rewrite url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 18:18:42
Quote Anchor link
Beste phpers

Ik wil de url rewriten!
maar het lukt nog niet echt :)

link:
index.php?pagina=ticket&bekijk=1

.htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ /index.php?pagina=ticket&bekijk=$1

Wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 02:20:40
 

29/11/2010 19:02:55
Quote Anchor link
link is de oude link.
pagina/ticket/01/ zou worden /index.php?pagina=ticket&bekijk=01.
Let wel op dat je twee cijfers moet.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:24:29
Quote Anchor link
Als ik dit in de browser typ:

index.php?pagina=ticket&bekijk=07

dan gebeurt er niets....
 

29/11/2010 21:34:07
Quote Anchor link
Je doet de verkeerde kant op.
Zie mijn voorbeeld. Die kant op gaan de urls.
Van links naar rechts.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:42:56
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met "Je doet de verkeerde kant op".

bedoel je dat ik dit in de browser moet typen:
pagina/ticket/07/
 

29/11/2010 21:54:05
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:02:19
Quote Anchor link
ok ik zie nu mijn pagina zonder CSS...
Hoe fix ik dat?
 

29/11/2010 22:10:02
Quote Anchor link
/ voor de path zetten.
De volgende regels boven je rewrite rule zetten:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:13:16
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Maar hij geeft nog steeds geen CSS weer.
 

29/11/2010 22:15:20
Quote Anchor link
/ voor de path van de css, images en js
/path/naar/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:21:46
Quote Anchor link
css/style.css

Maar ik snap eerlijk gezegd weer niet echt wat je bedoelt...
Krijg nu een Internal Server Error :o

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1
 

29/11/2010 22:35:54
Quote Anchor link
Je moet daar dus nog een / voor zetten
/css/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:42:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

/css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Krijg weer de melding Internal Server Error
 

29/11/2010 22:44:23
Quote Anchor link
Je moet die ook niet in je .htaccess zetten, in je html.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:57:31
Quote Anchor link
Bedoel je dit:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/style.css" />
?
 

29/11/2010 22:59:18
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 23:04:35
Quote Anchor link
ok, dat heb ik gedaan.
maar nog steeds wordt er geen css ingeladen...
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 13:44:48
Quote Anchor link
Ik ben er mee verdergegaan, maar ik kom er niet uit.
De css wil maar niet werken.

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
RewriteEngine On
RewriteBase /

# Bestaande bestanden of mappen uitsluiten
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [NC,OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [NC]

RewriteRule ^(.*?)$ $1 [L]
# Alles naar n parameter
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=$1 [L,QSA]


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />
  <
link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />
?>


wat doe ik verkeerd?
De style.css en colour.css staan in de zelfde map als index.php
 
Daniel H

Daniel H

12/12/2010 15:19:11
Quote Anchor link
Je moet wel html codes echo'en..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />';
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />';
?>
Gewijzigd op 12/12/2010 15:20:00 door Daniel H
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:17:28
Quote Anchor link
php tag heb ik gedaan voor kleurtjes :P

en ik heb nog een vraag:
ik heb index.php?p=nieuws&nieuwsid=1
dus in url /nieuws
maar ik wil een nieuws id mee geven
/nieuws/1
ik gebruikt de volgende regel:
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]

maar hij leest de ID niet...
wat doe ik fout??

Toevoeging op 12/12/2010 23:18:40:


Kan iemand mij helpen?

ik moet deze url in een rewriterule stoppen:

index.php?nieuws&nieuwsid=1
heb het volgende geprobeerd:

RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]
en
RewriteRule ^nieuws/(.*)/(.*)/$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$1 [L]

Toevoeging op 13/12/2010 16:48:51:

Iemand? :(
Gewijzigd op 12/12/2010 23:19:25 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

13/12/2010 18:22:13
Quote Anchor link
Jaaa eindelijk bump!
Ik kom er niet uit met de &

ik heb BV:
www.website.nl/index.php?nieuws&nieuwsid=1
dat moet worden
www.website.nl/nieuws/1

Hoe doe ik dat?
Ik krijg het niet voor elkaar (zie vorige reply)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.