SEO website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:03:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb nu mijn website gebouwd. maar volgens mij voldoet deze niet aan de SEO standaarden waardoor ik helemaal niet voorkom bij google.

ik heb vooral problemen dat mijn urls niet SEO vriendelijk zijn volgens mij maar d.m.v de htaccess bestand is mij niet gelukt om dit goed te zetten.

heeft er iemand handige links en/of tips om dit te realiseren?
of kan iemand me hierbij helpen?

het gaat om http://www.reshadfarid.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:49:15
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:13:09
Quote Anchor link
@Reshadd,

Dit zou eigenlijk wel bij jou moeten werken in .htaccess.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=$1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=$1 [L]

Als je dan je linken maakt als <a href="home">home</a> dan zal dit moeten werken normaal. Tenminste het werkt bij mij. Er is een manier om mijn voorbeeld anders te doen. Alleen die andere manier heb ik ook nooit werkend gekregen. Misschien kan iemand anders op het forum jou daar wel beter in helpen.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:20:57
Quote Anchor link
mijn links worden d.m.v php gemaakt dus wat jij ziet als <a href="home">home</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$array
= array(1 => 'Home', 2 => 'About', 3 => 'Contact', 4 => 'Portfolio');
$menu = '';
foreach($array as $k=>$v)
{

        if(isset($_GET['page']) and $_GET['page'] == $k)
    {

        $class = 'active';
    }

    else
    {
        $class = 'inactive';
    }

        $menu .= '<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a></li>';
}


echo '
       <ul>
        '
.$menu.'
    </ul>
'
;

?>


vervolgens met een switch haal ik de juiste pagina op.

ik ga gelijk even jou manier uitproberen frank :)
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:27:11
Quote Anchor link
Als ik het zo zie en MAG denken.

Zal je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a>

Veranderen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="'.$k.'">'.$v.'</a>


Dan zal het op zelfde over komen als ik zeg
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="home">Home</a>
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:33:05
Quote Anchor link
ik heb gedaan wat je zei met de htaccess bestand maar geen resultaat ik krijg nog steeds die 'lelijke' urls te zien.

dit is wat ik gedaan heb

RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=$1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=$2 [L]
RewriteRule ^contact$ index.php?page$3 [L]
RewriteRule ^portfolio$ index.php?page$4 [L]
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:51:44
Quote Anchor link
Je moet dan wel de url in je menu en zo aanpassen dan hé.
Want als je die laat met index.php?page= dan zal hij ook die url tonen.

En als je het zo doet?
RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=2 [L]
RewriteRule ^contact$ index.php?page=3 [L]
RewriteRule ^portfolio$ index.php?page=4 [L]

Als dit ook niet werkt ben ik even uit mijn htaccess kennis. Bovenstaande is wat ik gebruik op mijn site en wel goed werkt. Alleen zoals ik al zij, moet er een manier zijn om bovenstaande makkelijke te doen. Maar deze mogelijkheid heb ik ook nog niet gevonden.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:57:33
Quote Anchor link
dit heb ik toch net ook gepost? :p

en wat moet ik in mn menu aanpassen dan ?
 
Mark Kazemier

Mark Kazemier

02/04/2012 13:58:19
Quote Anchor link
Ik denk om eerlijk te zijn dat het aanpassen van de URL weinig uit gaat maken. Één van de belangrijkste dingen voor Google is dat je unieke content op je website hebt. Als ik zo jouw website doorklik, staat er niets op. De homepage bevat alleen de tekst "er is momenteel niks geplaatst.". De andere pagina's bevatten verder ook geen tekst.

Daarnaast is het handig om voor jezelf een aantal keywords te bedenken waarop je gevonden wil worden. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat Google kan zien dat die keywords relevant zijn voor jouw website. Wat ik nu zie is een naam van de website: reshadfarid.nl.nl. Vervolgens is de titel van de pagina Webdesign Portfolio en staat er boven aan de pagina heel groot Portfolio. Dit gaat zo niet werken. Allereerst omdat elke pagina dus kennelijk hetzelfde is, want de titel is hetzelfde. Google zal dan dus ook niet de andere pagina's meenemen in de zoekresultaten.

Punten van aanpassing in de volgorde van belangrijkheid:
- Zorg ervoor dat er relevante content op je website komt. Dus unieke teksten waarin jij uitlegt wat je doet, hoe je werkt etc. Hier hebben de gebruikers wat aan en kan Google je op indexeren.
- Zorg ervoor dat je elke pagina los optimaliseert en een eigen titel en headers geeft die relevant zijn voor die pagina. Geen titels en headers die op elke pagina hetzelfde zijn
- Maak de URLs zo dat ze de keywords bevatten waar jij op gevonden wil worden en die ook relevant zijn voor die pagina.

Het belangrijkste blijft: kijk naar de gebruiker en probeer die beter te helpen! Dan zal Google je ook beter indexeren. Daarnaast zal je merken dat als jij unieke goede content hebt of veel klanten tevreden stelt, mensen naar jouw website gaan linken vanuit hun eigen website of blogs. Dit levert je pagerank op wat weer meegenomen wordt in hoe hoog je in Google komt.

Offtopic:
Als ik je verder nog wat tips mag geven zou ik ook je design van je website herzien. Zorg er bijvoorbeeld voor dat onderdelen van de pagina netjes uitlijnen (header, met tekst op de pagina, met updates en footer). Doordat nu alles scheef staat wordt de pagina heel rommelig en moeilijk te lezen.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 14:16:54
Quote Anchor link
dankjewel voor de uitleg! ik ben inderdaad momenteel hard bezig met de content en de updates daar ben ik al wat aan het experimenteren om dat anders uit te laten zien maar ik heb daar momenteel even geen inspiratie voor. ik ga je tips proberen zo goed mogelijk toe te passen.
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 14:42:12
Quote Anchor link
Reshadd,

Wat je in menu even moet veranderen is het volgende zoals in eerder reactie vermelde.

Zal je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a>

Veranderen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="'.$k.'">'.$v.'</a>
Gewijzigd op 02/04/2012 14:50:07 door Frank WD
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 15:37:35
Quote Anchor link
dat gaat niet werken frank want dan kom ik niet meer op mn pagina's :)
 
Gerhard l

gerhard l

02/04/2012 15:53:57
Quote Anchor link
Dat moet je dus regelen via je htacces.. waar word je heen gestuurd?
Gewijzigd op 02/04/2012 15:54:13 door gerhard l
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 16:09:06
Quote Anchor link
404 pagina..
 
Gerhard l

gerhard l

02/04/2012 16:15:20
Quote Anchor link
Deze werkt op mijn site al jaren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?u=$1 [NC,L]
RewriteRule ^([^/]*)/$ /index.php?page=$1 [NC,L]

De eerste regel: www.mijnsite.nl/abc = www.mijnsite.nl/?u=abc
De tweede regel: www.mijnsite.nl/pagina/ = www.mijnsite.nl/?page=pagina
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 16:21:41
Quote Anchor link
hmm ik zet hem zo als .htaccess op mijn website maar geen result kan het zijn dat ik mijn bestand op de verkeerde plek bewaar? ( .htaccess ) ik heb hem nu gewoon in de rootmap net als alle andere dingen..
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2012 17:07:17
Quote Anchor link
Je weet dat htaccess niet een url omvormt, maar dat als je de nieuwe intypt je de oude ziet?

Bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule $post/(.*?)/^ show_post.php?slug=$1

Als je nu naar mijnsite.nl/post/hello-world/ gaat zie je de pagina show_post.php?slug=hello-world. Maar het is niet zo dat als je naar mijnsite.nl/show_post.php?slug=lorem-ipsum deze url omgebouwd wordt naar mijnsite.nl/post/lorem-ipsum/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.