rijen deleten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Erwin H

Erwin H

03/08/2012 15:48:32
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 03/08/2012 15:01:18:
1)Er zijn 3 tabellen namelijk: 'gebr' hierin worden alle gebruikersgegevens opgeslagen zoals, naame, email en wachtwoord alsook een unieke id waarmee ik posities en geld aan de gegevens van de gebruiker kan koppelen. Dan is er ook nog de tabel 'geld' hierin wordt het saldo opgeslagen en de totale verdiensten van de gebruiker.

Er is dan ook nog een apparte tabel 'posities' daarin zit 'id, 'opbrengst' en 'gebrid'. Doormiddel van 'gebrid' weet ik van wie de positie is, want 'gebrid' stemt overeen met de id van de gebruiker.

Dus het saldo is afhankelijk van de gebruiker. Nu loop je met de while door alle posities heen en houd dus totaal geen rekening met de gebruiker van wie die positie is. Ik neem aan dat de saldo ophoging niet voor elke gebruiker hetzelfde is, maar afhankelijk is van zijn persoonlijke posities. Dat zal je er dus nog wel in moeten verwerken.
Gewijzigd op 03/08/2012 15:48:57 door Erwin H
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 04:17:53
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

03/08/2012 15:55:09
Quote Anchor link
Ok, we komen al iets dichter in de buurt, alleen wanneer ik bij punt 5 (zie enkele posts hierboven) ben dan heeft hij mij als saldo €30 i.p.v €45.

Wat dus waarschijnlijk betekend dat de fout zich op rij 16 bevind.
nieuwe code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['admin'])) {
output("Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken");
}

else {
if (isset($_POST['bevestig'])) {
$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$topbrengst=0;
while ($posities = mysql_fetch_assoc($posities_get)) {
if ($posities['opbrengst'] + $_POST['inkpos'] > 15) {
$teveel=15-$posities['opbrengst'];
$topbrengst=$teveel+$topbrengst;
$inv4=mysql_query("DELETE FROM posities WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
$inv5=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = $teveel + saldo WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
$inv6=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = $teveel + totaal WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
}
}

$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$aantalposities=mysql_num_rows($posities_get);
$inv1=mysql_query("UPDATE posities SET opbrengst = '".$_POST['inkpos']."' + opbrengst");
$inv2=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + saldo");
$inv3=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + totaal");
$totaalbetaald = mysql_num_rows($posities_get) * $_POST['inkpos'] + $topbrengst;
output("Elke positie heeft &euro;".$_POST['inkpos']." verdiend, dat is dus een totaal van &euro;$totaalbetaald.");
}

?>

<form action="" method="post">
Inkomsten per positie: &euro;<input type="text" name="inkpos" />
<input type="submit" value="Bevestig" name="bevestig" />
</form>
<?php
}
include("footer.php");
?>
 
Erwin H

Erwin H

03/08/2012 15:59:30
Quote Anchor link
Volgens mij kan regel 16/17 helemaal niet zoals je het net hebt uitgelegd. 'opbrengst' is namelijk een kolom in de tabel 'posities' en niet in de tabel 'geld'. Of begrijp ik dat verkeerd?
Gewijzigd op 03/08/2012 16:13:55 door Erwin H
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

03/08/2012 16:14:05
Quote Anchor link
Dat ga ik even proberen aan te passen

Toevoeging op 03/08/2012 16:20:14:

Ok, heel erg bedankt Erwin nu werkt alles naar behoren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['admin'])) {
output("Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken");
}

else {
if (isset($_POST['bevestig'])) {
$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$topbrengst=0;
while ($posities = mysql_fetch_assoc($posities_get)) {
if ($posities['opbrengst'] + $_POST['inkpos'] > 15) {
$teveel=15-$posities['opbrengst'];
$topbrengst=$teveel+$topbrengst;
$inv5=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = $teveel + saldo WHERE id = '".$posities['gebrid']."'");
$inv6=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = $teveel + totaal WHERE id = '".$posities['gebrid']."'");
$inv4=mysql_query("DELETE FROM posities WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
}
}

$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$aantalposities=mysql_num_rows($posities_get);
$inv1=mysql_query("UPDATE posities SET opbrengst = '".$_POST['inkpos']."' + opbrengst");
$inv2=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + saldo");
$inv3=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + totaal");
$totaalbetaald = mysql_num_rows($posities_get) * $_POST['inkpos'] + $topbrengst;
output("Elke positie heeft &euro;".$_POST['inkpos']." verdiend, dat is dus een totaal van &euro;$totaalbetaald.");
}

?>

<form action="" method="post">
Inkomsten per positie: &euro;<input type="text" name="inkpos" />
<input type="submit" value="Bevestig" name="bevestig" />
</form>
<?php
}
include("footer.php");
?>
Gewijzigd op 03/08/2012 16:16:36 door Louis Deconinck
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 16:40:33
Quote Anchor link
Louis, bouw aub foutafhandeling bij je querys in (oa regel 15, 16, 17) en dan bij voorkeur geen 'die' (regel 9). Jij gaat toch ook niet dood als een keer iets niet lukt?!
Variabelen buiten quotes in je querys ($teveel, $aantalposities)
if (isset($_POST['bevestig'])) is een verkeerde manier om te controleren of een formulier verzonden is.
 
Erwin H

Erwin H

03/08/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 03/08/2012 16:14:05:
Ok, heel erg bedankt Erwin nu werkt alles naar behoren:

Klinkt misschien lullig, maar ik geloof er helemaal niets van.... heb je het al geprobeerd met meerdere gebruikers?



Toevoeging op 03/08/2012 17:03:02:

En dat is nog los van de ongelooflijk ineffeciente manier. Als ik het zo bekijk voer je 3 queries uit PER POSITIE! Als je dus zometeen 10 gebruikers hebt met ieder 10 posities voer je 300 queries uit! Heb je enig idee hoeveel tijd dat gaat kosten?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.