RewriteRule 404 error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 12:25:43
Quote Anchor link
Hallo, ik probeer al een week de RewriteRule te laten werken, maar het lukt mij niet.

Ik gebruik Xampp en heb mod_rewrite aan staan.
Mijn .htaccess:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^/profiel/(\w+)$ /profiel.php?naam=$1 [L]

Dus ik wil bij http://localhost/profiel.php?naam=test dat ik die pagina kan bezoeken op http://localhost/profiel/test
Als ik dan http://localhost/profiel/test bezoek krijg ik een 404 error. Wat doe ik fout?
Gewijzigd op 02/10/2011 12:32:55 door Jurre de Jongh
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 07:51:01
 
PHP Scripter

PHP Scripter

02/10/2011 13:03:14
Quote Anchor link
Haal die / eens weg voor profiel.
 
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 13:09:08
Quote Anchor link
Ik heb nog steeds 404 error.

.htaccess:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^profiel/(\w+)$ profiel.php?naam=$1 [L]
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

02/10/2011 13:58:47
Quote Anchor link
RewriteRule ^profiel/test(\?.+?)?$ /404.html [QSA]
RewriteRule ^profiel/profiel.php\?naam=(.+?)(&.+?)?$ profiel/test$ [QSA]
Gewijzigd op 02/10/2011 13:59:24 door Jacco Brandt
 
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 14:59:37
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 02/10/2011 13:58:47:
RewriteRule ^profiel/test(\?.+?)?$ /404.html [QSA]
RewriteRule ^profiel/profiel.php\?naam=(.+?)(&.+?)?$ profiel/test$ [QSA]


Hoe bedoel je? Ik snap hem niet echt.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

02/10/2011 15:03:15
Quote Anchor link
Zet dit in je .htaccess:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^profiel/test(\?.+?)?$ /404.html [QSA]
RewriteRule ^profiel/profiel.php\?naam=(.+?)(&.+?)?$ profiel/test$ [QSA]
 
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 15:10:47
Quote Anchor link
Ik snap er echt helemaal niks van, ik doe dat in mijn .htaccess en ga dan naar http://localhost/profiel/test, maar krijg nog steeds 404 error.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

02/10/2011 17:40:12
Quote Anchor link
Dat was toch de bedoeling?

Wacht, ik heb je verkeerd begrepen. Probeer dit eens:
RewriteRule ^profiel/(.+?)(\?.+?)?$ /profiel.php?naam=$1 [QSA]
Gewijzigd op 02/10/2011 17:42:05 door Jacco Brandt
 
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 21:16:49
Quote Anchor link
Nog steeds 404 error :( Ik snap er echt niks meer van...
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

02/10/2011 21:44:24
Quote Anchor link
Probeer deze eens:

RewriteRule ^profiel/([^/\.]+)/?$ profiel.php?naam=$1 [L,QSA]
 
The Force

The Force

02/10/2011 21:57:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(profiel)/([a-z0-9_-]+)/?$ profiel.php?naam=$2 [L]


Dit werkt bij mij. Het eerste deel is 'profiel' en in het tweede gedeelte mogen tekens van 'a' tot 'z' voorkomen, nul tot en met 9, een '_' en een '-'. Je kan dat eventueel uitbreiden (bijv. als je A-Z toevoegt dan kan je ook hoofdletters gebruiken).

Kijk eens in de Apache error log als je meer informatie wilt hebben waar het precies verkeerd gaat. Je kan ook wat combinaties uitproberen. Geef bijvoorbeeld i.p.v. enkel 'profiel.php' het volledige pad op (bijv. http://localhost/profiel.php?naam=$2). Probeer het met slashes ervoor en zonder. Kijk in de Apache configuratie of de mod_rewrite module überhaupt aanstaat.
 
Roel -

Roel -

02/10/2011 22:02:14
Quote Anchor link
Euh lol, ik doe het altijd zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^profiel/(.*)/$ profiel.php?id=$1
RewriteRule ^profiel/(.*)$ profiel.php?id=$1
 
Jurre de Jongh

Jurre de Jongh

02/10/2011 22:10:54
Quote Anchor link
Als goed is staat mod_rewrite aan, als ik phpinfo() doe staat hij erbij.
Quote:
Loaded Modules core mod_win32 mpm_winnt http_core mod_so mod_actions mod_alias mod_asis mod_auth_basic mod_auth_digest mod_authn_default mod_authn_file mod_authz_default mod_authz_groupfile mod_authz_host mod_authz_user mod_autoindex mod_cgi mod_dav_lock mod_dir mod_env mod_headers mod_include mod_info mod_isapi mod_log_config mod_mime mod_negotiation mod_proxy mod_proxy_ajp mod_rewrite mod_setenvif mod_ssl mod_status mod_php5 mod_perl mod_dosevasive22


Maar ik krijg nog steeds 404 error.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.