SEO website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:03:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb nu mijn website gebouwd. maar volgens mij voldoet deze niet aan de SEO standaarden waardoor ik helemaal niet voorkom bij google.

ik heb vooral problemen dat mijn urls niet SEO vriendelijk zijn volgens mij maar d.m.v de htaccess bestand is mij niet gelukt om dit goed te zetten.

heeft er iemand handige links en/of tips om dit te realiseren?
of kan iemand me hierbij helpen?

het gaat om http://www.reshadfarid.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 23:02:35
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:13:09
Quote Anchor link
@Reshadd,

Dit zou eigenlijk wel bij jou moeten werken in .htaccess.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=$1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=$1 [L]

Als je dan je linken maakt als <a href="home">home</a> dan zal dit moeten werken normaal. Tenminste het werkt bij mij. Er is een manier om mijn voorbeeld anders te doen. Alleen die andere manier heb ik ook nooit werkend gekregen. Misschien kan iemand anders op het forum jou daar wel beter in helpen.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:20:57
Quote Anchor link
mijn links worden d.m.v php gemaakt dus wat jij ziet als <a href="home">home</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$array
= array(1 => 'Home', 2 => 'About', 3 => 'Contact', 4 => 'Portfolio');
$menu = '';
foreach($array as $k=>$v)
{

        if(isset($_GET['page']) and $_GET['page'] == $k)
    {

        $class = 'active';
    }

    else
    {
        $class = 'inactive';
    }

        $menu .= '<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a></li>';
}


echo '
       <ul>
        '
.$menu.'
    </ul>
'
;

?>


vervolgens met een switch haal ik de juiste pagina op.

ik ga gelijk even jou manier uitproberen frank :)
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:27:11
Quote Anchor link
Als ik het zo zie en MAG denken.

Zal je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a>

Veranderen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="'.$k.'">'.$v.'</a>


Dan zal het op zelfde over komen als ik zeg
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="home">Home</a>
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:33:05
Quote Anchor link
ik heb gedaan wat je zei met de htaccess bestand maar geen resultaat ik krijg nog steeds die 'lelijke' urls te zien.

dit is wat ik gedaan heb

RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=$1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=$2 [L]
RewriteRule ^contact$ index.php?page$3 [L]
RewriteRule ^portfolio$ index.php?page$4 [L]
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 13:51:44
Quote Anchor link
Je moet dan wel de url in je menu en zo aanpassen dan hé.
Want als je die laat met index.php?page= dan zal hij ook die url tonen.

En als je het zo doet?
RewriteEngine on

RewriteRule ^home$ index.php?page=1 [L]
RewriteRule ^about$ index.php?page=2 [L]
RewriteRule ^contact$ index.php?page=3 [L]
RewriteRule ^portfolio$ index.php?page=4 [L]

Als dit ook niet werkt ben ik even uit mijn htaccess kennis. Bovenstaande is wat ik gebruik op mijn site en wel goed werkt. Alleen zoals ik al zij, moet er een manier zijn om bovenstaande makkelijke te doen. Maar deze mogelijkheid heb ik ook nog niet gevonden.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 13:57:33
Quote Anchor link
dit heb ik toch net ook gepost? :p

en wat moet ik in mn menu aanpassen dan ?
 
Mark Kazemier

Mark Kazemier

02/04/2012 13:58:19
Quote Anchor link
Ik denk om eerlijk te zijn dat het aanpassen van de URL weinig uit gaat maken. Één van de belangrijkste dingen voor Google is dat je unieke content op je website hebt. Als ik zo jouw website doorklik, staat er niets op. De homepage bevat alleen de tekst "er is momenteel niks geplaatst.". De andere pagina's bevatten verder ook geen tekst.

Daarnaast is het handig om voor jezelf een aantal keywords te bedenken waarop je gevonden wil worden. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat Google kan zien dat die keywords relevant zijn voor jouw website. Wat ik nu zie is een naam van de website: reshadfarid.nl.nl. Vervolgens is de titel van de pagina Webdesign Portfolio en staat er boven aan de pagina heel groot Portfolio. Dit gaat zo niet werken. Allereerst omdat elke pagina dus kennelijk hetzelfde is, want de titel is hetzelfde. Google zal dan dus ook niet de andere pagina's meenemen in de zoekresultaten.

Punten van aanpassing in de volgorde van belangrijkheid:
- Zorg ervoor dat er relevante content op je website komt. Dus unieke teksten waarin jij uitlegt wat je doet, hoe je werkt etc. Hier hebben de gebruikers wat aan en kan Google je op indexeren.
- Zorg ervoor dat je elke pagina los optimaliseert en een eigen titel en headers geeft die relevant zijn voor die pagina. Geen titels en headers die op elke pagina hetzelfde zijn
- Maak de URLs zo dat ze de keywords bevatten waar jij op gevonden wil worden en die ook relevant zijn voor die pagina.

Het belangrijkste blijft: kijk naar de gebruiker en probeer die beter te helpen! Dan zal Google je ook beter indexeren. Daarnaast zal je merken dat als jij unieke goede content hebt of veel klanten tevreden stelt, mensen naar jouw website gaan linken vanuit hun eigen website of blogs. Dit levert je pagerank op wat weer meegenomen wordt in hoe hoog je in Google komt.

Offtopic:
Als ik je verder nog wat tips mag geven zou ik ook je design van je website herzien. Zorg er bijvoorbeeld voor dat onderdelen van de pagina netjes uitlijnen (header, met tekst op de pagina, met updates en footer). Doordat nu alles scheef staat wordt de pagina heel rommelig en moeilijk te lezen.
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 14:16:54
Quote Anchor link
dankjewel voor de uitleg! ik ben inderdaad momenteel hard bezig met de content en de updates daar ben ik al wat aan het experimenteren om dat anders uit te laten zien maar ik heb daar momenteel even geen inspiratie voor. ik ga je tips proberen zo goed mogelijk toe te passen.
 
Frank WD

Frank WD

02/04/2012 14:42:12
Quote Anchor link
Reshadd,

Wat je in menu even moet veranderen is het volgende zoals in eerder reactie vermelde.

Zal je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="index.php?page='.$k.'">'.$v.'</a>

Veranderen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<li><a class="'.$class.'" href="'.$k.'">'.$v.'</a>
Gewijzigd op 02/04/2012 14:50:07 door Frank WD
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 15:37:35
Quote Anchor link
dat gaat niet werken frank want dan kom ik niet meer op mn pagina's :)
 
Gerhard l

gerhard l

02/04/2012 15:53:57
Quote Anchor link
Dat moet je dus regelen via je htacces.. waar word je heen gestuurd?
Gewijzigd op 02/04/2012 15:54:13 door gerhard l
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 16:09:06
Quote Anchor link
404 pagina..
 
Gerhard l

gerhard l

02/04/2012 16:15:20
Quote Anchor link
Deze werkt op mijn site al jaren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?u=$1 [NC,L]
RewriteRule ^([^/]*)/$ /index.php?page=$1 [NC,L]

De eerste regel: www.mijnsite.nl/abc = www.mijnsite.nl/?u=abc
De tweede regel: www.mijnsite.nl/pagina/ = www.mijnsite.nl/?page=pagina
 
Reshad F

Reshad F

02/04/2012 16:21:41
Quote Anchor link
hmm ik zet hem zo als .htaccess op mijn website maar geen result kan het zijn dat ik mijn bestand op de verkeerde plek bewaar? ( .htaccess ) ik heb hem nu gewoon in de rootmap net als alle andere dingen..
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2012 17:07:17
Quote Anchor link
Je weet dat htaccess niet een url omvormt, maar dat als je de nieuwe intypt je de oude ziet?

Bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule $post/(.*?)/^ show_post.php?slug=$1

Als je nu naar mijnsite.nl/post/hello-world/ gaat zie je de pagina show_post.php?slug=hello-world. Maar het is niet zo dat als je naar mijnsite.nl/show_post.php?slug=lorem-ipsum deze url omgebouwd wordt naar mijnsite.nl/post/lorem-ipsum/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.