RuneScape Hiscore Script?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »
Raymond --------------------

Raymond --------------------

13/12/2008 23:12:00
Quote Anchor link
Hallo, Weet er iemand misschien een RuneScape hiscore script die het doet?
Ik heb gekeken hier op phphulp.nl maar als ik die naar mij server upload
dan krijg ik of alleen maar nullen of hij doet gewoon niks.

ps. Is het moeilijk om z'n script te bouwen? (Ken alleen de basis onderdelen van php, en met een database erachter heb ik zeker geen verstand van)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:53:40
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2008 23:20:00
Quote Anchor link
Nee, heel lastig zal het niet zijn. Wat het script hier op phphulp doet is de content van de link http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=... ophalen, waarbij op de ... de naam van de betreffende player ingevuld is.

Deze link geeft zo te zien een door komma's gescheiden reeks getallen die je dus zelf nog even zult moeten interpreteren. Het makkelijkste is wellicht om even te proberen te achterhalen waarom die functie bij jou niet werkt...
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

13/12/2008 23:25:00
Quote Anchor link
Ik heb de class die ik voor dit http://rs.paradox-productions.net/signature.png?user=Zezima&bg=black gebruik hier ergens op phphulp gepost XD zoek even, staat ergens in de posts in de cathegorie php XD
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

14/12/2008 15:18:00
Quote Anchor link
heey, paradox

ik heb gekeken op http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=56515&cat=1

maar wat is het script?
(zoals je weet heb ik niet z'n versand van php)

ps. Kun je het script er bij posten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond --------------------
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

19/12/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 13.12.2008 23:25:
Ik heb de class die ik voor dit http://rs.paradox-productions.net/signature.png?user=Zezima&bg=black gebruik hier ergens op phphulp gepost XD zoek even, staat ergens in de posts in de cathegorie php XD


Ja, heb gekeken maar wat is het script?
 
Nick

Nick

19/12/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Is er een functie dat als het twee getallen zij ze eruit worden gehaald?


of mogen we misschien weten wat jij gebruikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

21/01/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Ja, ik heb een script.
Achter $score = staat wat getallen die je kunt vinden bij

http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=YourUsername
In plaats van YourUsername moet dan mijn username staan.
Het script doet het maar het is lastig want je moet telkens opvragen en dan plakken in je script dan uploaden en dan kun je pas kijken.

Kun je niet iets maken zodat je kunt zoeken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
$score
= '133008,1640,32037080 139224,86,3615061 162886,81,2229619 169979,88,4457615 185304,86,3718778 498318,71,830726 366335,55,182115 403911,72,958952 86146,89,5060123 497217,75,1317764 388087,73,1076092 96284,82,2509184 102976,76,1426485 197107,64,441317 93401,70,749583 74985,77,1585922 254041,50,104863 474530,51,112712 609002,51,112357 221515,60,295197 131999,55,169823 279908,50,107446 225746,57,219474 48360,68,614851 111147,53,141021 -1,-1 -1,-1 -1,-1 -1,-1 ';
echo ("RuneScape Hiscore");
$uitslag1= spliti (",", $score);



echo ("<table width=\"700\"  border=\"0\">
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Overall:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[1]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Attack:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[3]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Defence:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[5]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Strength:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[7]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Hitpoints:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[9]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Ranged:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[11]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Prayer:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[13]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Magic:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[15]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Cooking:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[17]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Woodcutting:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[19]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Fletching:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[21]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Fishing:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[23]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Firemaking :</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[25]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Crafting:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[27]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Smithing:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[29]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Mining:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[31]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Herblore:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[33]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Agility:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[35]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Thieving:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[37]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Slayer:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[39]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Farming:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[41]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Runecraft:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[43]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Hunter:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[45]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Construction:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[47]</font></td>
  </tr>
  <tr><!-- Row 1 -->
    <td><b>Summoning:</b></td>
    <td><font color=\"#000000\">$uitslag1[49]</font></td>
  </tr>
</table>"
);


?>
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

21/01/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Plz. Kan iemand mij helpen hoe ik dan een zoek functie erin kan bouwen?
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

20/05/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Weet niemand een voorbeeld of zo?
 
Hipska BE

Hipska BE

20/05/2009 11:04:00
Quote Anchor link
met file_get_contents() kan je de inhoud van die pagina opvragen..
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

20/05/2009 16:58:00
Quote Anchor link
Wat is RuneScape Hiscore?
 
Dos Moonen

Dos Moonen

20/05/2009 17:15:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/1125/
astu!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dos Moonen
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

11/06/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Darsstar schreef op 20.05.2009 17:15:


Doet het niet ik zie alleen wit!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/06/2009 18:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
// rest van je code
?>


Bovenaan je code zetten.
 
Midas

Midas

11/06/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 20.05.2009 16:58:
Wat is RuneScape Hiscore?
Google?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.