Rijen schrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »
Marijn

Marijn

14/03/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een stukje code, waarbij het systeem verschillende rijen onder elkaar wegschrijft. Maar nu wil ik dat er eerst 3 kolommen naast elkaar worden gemaakt en dan de volgende rij pas.

Nu dus:
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6

Moet worden:
Item1 Item2 Item3
Item4 Item5 Item6

Code:

<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
#---------- schrijf de rijen
$query_overzicht = mysql_query ("SELECT * FROM producten ORDER BY id ASC");
while ($row = mysql_fetch_array ($query_overzicht)) {
    $row['prijs'] = "&euro;".number_format($row['prijs'], 2, ',', ',');
    echo "<tr>
            <td style=\"font-family:Arial; font-size:12px;\">
                <b>"
.$row['bestelnummer']."</b>
                <BR>
                "
.$row['image']."
            </td>
          </tr>\n"
;
    echo "<tr>
            <td valign=\"top\">
                "
.$row['prijs']."
            </td></tr>\n"
;
    echo "<tr><td valign=\"top\">
                <input type=\"text\" name=\"product["
.$row['id']."]\" id=\"product[".$row['id']."]\"         value=\"0\" style=\"width:25px;text-align:middle;\" maxlength=\"2\" onKeyPress=\"return KeyCheck(this,event);\">\n";
    echo "<a href=\"javascript:increase_value(".$row['id'].");\" title=\"Voeg een eenheid toe\"><img src=\"plus.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>&nbsp;<a href=\"javascript:decrease_value(".$row['id'].");\" title=\"Haal er een eenheid af\"><img src=\"min.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>\n</td>\n</tr>\n";
}

#----------
?>

<tr>
<td align="left" width="70%"><BR><input type="reset" value="Leeg de velden"></td><td align="right"><BR><input type="submit" value="Stap 2 | Besteloverzicht" name="subknop"></td>
</tr>
</table>

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:05:55
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

14/03/2008 19:52:00
Quote Anchor link
tellertje toevoegen

$teller = 1;
while {
<td>adsasd</td>
if ( $teller++ ==3 ) {
$teller =1
</tr>
}
}
 
Marijn

Marijn

14/03/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo, maar dan doet hij het nog niet goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
<tr>
<?
$teller
= 1;
while {
?>

<td>
<?php
#---------- schrijf de rijen
$query_overzicht = mysql_query ("SELECT * FROM producten ORDER BY id ASC");
while ($row = mysql_fetch_array ($query_overzicht)) {
    $row['prijs'] = "&euro;".number_format($row['prijs'], 2, ',', ',');
    echo "<tr>
            <td style=\"font-family:Arial; font-size:12px;\">
                <b>"
.$row['bestelnummer']."</b>
                <BR>
                "
.$row['image']."
            </td>
          </tr>\n"
;
    echo "<tr>
            <td valign=\"top\">
                "
.$row['prijs']."
            </td></tr>\n"
;
    echo "<tr><td valign=\"top\">
                <input type=\"text\" name=\"product["
.$row['id']."]\" id=\"product[".$row['id']."]\"         value=\"0\" style=\"width:25px;text-align:middle;\" maxlength=\"2\" onKeyPress=\"return KeyCheck(this,event);\">\n";
    echo "<a href=\"javascript:increase_value(".$row['id'].");\" title=\"Voeg een eenheid toe\"><img src=\"plus.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>&nbsp;<a href=\"javascript:decrease_value(".$row['id'].");\" title=\"Haal er een eenheid af\"><img src=\"min.gif\" border=\"0\" align=\"absmiddle\"></a>\n</td>\n</tr>\n";
}

#----------
?>

</td>
<?
if ( $teller++ ==3 ) {
$teller =1
?>

</tr>
<?
}
}

?>

<tr>
<td align="left" width="70%"><BR><input type="reset" value="Leeg de velden"></td><td align="right"><BR><input type="submit" value="Stap 2 | Besteloverzicht" name="subknop"></td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marijn
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 11:59:00
Quote Anchor link
Kan iemand me aub helpen?
 
Crispijn -

Crispijn -

15/03/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Wat gaat er precies fout? Met 'hij doet het nog niet goed' kan ik echt niets
 
Wim E

Wim E

15/03/2008 12:09:00
Quote Anchor link
vanwaar die terugkoppeling naar $teller = 1?
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 12:32:00
Quote Anchor link
@ Crispijn: Op dit moment geeft hij niks weer. Hij geeft dus als het ware een lege pagina terug, zonder errors.

@ Wim: Ik weet niet waarom die terugkoppeling zo is, ik heb dit overgenomen van de vorige post van Sebas.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/03/2008 12:33:00
Quote Anchor link
zet er even en omheen.
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 12:47:00
Quote Anchor link
done
 
Crispijn -

Crispijn -

15/03/2008 13:57:00
Quote Anchor link
die terugkoppeling zal er omheen zitten omdat je 3 kolommen per rij wilt. Opzich wel een goede oplossing.

Staat je error reporting aan? Staat er iets in de broncode? Het kan zijn dat door verkeerd gebruik van td's en tr's niks meer in je tabel wordt weergegeven. Ben benieuwd.
 
Marijn

Marijn

15/03/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Mijn error reporting staat aan ja.. (ook al gecontroleerd dmv ff een ; weg te laten).

Dit komt uit mijn broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0" width="100%">
<tr>
</tr>
...

Dus daar wordt je ook niet veel wijzer van.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.