leuk en professioneel uit!
alleen ik ben er nog niet achter wat die horizontale balk is boven en onder de content, maar het is wel een leuke opvulling
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Die balk boven en onder de content ziet er leuk uit, maar ga je eens verdiepen in de mogelijkheden van CSS hiervoor -> Een afbeelding repeaten in CSS is vele malen sneller dan dezelfde afbeelding tig keer laden..

Ziet er strak uit verder
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

13/09/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes, simpel en proffesioneel uit.
 
Hans Q

Hans Q

13/09/2007 22:20:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit! zo zie je maar dat professioneel niet ingewikkeld hoeft te zijn!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Het design oogt lekker simpel en strak, daar hou ik wel van. Het contrast tussen je tekst en je achtergrond zou wat hoger mogen. De verzendbutton in je formulier staat op disabled, waarom is dat?

Als ik je pagina door de W3C validator haal, geeft hij 84 errors, en dat is veel te veel. Die moet je even netjes wegwerken.
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/09/2007 22:33:00
Quote Anchor link
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
<div id="content">
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Wouter K

Wouter K

13/09/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Mooi , rustig , normaal...

Enkel moet denk ik de home op 1 pagina en niet met een scrollbar maar dat vergeef ik je :)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:00:00
Quote Anchor link
Oeps ja, dat moet ik nog aanpassen. Het is de bedoeling dat ik daar nog even 1 plaatje van maak ipv zoveel. :D

@ jan: het formulier werkt nog niet, daarom staat hij nog off. Met het constrast zal ik wat experimenteren. (y)

@ allemaal: bedankt!
 
- -

- -

13/09/2007 23:13:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit. Je hoeft overigens niet één groot plaatje te maken voor die balk, je kunt ook gewoon met CSS een plaatje herhalen (als achtergrond moet je hem dan instellen)

Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 13.09.2007 23:13:
Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)


Hoe bedoel je dat precies?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dit stukje JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
function swapFields()
{
    if(document.getElementById("particulier").style.visibility == 'hidden')
    {
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("particulier").style.height = 'auto';
        document.getElementById("particulier").style.display = 'block';
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 0;
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = false;
        document.form.soort_p.checked = true;
    }
    else
    {
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 'auto';
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'block';
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("particulier").style.height = 0;
        document.getElementById("particulier").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = true;
        document.form.soort_p.checked = false;
    }
}

Edit:
Aanvulling: het is niet echt efficiënt om elke keer document.getElementById aan te roepen. Je kunt hem beter 1 keer aanroepen en het resultaat in een var stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Oké! Ja, als de opdrachtgever met zo'n idee komt is dat prima uit te voeren nietwaar? ;)

@ jan: pagina valideert nu vlekkeloos. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 23:59:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 13.09.2007 22:33:
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
.....
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.


Had ook mijn post even goed gelezen, ik zei al dat het herhalen van een afbeelding in CSS (repeat) veel sneller/ effectiever is dan een afbeelding tig keer herhalen.
Het was me al opgevallen zonder in de broncode te kijken, omdat je gewoon meteen ziet dat de afbeeldingen niet in 1 keer geladen zijn/ worden.
 
Frank -

Frank -

14/09/2007 00:19:00
Quote Anchor link
Offtopic en hopelijk niet relevant:
Quote:
Welkom op de website van

Ik moet de eerste website nog tegenkomen waar ik niet welkom ben en tevens ligt het redelijk voor de hand dat ik op een website beland wanneer ik met m'n browser een beetje aan het rondsurfen ben. Zowel 'welkom' als 'website' zeggen dus helemaal niks.

Quote:
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van muren met kalkzandstenen
Dit is wat ik horen wil! Met 1 korte krachtige zin wordt mij verteld wat het bedrijf in huis heeft. In een fractie van een seconde beslis ik dus of ik hier aan het juiste adres ben of juist niet. Dat is dus heel wat anders dan de kansloze openingszin 'Welkom op de website van ...'.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Leuke simpele site. Je kan nog wel wat verbeteren, maar het ziet er al goed uit.
Ik zou zelf de padding wat verhogen, zodat er meer ruimte is tussen de tekst en de rand. Ook de line-height heel iets. Dit leest prettiger. Je moet ervoor zorgen dat tekst prettig leesbaar is, anders haakt het grootste gedeelte van de bezoekers af.

Ik zou de css in een aparte stylesheet stoppen en niet bij elke pagina er hard in zetten.

En zorg ervoor dat je in het menu kan zien op welke pagina je je bevindt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Winkie

winkie

14/09/2007 10:33:00
Quote Anchor link
tis volgensmij trouwens 'Built by' en niet 'Build by'. Past tense and all.
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:07:00
Quote Anchor link
@ Niek, bedankt voor de feedback. Ik heb het allemaal aangepast, maar ik weet het nog niet zeker van het menu. Of ik het zo wel goed vorm gegeven heb. Misschien hebben jullie nog wat ideeën?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 11:11:00
Quote Anchor link
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 14.09.2007 11:11:
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen


Zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/09/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Ik zie dat je wel wat met die afbeeldingen van die randen hebt gedaan, maar eigenlijk nog niet zo efficiënt mogelijk, je hebt elke keer een "kleine steen, tussenruimte, grote steen, tussenruimte" dit patroon herhaalt zich steeds, als je een div maakt van de juiste breedte, en je geeft dit als achtergrond en geeft er bij aan (allemaal in css) dat die repeat-x (horizontaal herhalen) moet doen, en hezelfde onderaan, dan hoeft je pagina alleen maar 1 keer de afbeelding/ het herhalende deel van het patroon te laden en voor de rest wordt het door CSS herhaald.
Dat is de snelste en efficiëntste methode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.