RuneScape Hiscore Script?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »
Raymond --------------------

Raymond --------------------

13/12/2008 23:12:00
Quote Anchor link
Hallo, Weet er iemand misschien een RuneScape hiscore script die het doet?
Ik heb gekeken hier op phphulp.nl maar als ik die naar mij server upload
dan krijg ik of alleen maar nullen of hij doet gewoon niks.

ps. Is het moeilijk om z'n script te bouwen? (Ken alleen de basis onderdelen van php, en met een database erachter heb ik zeker geen verstand van)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:31:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2008 23:20:00
Quote Anchor link
Nee, heel lastig zal het niet zijn. Wat het script hier op phphulp doet is de content van de link http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=... ophalen, waarbij op de ... de naam van de betreffende player ingevuld is.

Deze link geeft zo te zien een door komma's gescheiden reeks getallen die je dus zelf nog even zult moeten interpreteren. Het makkelijkste is wellicht om even te proberen te achterhalen waarom die functie bij jou niet werkt...
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

13/12/2008 23:25:00
Quote Anchor link
Ik heb de class die ik voor dit http://rs.paradox-productions.net/signature.png?user=Zezima&bg=black gebruik hier ergens op phphulp gepost XD zoek even, staat ergens in de posts in de cathegorie php XD
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

14/12/2008 15:18:00
Quote Anchor link
heey, paradox

ik heb gekeken op http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=56515&cat=1

maar wat is het script?
(zoals je weet heb ik niet z'n versand van php)

ps. Kun je het script er bij posten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond --------------------
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

19/12/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 13.12.2008 23:25:
Ik heb de class die ik voor dit http://rs.paradox-productions.net/signature.png?user=Zezima&bg=black gebruik hier ergens op phphulp gepost XD zoek even, staat ergens in de posts in de cathegorie php XD


Ja, heb gekeken maar wat is het script?
 
Nick

Nick

19/12/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Is er een functie dat als het twee getallen zij ze eruit worden gehaald?


of mogen we misschien weten wat jij gebruikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

21/01/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Ja, ik heb een script.
Achter $score = staat wat getallen die je kunt vinden bij

http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=YourUsername
In plaats van YourUsername moet dan mijn username staan.
Het script doet het maar het is lastig want je moet telkens opvragen en dan plakken in je script dan uploaden en dan kun je pas kijken.

Kun je niet iets maken zodat je kunt zoeken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
$score
= '133008,1640,32037080 139224,86,3615061 162886,81,2229619 169979,88,4457615 185304,86,3718778 498318,71,830726 366335,55,182115 403911,72,958952 86146,89,5060123 497217,75,1317764 388087,73,1076092 96284,82,2509184 102976,76,1426485 197107,64,441317 93401,70,749583 74985,77,1585922 254041,50,104863 474530,51,112712 609002,51,112357 221515,60,295197 131999,55,169823 279908,50,107446 225746,57,219474 48360,68,614851 111147,53,141021 -1,-1 -1,-1 -1,-1 -1,-1 ';
echo ("RuneScape Hiscore");
$uitslag1= spliti (",", $score);



echo ("<table width=\"700\"  border=\"0\">
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Overall:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[1]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Attack:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[3]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Defence:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[5]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Strength:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[7]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Hitpoints:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[9]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Ranged:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[11]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Prayer:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[13]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Magic:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[15]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Cooking:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[17]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Woodcutting:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[19]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Fletching:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[21]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Fishing:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[23]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Firemaking :</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[25]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Crafting:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[27]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Smithing:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[29]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Mining:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[31]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Herblore:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[33]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Agility:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[35]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Thieving:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[37]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Slayer:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[39]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Farming:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[41]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Runecraft:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[43]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Hunter:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[45]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Construction:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[47]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Summoning:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[49]</font></td>
  </tr>
</table>"
);


?>
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

21/01/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Plz. Kan iemand mij helpen hoe ik dan een zoek functie erin kan bouwen?
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

20/05/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Weet niemand een voorbeeld of zo?
 
Hipska BE

Hipska BE

20/05/2009 11:04:00
Quote Anchor link
met file_get_contents() kan je de inhoud van die pagina opvragen..
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

20/05/2009 16:58:00
Quote Anchor link
Wat is RuneScape Hiscore?
 
Dos Moonen

Dos Moonen

20/05/2009 17:15:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/1125/
astu!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dos Moonen
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

11/06/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Darsstar schreef op 20.05.2009 17:15:


Doet het niet ik zie alleen wit!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/06/2009 18:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
// rest van je code
?>


Bovenaan je code zetten.
 
Midas

Midas

11/06/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 20.05.2009 16:58:
Wat is RuneScape Hiscore?
Google?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.