Selected index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem R

Willem R

15/04/2014 15:48:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form  action=""  method="POST">  <select name="enddate"id="einddatum" onchange="this.form.submit()"> <?php
                    for($i=1; $i<=24; $i++){
            echo'<option value="'.$i.'"';
    
                echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select><input type="text" name="test_text" id="text_content" value="<?php echo $i;  ?>" /></form>


Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i) alleen krijg geen verandering in $i, het lijkt net of die hem niet submit. overigens dit form staat wel in een groter form.

bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:14:02
 
Michael -

Michael -

15/04/2014 16:06:32
Quote Anchor link
>>> Ik heb hier een select gemaakt en wil graag de waarde displayen in een textbox ($i)

Je wilt de waarde die wordt gepost? Dan zul je $_POST['enddate'] moeten gebruiken in je text box ipv $i
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/04/2014 16:19:46
Quote Anchor link
$i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 09:22:23
Quote Anchor link
Ja Michael dat was ff stom van me:P maar nu loop ik nog tegen een andere probleem aan want het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier, dus al met al werkt ie nu nog niet..
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:21:29
Quote Anchor link
>> $i gebruik je toch om mee te rekenen? met die plusjes

Ja klopt, maar dat geldt dus alleen in de for-loop.

>> het ene form waar de select in staat wordt overruled door het form van het gehele contactformulier

Moet ik nou gokken wat er gebeurt? :) Mogelijk heb je 2 form's. Je moet de select en de rest van het formulier natuurlijk maar in een form plaatsen als deze samen wilt submitten.

Toevoeging op 16/04/2014 10:31:41:

Waarom wil je sowieso de waarde uit de select over brengen na de input?
Ik zou dit anders niet doen met een POST, maar direct. Ik heb hier even een voorbeeldje geplaatst.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:34:06
Quote Anchor link
Ja oke dat begrijp ik maar ik wil de klant die het gehele contact formulier invult meteen laten zien wat de prijs is afhankelijk van de aantal maanden die hij/zij selecteert, en dat probeer ik met een tweede form, zie code hierboven
 
- SanThe -

- SanThe -

16/04/2014 10:37:23
Quote Anchor link
Beter met Javascript.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:43:25
Quote Anchor link
Willem, Voorbeeld gezien in de toevoeging? Hierbij wordt bij de select direct de waarde getoond. Die lijkt me voor de klant ook duidelijker.
Je kunt met Javascript alles 'live' berekenen en laten zien.
Kijk ook eens naar dit voorbeeld. Hier bereken ik de prijs gelijk op het moment dat je de aantallen aanpast. Duidelijker dan na de post.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 10:47:20
Quote Anchor link
Michael, ik had idd dat eerste voorbeeld gebruikt en hij werkte ook maar wist niet hoe ik die value moest opvangen om uiteindelijk te berekenen met een maandprijs. voorbeeld 2 laat dat wel zien
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 10:52:36
Quote Anchor link
Door document.getElementById('text_content').value her te gebruiken kun je daarmee in javascript gelijkertijd de maandprijs berekenen.
Kijk gerust in de broncodes van het 2e voorbeeld. Ik gebruik hier alleen wel jQuery (javascript framework). Wijkt dus af van de javascript die je nu gebruikt.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:24:40
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip, maar kan weinig vinden in de broncode:$
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:35:24
Quote Anchor link
De javascript is hier te vinden.
Om die te gebruiken moet je dus wel eerst jQuery inladen, maar misschien dat het ook wel te uitgebreid is voor wat je wil..
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:42:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script>
function myFunction(document.getElementById('text_content').value,b) {
    return document.getElementById('text_content').value * b;
}
document.getElementById("text_content2").innerHTML = myFunction(4, 3);
</script>
                <td><form name="1"  action="onlineorder.php"  method="POST" id="Form3" >  <select name="enddate" id="einddatum" onchange="document.getElementById('text_content').value=this.value"> <?php
                

for($i=1; $i<=24; $i++){
                                                echo'<option value="'.$i.'"';
    
                                                
echo '>'.$i.'</option>';
                                            }

?>
</select></form> <input type="text" name="test_text" id="text_content" /><input type="text" name="test_text2" id="text_content2" /></td>


Ik heb nu dit:$ ik weet niet of ik ergens in de buurt zit maar de 2e textbox(id=textcontent2) wordt nog niet gevuld
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:46:45
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan?
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 11:50:13
Quote Anchor link
omfg haha jazeker! :P daarmee kom ik er denk ik wel uit, laat het nog wel even weten of het me gelukt is! Bedankt in ieder geval
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 11:52:01
Quote Anchor link
Misschien een beter voorbeeld als ik goed begrijp dat de select het aantal is en er nog een prijs bij moet.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 12:04:11
Quote Anchor link
Hij werkt! top, bedankt man!

Toevoeging op 16/04/2014 12:04:12:

Hij werkt! top, bedankt man!
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 12:05:13
Quote Anchor link
Graag gedaan. Mocht er nog iets zijn dan horen we het wel weer.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:00:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<script>


function getPrice(price) {
  
document.getElementById('text_content').value=price.value;

document.getElementById('text_contents').value = '\u20ac' + document.getElementById('text_content').value * <?php echo $w; ?>;
}

$(function Test(test) {

var hidderValue = document.getElementById('text_content').value;
    $(".firstcal").datepicker({
        dateFormat: "dd/mm/yy",
        onSelect: function(dateText, instance) {
            date = $.datepicker.parseDate(instance.settings.dateFormat, dateText, instance.settings);
            date.setMonth(date.getMonth() + hidderValue);
            $(".secondcal").datepicker("setDate", date);
        }
    });
    $(".secondcal").datepicker({
    
        dateFormat: "dd/mm/yy"
    });
});
</script>
                <td>Aantal maanden </td>
                <td><select name="enddate"id="einddatum" onchange="getPrice(this)">
            <?php
                $x
=200;
                for($i=1; $i<=24; $i++)
                {

                    echo'<option value="'.$i.'"';
                    echo '>'.$i.'</option>';
                }

            ?>
                        
                    </select>
                <input type="text" name="test_text" id="text_content" value="1" onchange="Test(this)" />





Toevoeging op 16/04/2014 14:02:22:

Nu ben ik bezig met het veranderen van de datum dus als je een begin datum uitvoert wil ik de einddatum afhankelijk van de hoeveelheid maanden die geselecteerd zijn uit laten rekenen, de code ansich werkt alleen hij pakt de value niet die ik in de functie TEST als variabele heb aangemaakt
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:14:23
Quote Anchor link
je hebt niet alle code gepost? Laad je jQuery in? Laad je jQuery UI in? Waar is class firstcal en secondcal?
Als je die hier even kunt toevoegen hebben we gelijk een werkend voorbeeld die jouw probleem omschrijft.
 
Willem R

Willem R

16/04/2014 14:32:16
Quote Anchor link
http://jsbin.com/xixebemu/2/edit

Sorry idd ik miste nog al wat
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.