[REVIEW]Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Wouter K

Wouter K

04/03/2008 19:44:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik wou graag nog mijn site vandaag online dus had ik nog enkele vraagje 's.
Tevens is dit ook een review omdat hij na dit probleem sowieso af is.

Eerst over het probleem :
Ik include in men contactpagina een phpfile nu na deze te uploaden voldoet de contact pagina niet meer aan de css. Hoe dat komt is nu net de vraag weet iemand de oplossing ?.

JUIST
FOUT


-------------------------

Review gedeelte :
De site is af , enkel de teksten nog aanpassen en klaar. Header wordt nog verwerkt naar een gelijkachtig logo AFBeelding
of zouden jullie die gestreepte header hebben ?.
Ik heb hier al een klein review over gedaan maar dan als afb van de site.

Met vriendelijke groeten
Wouter
------------------------
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:13:06
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 19:48:00
Quote Anchor link
Omdat je dit mee include?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <style type="text/css">
            body {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
            td {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
        </style>



noobje :P
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 19:53:00
Quote Anchor link
Die vind ik niet terug.

Waar heb je die vandaan ?.
Vreemd want in de originele staat dat nietmeer. En in de contact page ook niet.

-----
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 19:58:00
Quote Anchor link
You must be blind.
http://www.wouter.php-design.be/Nieuwdesign/contact.php
En dan in de bron kieke
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
    <head>
        <title>Contact</title>
        <style type="text/css">
            body {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
            td {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
        </style>
    </head>

Er klopt trouwens geen reet van want in de body ga je <html> openen en <head> openen?
ook een paar foutjes
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:07:00
Quote Anchor link
DesignWouter.be | Webdesign, Goedkoop, Betrouwaar

Betrouwaar heb ik nog nooit van gehoord..
Vandale vind me een noob en wil het niet verklappen en geef dus geen resultaat.. http://www.vandale.nl/vandale/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=betrouwaar
dus zou graag weten wat het betekent =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:17:00
Quote Anchor link
@HENK : ARE YOU STUPID ?
denk je nu echt niet dat ik men eigen broncode's niet weet :s, ik zeg je ik wil ze je volledig hier geven netzoals ik ze heb maar niks van je hele verhaal klopt nu eenmaal.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="header-col2">
            </div>
            <div id="content">
            <p><?php include('contact3.php'); ?></p>

            <div id="footer">

En nu contact3.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>
    <head>
        <title>Contact</title>
    </head>
    
    <body>';
    
    if($error != '') {
        echo '<font style="color:#FF0000;"><b>'.$error.'</b></font><br />';
    }
    
    echo '<form method="POST" action="'.$filename.'" style="border:0px; margin:0px; padding:0px;">
    <table width="55%" cellspacing="0" cellpadding="5">
     <tr>
        <td align="right">Naam:</td>
        <td><input type="text" name="naam" size="36" maxlength="36" value="'.(isset($_POST['naam']) ? $_POST['naam'] : '').'"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td align="right">E-mailadres:</td>
        <td><input type="text" name="email" size="36" maxlength="36" value="'.(isset($_POST['email']) ? $_POST['email'] : '').'"></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td align="right" valign="top">Bericht:</td>  
        <td><textarea rows="8" cols="40" name="bericht" style="overflow:auto;">'.(isset($_POST['bericht']) ? $_POST['bericht'] : '').'</textarea></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>';



Niet is dus minder waar. zelf heb ik ook de bron gezien en hier staat ook wat je zegt , maar toch heb ik het nergens in de code staan .!
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:21:00
Quote Anchor link
Nee omdat je het er net uit hebt gehaalt ja, sukkel.
Je vraagt hier om hulp, met je "ik ben zo goed , met mijn 'bedrijf' site" , maakt de domste html fouten ooit en als ik je daarop wijs ga je t snel aanpassen en zeggen dat ik t maar verzin. Flikker toch op man
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Henk : Neen ik heb niets uitgehaald :s , ik weet nog steeds zelf wel wat ik heb staan en wat je ziet staan.! En gelieve nu enkel nog te commenten op de review.
Ik heb de fout er ZELF uitgehaald
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:26:00
Quote Anchor link
@Wouter

Als jij nu zegt dat je je eigen broncode kent en dus niet weet dat er een enorme fout in zit, dan gaat 't echt niet goedkomen met je web'design' bedrijfje..

Ga hier is heen:
http://www.wouter.php-design.be/Nieuwdesign/contact.php
Open broncode
kijk hier naar:

<body> hier open je body
<div id="container">
<div id="col1">
<div id="header-col1">
<h1>DesignWouter</h1>
<h2>Design, Css, Html</h2>
</div>

<div id="sidebar">
<form>
// form heb ik even weggehaald voor relevante code
</form>
</div>
</div>
</div>

<div id="col2">
<div id="header-col2">
</div>

<div id="content">
<p>
<html> hier open je html voor 2e x ?
<head> Head alweer
<title>Contact</title> Zo zeg blijf je bezig ?
</head>Hier sluit je head 2e x

<body>
hier open je body voor de 2e x
<form method="POST" action="contact.php" style="border:0px; margin:0px; padding:0px;">
<table width="55%" cellspacing="0" cellpadding="5">
<tr>
<td align="right">Naam:</td>

<td><input type="text" name="naam" size="36" maxlength="36" value=""></td>
</tr>
<tr>
<td align="right">E-mailadres:</td>
<td><input type="text" name="email" size="36" maxlength="36" value=""></td>
</tr>

<tr>
<td align="right" valign="top">Bericht:</td>
<td><textarea rows="8" cols="40" name="bericht" style="overflow:auto;"></textarea></td>
</tr>

<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
</tr>
</table>
</form>

</body>hier sluit je body midden in je code?
</html>hier sluit je html midden in je code?</p>

<div id="footer">
<center><p class="footer">All rights reserved by DesignWouter.be</p></center>
</div>
</div>


Let trouwens op je taalgebruik:
Hij is 17 jaar jong en heeft grote interrese in php en mysql.

interrese moet interesse zijn

Hij houd ervan

Houd met dt dus houdt

Hij staat ook in voor de CMS system's
Hebben jullie nog vragen mag je die altijd stellen via het contactformulier.!

Engels en nederlands door elkaar is niet netjes dus CMS systemen
contactformulier! of contactformulier. maar niet beide


Mvg, Vincent

Edit:

Oh, je hebt het snel gedelet xD en dan ook nog zeggen van niet =)
Dat vind ik weer matig..
Weer een bewijs van je onprofessionaliteit.
Ik heb trouwens nog leuk de oude broncode voor als je er tegenin gaat =)

Wederom,
Mvg, Vincent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Bedankt vincent voor de AN foutjes.
Die fout die je ervoor hebt had ik nu inmiddels weggehaald. En nu is de site correct VALID !.

Graag wat comment op review..

mvg wouter

Edit:
: Je ik heb het gedeleet voor dat ik je post zag.! Maar daar ga ik niet over l*llen, Ik had dit al een post voor jou even weggedaan dus zat jij nog zonder nieuwe versie snap je ? Maar oorspronkelijk zat er dus geen style inline bij die include file zoals henk beweerde. Dat wil ik dus ook niet ontkennen dat ik het voor zijn post heb weggehaald :s.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:31:00
Quote Anchor link
Ja zal wel wouter maar ik vind het nogal asociaal als ik je op een paar fouten wijs dat jij gaat beweren dat die er niet geweest zijn en net doet alsof ik uit mn nek lul. Waar slaat dat op?
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Henk : Geloof me of geloof me niet . Hij stond er ECHT niet.
Maar jij beschermd jou kant en ik de mijne. Dus ga in vrede of kom terug met vrede.
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:36:00
Quote Anchor link
http://www.whiteley.nl/docs/wouter.txt
Hier is anders je oude broncode met die inline style erin. Doe niet net alsof ik gek ben man
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:38:00
Quote Anchor link
LEZEN DOE JE OOK NIET !.

Ik zeg op jou reply :

Ja in de broncode in FF of IE zie je het wel staan maar zelf heb ik het hier niet in de file :s , Ik heb zelfs met CTRL-F gezocht en niets gevonden. Dus laat het uit joh, .!

Je bent niet gek want ik had allanger als vandaag gezien dat het wel online broncode stond maar niet in offline en daardoor ook dit topic ! ik vond hem gewoon niet !. en heb em nog steeds niet gevonden !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Jan geen

Jan geen

04/03/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Als je wouter z'n andere posts is leest hier dan weet je hoe serieus je hem moet nemen...
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Het staat uiteraard niet in je offline bestanden kijk hier is na =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="header-col2">
            </div>
            <div id="content">
            <p><?php include('contact3.php'); ?></p>

            <div id="footer">

de pagina die je daartussen include bevat de opening van het html en heeft hoogst waarschijnlijk ook de style bevat. Als hij dat bevat heeft kan je dat gewoon toegeven want 1 foutje meer of niet, who cares? Als hij er volgens jou niet heeft gestaan nou dan komen er codes uit het niets vallen. xD
Maar je hebt het nu verwijderd dus laten we maar stoppen met deze zinlose discussie..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
@Wouter

Maar als het in de broncode staat, moet het gegenereerd zijn: Misschien iets van de gratis hosting? Of je moet het zelf met PHP hebben laten maken.
 
Rick de Jong

Rick de Jong

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Vind het maar een simpele site,

"Design Wouter
Design, Css, HTML" Waar staat dat voor? tekstlogo??
Grote menuknoppen/tekst


Jullie werken met "design". Rare zin, als je ergens mee werkt, moet het er toch zijn? Wat is dan design? Dat is smaak, daar kun je niet mee werken naar mijn mening, maar dat verwerk je. Je verwerkt je "design/vormgeving" in een media-uiting. Maar ik kan het ook mis hebben hoor (bij jou heeft tenslotte iedereen het mis)

Verder vind ik het een, nogmaals, simpele site waar totaal niet uit blijkt dat jullie met design werken of jullie uberhaubt vorm kunnen geven.

Gr
Rick
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Mwhaha :) ik zet een entertje voor het overzicht en zie hoe snel ze al vragen stellen ;)

OK ik volg laat het offtopic weg.
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 04.03.2008 20:47:
@Wouter

Maar als het in de broncode staat, moet het gegenereerd zijn: Misschien iets van de gratis hosting? Of je moet het zelf met PHP hebben laten maken.


OK robert hier lach ik echt niet mee :s.

1. Nooit gratis hosting gehad !.
2. Als je al kijkt dat ik een domein heb zal ik wel betaalde host hebben.

@Rick de jong : Kan je nu zeggen bv ik doe php en mysql en maak website 's.

Website's versta je idd onder meerdere dingen je kan alles mooi onder mekaar plaatsen zonder orde of alles mooi positioneren met css en een keurig design bij.

en als jij nu nog steeds niet weet dat je dingen zegt die niet kloppen vertrek dan richting je bedje.

Kijk vincent geeft mij een duidelijke AN fout. Ik bedank hem om dit te zeggen. Dus je hebt het niet altijd mis.

Ik weet en zie nog steeds wat ik zie. En online offline is bij mij vaak verschillend robert !.

Maar kun je liever een slotje zetten dan dat er nog 100 rickjes komen om de zelfde troep te zeggen :(
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Wouter 1 dingetje nog voor slotje:

Wouter (html , css):
Ik ben 14 jaar jong en heb grote interrese in webdesign.

Hier ben je vergeten interrese te veranderen.

Mvg, Vincent
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.