SCROL BALK

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 09:31:48
Quote Anchor link

Pas je post even aan zonder de hoofdletters, normaal Nederlands, interpunctie en geef alleen relevante code.
[/modedit]

hallo mede scripters, ik heb dit script gemaakt en er een scrol balk in willen zetten maar deze werkt niet weet iemand wat ik over het hoofd zie?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
<?php
    $path
= explode("/", dirname($_SERVER['SCRIPT_NAME']));
    $menu = $path[sizeof($path)-1];
//    echo $menu;
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Kanzy - heavy tube amplifiers</title>
<?php
    if ($menu === 'lancering') {
        echo "<meta HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" content=\"0; url=http://www.kaam1000lancering.nl\">";
    }

// Get the private context
    session_name('Private');
    session_start();
    $private_id = session_id();
    foreach ($_SESSION as $key => $value) {
        if ($key === "pr_lang") {
            echo "key is pr_lang";
            $lang = $_SESSION['pr_lang'];
        }

        session_unset("pr_item");
//        if ($key = "pr_item") {
//            echo "key is pr_item";
//            $item = $_SESSION['pr_item'];
//        }

    }
// Get change in language variable
 if(count($_GET) > 0) {    
    echo "GET not zero!";    
//    session_name('Private');
//       session_start();

    foreach ($_GET as $key => $value) {
            if ($key === "lang") {
                echo "getkey = " . $key;
                $lang=htmlspecialchars($value);
//                $_SESSION['pr_lang'] = $lang;
            }
            if ($key === "item") {
                echo "key = " . $key;
                $item=htmlspecialchars($value);
//                $_SESSION['pr_item'] = $item;
            }
    }

//        echo $lang;
//

 }
// Store it
    session_write_close();
//
//
// Store it

    session_name('Private');
    session_id($private_id);
    session_start();
    if (!(isset($lang))) $lang = 'eu';
    echo "lang = " .  $lang;
    $_SESSION['pr_lang'] = $lang;
    if (isset($item)) $_SESSION['pr_item'] = $item;
    echo "pr_item = " .  $_SESSION['pr_item'];
    session_write_close();
//
//    Set $menu in cookie.

    session_name('Private');
    session_id($private_id);
    session_start();
    $_SESSION['pr_menu'] = $menu;
    session_write_close();
//    if (isset($item)) echo "item = " . $item;
//

    switch ($lang) {
    case
'nl':
//        echo "<link rel='icon' href='/favicon.ico'/>";
        echo "<link rel='icon' type='image/x-icon' href='/favicon.ico'/>";
        echo "<meta name='robots' content='index,follow'/>\r\n";
        echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1'/>\r\n";
        echo "<meta name='description' content='Website over Kanzy, een producent van heavy tube amplifiers.'/>\r\n";
        echo "<meta name='keywords' content='Kanzy, versterkers, buizen, buizenversterkes, tube, amplifiers, heavy, klasse, klasse-a, balans, balance, push, pull, push-pull, KAAM-1000, overdrachtskarakteristiek, passie, goud, verguld, hoogwaardig, audio, grade, audiograde, audio-grade, gepersonaliseerd, handgemaakt, geluidskwaliteit, kwaliteit, luchtmontage'/>\r\n";
        echo "<meta name='generator' content='PHP Engine Amity ICT Solutions &amp; Services'/>\r\n";
        echo "<meta name='author' content='L.P.Dam'/>\r\n";
        break;
    default:

        echo "<link rel='icon' href='/favicon.ico' />";
        echo "<meta name='robots' content='index,follow'/>\r\n";
        echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1' />\r\n";
        echo "<meta name='description' content='Kanzy, website of a manufacturer of heavy tube amplifiers'/>\r\n";
        echo "<meta name='keywords' content='Kanzy, amplifiers, tubes, tube amplifiers, tube, amplifier, heavy, class, class-a, class-A, balance, push, pull, push-pull, KAAM-1000, overdrachtskarakteristiek, passion, gold, gold plated, high grade, audio, grade, audiograde, audio-grade, personalized, handmade, audio quality, quality, air mounted'/>\r\n";
        echo "<meta name='generator' content='PHP Engine Amity ICT Solutions &amp; Services'/>\r\n";
        echo "<meta name='author' content='L.P.Dam'/>\r\n";
        break;    
    }

?>

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}
function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}
function MM_nbGroup(event, grpName) { //v6.0
  var i,img,nbArr,args=MM_nbGroup.arguments;
  if (event == "init" && args.length > 2) {
    if ((img = MM_findObj(args[2])) != null && !img.MM_init) {
      img.MM_init = true; img.MM_up = args[3]; img.MM_dn = img.src;
      if ((nbArr = document[grpName]) == null) nbArr = document[grpName] = new Array();
      nbArr[nbArr.length] = img;
      for (i=4; i < args.length-1; i+=2) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
        if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
        img.src = img.MM_dn = args[i+1];
        nbArr[nbArr.length] = img;
    } }
  } else if (event == "over") {
    document.MM_nbOver = nbArr = new Array();
    for (i=1; i < args.length-1; i+=3) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
      if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
      img.src = (img.MM_dn && args[i+2]) ? args[i+2] : ((args[i+1])? args[i+1] : img.MM_up);
      nbArr[nbArr.length] = img;
    }
  } else if (event == "out" ) {
    for (i=0; i < document.MM_nbOver.length; i++) {
      img = document.MM_nbOver[i]; img.src = (img.MM_dn) ? img.MM_dn : img.MM_up; }
  } else if (event == "down") {
    nbArr = document[grpName];
    if (nbArr)
      for (i=0; i < nbArr.length; i++) { img=nbArr[i]; img.src = img.MM_up; img.MM_dn = 0; }
    document[grpName] = nbArr = new Array();
    for (i=2; i < args.length-1; i+=2) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
      if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
      img.src = img.MM_dn = (args[i+1])? args[i+1] : img.MM_up;
      nbArr[nbArr.length] = img;
  } }
}
//-->
</script>
<style type="text/css">
<!--
html { height: 100%; margin: 0; padding: 0; background-color: black; text-align: center; }
body { background-color: #000; margin:0; }
div#centered { height: 70%; width: 80%; border: 0; margin: 0; padding: 0;
    position: absolute; left: 10%; top: 10px; color: black; }
div#centered2 { border: 0; position: absolute; }
img        {  border-style: none;}
a:link {
    color: #b9970f;
}
a:visited {
    color: #b9970f;
}
a:hover {
    color: #FFCC00;
}
.style1 {
    font-size: larger;
    font-weight: bold;
    color: #F00;
}
.ifr1 {
    font-size: larger;
    font-weight: bold;
    color: #F00;
}
.style {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10;
    color: #b9970f;
}
.breadcrump {
    text-align: left;
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: xx-small;
    margin-left: 23px;
}
table {
    border-spacing: 0; /*Others*/
    border-collapse: collapse; /*IE*/
}
td { padding: 0; }
table.table04 {
    width: 608px;
    height: 152px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_20.png);
}
table.table02 {
    width: 608px;
    height: 126px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_30.gif);
}
table.table03 {
    width: 608px;
    height: 356px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_31.png);
}
span.nonie {
display: inline !important;
display: none;
}
-->
</style>
<?php
    switch ($lang) {
    case
'nl':
        echo "<link href=\"../css/menu.php\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">";
        break;
    default:

        echo "<link href=\"../css/menu_eu.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">";
        break;
    }

?>

<!-- <body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"> -->
<body>
<!-- Save for Web Slices (website Kanzy_vanaf_01-04-2010.psd) -->
<div id="centered">
<!--[if lt IE 8]>
<font size="6" color="#FFFFFF">Browser not supported. Please use IE 8 or higher or Firefox</font>
<![endif]-->
<table id="Tabel_01">
<!-- <table id="Tabel_01" width="1305" height="1001" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> -->
    <tr>
        <td colspan="12">
            <img src="../afbeeldingen/kanzy_01.png" width="846" height="23" alt=""/></td>
        <td colspan="6" rowspan="5">
<?php
        switch ($menu) {        
            case
'producten':
            case
'kaam1000':
            case
'kaam1000housing':
            case
'kaam1000overdrachtkarakteristiek':
            case
'kaam1000specificaties':
?>
Gewijzigd op 15/09/2010 10:20:02 door Raymond van Os
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:41:27
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 09:49:50
Quote Anchor link
Waarom 2 topics?
Waar is de RELEVANTE code?
Zet je code tussen code tags
Wat heb je zelf gedaan?
Wat wil je precies?
Waarom begin je met zoveel hoofdletters? Schreeuwen doe je maar ergens anders.
Gewijzigd op 15/09/2010 09:50:41 door TJVB tvb
 
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 10:20:59
Quote Anchor link
hoezo 2 topics?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:24:33
Quote Anchor link
Raymond reniers op 15/09/2010 10:20:59:
hoezo 2 topics?


Je had net nog een topic, maar dat is verwijderd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.