rewrite url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 18:18:42
Quote Anchor link
Beste phpers

Ik wil de url rewriten!
maar het lukt nog niet echt :)

link:
index.php?pagina=ticket&bekijk=1

.htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ /index.php?pagina=ticket&bekijk=$1

Wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:21:32
 

29/11/2010 19:02:55
Quote Anchor link
link is de oude link.
pagina/ticket/01/ zou worden /index.php?pagina=ticket&bekijk=01.
Let wel op dat je twee cijfers moet.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:24:29
Quote Anchor link
Als ik dit in de browser typ:

index.php?pagina=ticket&bekijk=07

dan gebeurt er niets....
 

29/11/2010 21:34:07
Quote Anchor link
Je doet de verkeerde kant op.
Zie mijn voorbeeld. Die kant op gaan de urls.
Van links naar rechts.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:42:56
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met "Je doet de verkeerde kant op".

bedoel je dat ik dit in de browser moet typen:
pagina/ticket/07/
 

29/11/2010 21:54:05
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:02:19
Quote Anchor link
ok ik zie nu mijn pagina zonder CSS...
Hoe fix ik dat?
 

29/11/2010 22:10:02
Quote Anchor link
/ voor de path zetten.
De volgende regels boven je rewrite rule zetten:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:13:16
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Maar hij geeft nog steeds geen CSS weer.
 

29/11/2010 22:15:20
Quote Anchor link
/ voor de path van de css, images en js
/path/naar/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:21:46
Quote Anchor link
css/style.css

Maar ik snap eerlijk gezegd weer niet echt wat je bedoelt...
Krijg nu een Internal Server Error :o

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1
 

29/11/2010 22:35:54
Quote Anchor link
Je moet daar dus nog een / voor zetten
/css/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:42:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

/css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Krijg weer de melding Internal Server Error
 

29/11/2010 22:44:23
Quote Anchor link
Je moet die ook niet in je .htaccess zetten, in je html.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:57:31
Quote Anchor link
Bedoel je dit:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/style.css" />
?
 

29/11/2010 22:59:18
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 23:04:35
Quote Anchor link
ok, dat heb ik gedaan.
maar nog steeds wordt er geen css ingeladen...
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 13:44:48
Quote Anchor link
Ik ben er mee verdergegaan, maar ik kom er niet uit.
De css wil maar niet werken.

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
RewriteEngine On
RewriteBase /

# Bestaande bestanden of mappen uitsluiten
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [NC,OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [NC]

RewriteRule ^(.*?)$ $1 [L]
# Alles naar n parameter
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=$1 [L,QSA]


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />
  <
link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />
?>


wat doe ik verkeerd?
De style.css en colour.css staan in de zelfde map als index.php
 
Daniel H

Daniel H

12/12/2010 15:19:11
Quote Anchor link
Je moet wel html codes echo'en..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />';
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />';
?>
Gewijzigd op 12/12/2010 15:20:00 door Daniel H
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:17:28
Quote Anchor link
php tag heb ik gedaan voor kleurtjes :P

en ik heb nog een vraag:
ik heb index.php?p=nieuws&nieuwsid=1
dus in url /nieuws
maar ik wil een nieuws id mee geven
/nieuws/1
ik gebruikt de volgende regel:
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]

maar hij leest de ID niet...
wat doe ik fout??

Toevoeging op 12/12/2010 23:18:40:


Kan iemand mij helpen?

ik moet deze url in een rewriterule stoppen:

index.php?nieuws&nieuwsid=1
heb het volgende geprobeerd:

RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]
en
RewriteRule ^nieuws/(.*)/(.*)/$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$1 [L]

Toevoeging op 13/12/2010 16:48:51:

Iemand? :(
Gewijzigd op 12/12/2010 23:19:25 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

13/12/2010 18:22:13
Quote Anchor link
Jaaa eindelijk bump!
Ik kom er niet uit met de &

ik heb BV:
www.website.nl/index.php?nieuws&nieuwsid=1
dat moet worden
www.website.nl/nieuws/1

Hoe doe ik dat?
Ik krijg het niet voor elkaar (zie vorige reply)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.