Rijen schrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »
Marijn

Marijn

14/03/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een stukje code, waarbij het systeem verschillende rijen onder elkaar wegschrijft. Maar nu wil ik dat er eerst 3 kolommen naast elkaar worden gemaakt en dan de volgende rij pas.

Nu dus:
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6

Moet worden:
Item1 Item2 Item3
Item4 Item5 Item6

Code:

<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
#---------- schrijf de rijen
$query_overzicht = mysql_query ("SELECT * FROM producten ORDER BY id ASC");
while ($row = mysql_fetch_array ($query_overzicht)) {
    $row['prijs'] = "&euro;".number_format($row['prijs'], 2, ',', ',');
    echo "<tr>
            <td style=\"font-family:Arial; font-size:12px;\">
                <b>"
.$row['bestelnummer']."</b>
                <BR>
                "
.$row['image']."
            </td>
          </tr>\n"
;
    echo "<tr>
            <td valign=\"top\">
                "
.$row['prijs']."
            </td></tr>\n"
;
    echo "<tr><td valign=\"top\">
                <input type=\"text\" name=\"product["
.$row['id']."]\" id=\"product[".$row['id']."]\"         value=\"0\" style=\"width:25px;text-align:middle;\" maxlength=\"2\" onKeyPress=\"return KeyCheck(this,event);\">\n";
    echo "<a href=\"javascript:increase_value(".$row['id'].");\" title=\"Voeg een eenheid toe\"><img src=\"plus.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>&nbsp;<a href=\"javascript:decrease_value(".$row['id'].");\" title=\"Haal er een eenheid af\"><img src=\"min.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>\n</td>\n</tr>\n";
}

#----------
?>

<tr>
<td align="left" width="70%"><BR><input type="reset" value="Leeg de velden"></td><td align="right"><BR><input type="submit" value="Stap 2 | Besteloverzicht" name="subknop"></td>
</tr>
</table>

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 15:21:59
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

14/03/2008 19:52:00
Quote Anchor link
tellertje toevoegen

$teller = 1;
while {
<td>adsasd</td>
if ( $teller++ ==3 ) {
$teller =1
</tr>
}
}
 
Marijn

Marijn

14/03/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo, maar dan doet hij het nog niet goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
<tr>
<?
$teller
= 1;
while {
?>

<td>
<?php
#---------- schrijf de rijen
$query_overzicht = mysql_query ("SELECT * FROM producten ORDER BY id ASC");
while ($row = mysql_fetch_array ($query_overzicht)) {
    $row['prijs'] = "&euro;".number_format($row['prijs'], 2, ',', ',');
    echo "<tr>
            <td style=\"font-family:Arial; font-size:12px;\">
                <b>"
.$row['bestelnummer']."</b>
                <BR>
                "
.$row['image']."
            </td>
          </tr>\n"
;
    echo "<tr>
            <td valign=\"top\">
                "
.$row['prijs']."
            </td></tr>\n"
;
    echo "<tr><td valign=\"top\">
                <input type=\"text\" name=\"product["
.$row['id']."]\" id=\"product[".$row['id']."]\"         value=\"0\" style=\"width:25px;text-align:middle;\" maxlength=\"2\" onKeyPress=\"return KeyCheck(this,event);\">\n";
    echo "<a href=\"javascript:increase_value(".$row['id'].");\" title=\"Voeg een eenheid toe\"><img src=\"plus.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>&nbsp;<a href=\"javascript:decrease_value(".$row['id'].");\" title=\"Haal er een eenheid af\"><img src=\"min.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>\n</td>\n</tr>\n";
}

#----------
?>

</td>
<?
if ( $teller++ ==3 ) {
$teller =1
?>

</tr>
<?
}
}

?>

<tr>
<td align="left" width="70%"><BR><input type="reset" value="Leeg de velden"></td><td align="right"><BR><input type="submit" value="Stap 2 | Besteloverzicht" name="subknop"></td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marijn
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 11:59:00
Quote Anchor link
Kan iemand me aub helpen?
 
Crispijn -

Crispijn -

15/03/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Wat gaat er precies fout? Met 'hij doet het nog niet goed' kan ik echt niets
 
Wim E

Wim E

15/03/2008 12:09:00
Quote Anchor link
vanwaar die terugkoppeling naar $teller = 1?
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 12:32:00
Quote Anchor link
@ Crispijn: Op dit moment geeft hij niks weer. Hij geeft dus als het ware een lege pagina terug, zonder errors.

@ Wim: Ik weet niet waarom die terugkoppeling zo is, ik heb dit overgenomen van de vorige post van Sebas.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/03/2008 12:33:00
Quote Anchor link
zet er even en omheen.
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 12:47:00
Quote Anchor link
done
 
Crispijn -

Crispijn -

15/03/2008 13:57:00
Quote Anchor link
die terugkoppeling zal er omheen zitten omdat je 3 kolommen per rij wilt. Opzich wel een goede oplossing.

Staat je error reporting aan? Staat er iets in de broncode? Het kan zijn dat door verkeerd gebruik van td's en tr's niks meer in je tabel wordt weergegeven. Ben benieuwd.
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Mijn error reporting staat aan ja.. (ook al gecontroleerd dmv ff een ; weg te laten).

Dit komt uit mijn broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
<tr>
</tr>
...

Dus daar wordt je ook niet veel wijzer van.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.