Runescape id/name koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

02/10/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ik ben bezig met een script dat alle runescape item id's zoekt en koppelt met hun naam om later opgeslagen te kunnen worden.

cURL normaal:
Snelheid 0.5 per item.

cURL_multi met 5 items tegelijk:
Snelheid 0.2 per item.

cURL_multi met 10 items tegelijk:
Snelheid 0.14 per item.

Weet iemand of die sneller/effectiever kan, zoja hoe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
echo 'Started at '.date("H:i:s").'<br />';
flush();
function
name_id($data){
$begin = '<div class="brown_box main_ge_page vertically_spaced">'."\n".'<div class="subsectionHeader">';
$eind = '</div>';
if (preg_match("/Error/i",$data)){
        $result = "Bestaat niet";
    }
else{
        $exploded = explode($begin,$data);
        $exploded = explode($eind,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
    }

    return trim($result);
}

$getallen = range(0, 100);
$cURL_done = 0;
$last = 0;
// Urls to download
$urls = array();
foreach ($getallen as $value){
    $urls[] = 'http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj='.$value;
}

    $threads = 10;
    $timeout = 30;

    $mcurl = curl_multi_init();
    $threadsRunning = 0;
    $urls_id = 0;
for(;;) {
        //de vrije ruimtes vullen
        while ($threadsRunning < $threads && $urls_id < count($urls)) {
            //echo 'Adding download link: '.$urls[$urls_id].'<br>';
            //flush();

            $ch = curl_init();
            curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
            curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, $timeout);
            curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $urls[$urls_id++]);
            curl_multi_add_handle($mcurl, $ch);
            $threadsRunning++;
        }

        //Als hij klaar is
        if ($threadsRunning == 0 && $urls_id >= count($urls))
        break;
        
        //cURL
        curl_multi_select($mcurl);
        while(($mcRes = curl_multi_exec($mcurl, $mcActive)) == CURLM_CALL_MULTI_PERFORM) usleep(100000);
        if($mcRes != CURLM_OK) break;
        while($done = curl_multi_info_read($mcurl)) {
            $ch = $done['handle'];
            $done_url = curl_getinfo($ch, CURLINFO_EFFECTIVE_URL);
            $done_content = curl_multi_getcontent($ch);
            
            if(curl_errno($ch) == 0) {
                //output als er geen errors zijn
                $id = array_search($done_url, $urls);
                $id_name[$id]= name_id($done_content);
                $cURL_done++;
                $cURL_perCent = round($cURL_done / count($urls) * 100);
                $cURL_perDecem = floor($cURL_perCent / 10) * 10;
                if($last != $cURL_perDecem){
                    echo $cURL_perDecem.'% at '.date("H:i:s").'<br />';
                    $last = $cURL_perDecem;
                }

                flush();
                }
else {
                    //output als er een error is
                    echo "Link <a href='$done_url'>$done_url</a> failed: ".curl_error($ch)."<br>\n";
                    flush();
                }

                    curl_multi_remove_handle($mcurl, $ch);
                    curl_close($ch);
                    $threadsRunning--;
        }
    }

curl_multi_close($mcurl);
ksort($id_name);
echo 'Completed. at '.date("H:i:s");

echo '<pre>';
print_r($id_name);
echo '</pre>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:03:37
 
Gerard M

Gerard M

02/10/2009 21:43:00
Quote Anchor link
Je kan curl_multi_init gebruiken om veel requests tegelijk uit te voeren.

http://uk3.php.net/manual/en/function.curl-multi-init.php

Je moet wel opletten dat je d'r geen DOS attack van maakt trouwens ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
John Doe

John Doe

02/10/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Lol je eigen/runescapes server ruïneren ;) Heb het script geupdate. Zie bovenaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Gerard M

Gerard M

03/10/2009 14:31:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe runscape in elkaar zit (ik heb het nooit gespeeld). Maar als ik zo kijk lijkt het er op dat niet elk ID nummer bestaat - dus die nummers kan je overslaan. Daarnaast denk ik niet dat het veel sneller kan gaan met php.

Je kan proberen met nog meer threads te werken? En als runescape maar N connecties toestaat een proxy gebruiken? Draai je het script op een goede internet connectie trouwens?

Als ik wget gebruik zit ik ook rond de 0.3 seconde per item (1 connectie per keer). Dus 0.3 seconde lijkt het minimum per request.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
#!/bin/bash

for (( i=1; i<=100; i++ ))
do
    wget http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=${i};
done
?>



Btw, ik neem aan dat je het script niet 'per request' draait maar als een cronjob, en de output in een database steekt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
John Doe

John Doe

03/10/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Het nadeel is dat runescape nog al is wil wisselen van id's vanwege robots. Ik laat het script voorlopig nog even op mijn localhost draaien mbv xxamp zit nu op 0.2 seconde en idd het is een cronjob kijk ff of het allemaal lukt en dan breng ik jullie op de hoogte.

Edit: hij is nu aan het scannen. ongeveer 60%
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.