RewriteRule

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:13:38
Quote Anchor link
Beste php'ers


Ik ben aan het testen met htaccess maar het lukt mij niet om een ReWrite te doen.

Wat doe ik fout ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/?$ /index.php [L]
RewriteRule ^testing/(.*) index.php?pages=$1 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html



Grz nick
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:43:11
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:28:22
Quote Anchor link
Probeer zo eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteRule ^/testing/(.*)$ index.php?pages=$1 [QSA,L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:33:18
Quote Anchor link
Ozzie php

Dit werkt ook niet nu krijg ik dat het adres mogelijk veroudert is of verkeert getypt maar dat klopt niet de gegevens haal ik trouwens uit de DB miss is dat belangrijk om te weten

Gr
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:50:29
Quote Anchor link
Welke url roep jij dan aan om dit te testen?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:53:58
Quote Anchor link
http://localhost/testing/index.php alleen zodra ik op een link klink moet het dus dit worden

http://localhost/test/index/naamvanpagina

Toevoeging op 27/01/2013 14:55:49:

ooh laatste is foutje moet zijn http://localhost/testing/index/naamvanpagina
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:59:33
Quote Anchor link
Je moet 'm dus zo aanroepen:

http://localhost/testing/index/naamvanpagina

Dit verzoek wordt doorgestuurd naar jouw index.php pagina.

Op je index.php pagina zet je (tijdelijk)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['pages'];
?>


Dan zie je als het goed is het stuk achter /testing/ staan.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:03:19
Quote Anchor link
jaa dan krijg ik dit http://localhost/testing/index.php?pages=home maaar dit moet ie dus rewrite naar http://localhost/testing/index/home

Toevoeging op 27/01/2013 15:05:32:

en als ik het typ wat je indd zegt, dan krijg ik dit pagina kan niet gevonden worden of adres is mogelijk veroudert
Gewijzigd op 27/01/2013 15:06:23 door nick van der heijden
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 15:18:15
Quote Anchor link
Nick, je begrijpt mod_rewrite verkeerd. Het is niet als ik naar index.php?pages=home ga wordt ik doorgestuurd naar index/home, het is als ik naar index/home ga krijgt ik de index.php?pages=home te zien.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:26:10
Quote Anchor link
maar als ik het zo hebt staan

RewriteRule ^testing/(.*) /index.php?pages=$1 [QSA,l] dan kan ik toch gewoon zo aan roepen

kijk dit doe ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
mysql_connect("localhost","root","ww");
mysql_select_db("test");
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
?>

<div id="info"><?php echo nl2br($row['info']); ?></div>
<?php
}
$query2="SELECT pages FROM pages ORDER by id ASC";
$sql2=mysql_query($query2);
while($rij = mysql_fetch_array($sql2)){
echo "<a href=\"testing/index/".$rij['pages']."\">".$rij['pages']."</a>\n";
}

?>


dan zal rewrite hem toch zo moeten laten zien

http://localhost/testing/index/home

toch
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:30:16
Quote Anchor link
Rewrite laat niks zien...

Het principe is:

Als ik deze URL intyp:

http://localhost/testing/index/home

Stuur deze dan intern door naar

index.php (die in jouw document root staat, meestal "public_html", "htdocs" of "www")

In index.php kun je in jouw geval dan via $_GET['pages'] de aangeroepen URL achterhalen.

Snap je dit?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:35:37
Quote Anchor link
oke laat ik het anders zeggen

dus

http://localhost//testing/index.php?pages=home

kan ik niet rewrite naar

http://localhost/testing/index/home

?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:39:15
Quote Anchor link
Nee, dat is niet de bedoeling.

Jij gebruikt dus voortaan dit soort links:

http://localhost/testing/index/home

En via een rewrite rule stuur je die door naar index.php

Beetje duidelijk nu?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:52:46
Quote Anchor link
nee niet echt

dit ziet er niet uit toch

http://testing/index.php?pages=home

moet toch wel kunnen dit

http://testing/index/home

of http://testing/home of zo iets

lijkt me dat dit wel kan maarja

laat maar zitten xD

Toevoeging op 27/01/2013 15:55:12:

net als dit

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/rewriterule/88877/last/

zien jullie ergens ?pages=blablabla nee toch deze url word toch ook gerewrite of niet dan
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:59:03
Quote Anchor link
Je snapt het dus nog steeds niet...

Nick van der heijden op 27/01/2013 15:52:46:
dit ziet er niet uit toch

http://testing/index.php?pages=home


En daarom gebruik je dus http://localhost/testing/index/home

Je typt dit http://localhost/testing/index/home dus in je browser, en in je browserbalk staat dus dit http://localhost/testing/index/home

INTERN leid je deze URL http://localhost/testing/index/home door naar je index.php bestand.

Nu wel duidelijk?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:04:46
Quote Anchor link
jaaa dat snap ik alleen dat doet ie niet ik snap wel hoe het werkt enzo
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:05:40
Quote Anchor link
Nou ja, uit je voorgaande bericht leek toch of je het niet snapte.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:07:53
Quote Anchor link
laat maar man deze shit schiet niet op
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:13:26
Quote Anchor link
Leg dan eens uit waar je nu op vast loopt in plaats van dat je gefrustreerd gaat lopen doen. Daar schiet je echt helemaal niks mee op.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:22:27
Quote Anchor link
waar ik op vast loop is misschien dat die rewrite het niet doet maar oke

geef maar is een voorbeeld dan hoe je seo url kan maken zonder

index.php?pages=home

maar zo

index/blabla

of een andere manier ook prima
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/01/2013 16:27:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/index/?$ /index.php [L]
RewriteRule ^testing/index/(.*) index.php?pages=$1 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html

Dit wordt dan www.website.nl/testing/index/home > www.website.nl/index.php?pages=home

De htaccess zet je dan in de root.

Wat ook kan is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/(.*)?$ /$1.php [L]
RewriteRule ^testing/(.*)/(.*) $1.php?pages=$2 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html

Dan kan je ook zo doen voor bijv. je error pagina (wat niet aan te raden is):

Dan wordt dan www.website.nl/testing/index/home > www.website.nl/index.php?pages=home
En dan wordt www.website.nl/testing/error/404 > www.website.nl/error.php?pages=404
Gewijzigd op 27/01/2013 16:27:45 door Nick Dijkstra
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:33:57
Quote Anchor link
nou het zal vast wel aan mij liggen krijg het nog steeds niet voor elkaar of snap het nog steeds niet
dan maar anders doen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.