Session Help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 15:24:21
Quote Anchor link
heey.

Ik ben bezig met een login script voor mijn site alles werkt maar hij slaat de sessies niet op.
Boven aan de pagina staat letterlijk deze code:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start; ?>
(zonder () dus)
Op de inlog pagina staat dit script om de waardes aan de sessies te geven:
Quote:
$_SESSION['ingelogd']="y"; $_SESSION['ID']=$dbid; $_SESSION['user']=$dbuser; $_SESSION['pass']=$dbpass; $_SESSION['naam']=$dbnaam; $_SESSION['email']=$dbemail; $_SESSION['sesip']=$ip;


als ik onder deze code dit doe
echo $_SESSION['user'];
dan echo't hij mijn naam wel.
maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...
er staat nergens session_destroy weet iemand hoe dit kan?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 03:36:50
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/08/2010 15:26:33
Quote Anchor link
tja session_start betaat niet dus je bent verplicht tot

session_start();
Gewijzigd op 28/08/2010 15:30:40 door Noppes Homeland
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 15:33:54
Quote Anchor link
nee die geeft error ?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/08/2010 15:35:04
Quote Anchor link
als je alles goed hebt niet
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/08/2010 15:54:00
Quote Anchor link
GVD, wat hebben we aan post zijnde "nee die geeft error ?"

post dan op z'n minst wat de error is, dan kunnen we jouw verder helpen

En je moet altijd zorgen dat je session_start(); gedaan hebt, alvorens je aan de haal gaat met $_SESSION
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2010 15:58:00
Quote Anchor link
Zal wel een headers already send error zijn.
Er mag geen enkele output naar de browser gaan vóór session_start().
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 16:07:53
Quote Anchor link
dat weet ik.
Ik zet het boven de HTML tags en dan krijg ik nog steeds die error misschien kan iemand me helpen via teamviewer
 
Niels K

Niels K

28/08/2010 16:30:58
Quote Anchor link
'via teamviewer'

Denk niet dat veel mensen dat willen doen, je kunt beter gewoon wat duidelijker zijn


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// Sessie starten
session_start();

/**
 * Hier heel je database gebeuren
 * Als alles geklopt, geen fouten, ( Denk dus aan fouten afhandeling )
 */

// FOUT

$_SESSION['ingelogd'] = 'y';
// GOED
$_SESSION['ingelogd'] = true;

// Rest van je sessie variabelen aanmaken

?>


Verder, al die variabelen, is dat nodig? Je kan toch gewoon: $row['veld_naam'] doen?

'maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...'

Waarschijnlijk start je in index.php geen sessie?
Gewijzigd op 28/08/2010 16:31:57 door Niels K
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 18:58:54
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 28/08/2010 16:30:58:
'via teamviewer'

Denk niet dat veel mensen dat willen doen, je kunt beter gewoon wat duidelijker zijn


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// Sessie starten
session_start();

/**
 * Hier heel je database gebeuren
 * Als alles geklopt, geen fouten, ( Denk dus aan fouten afhandeling )
 */

// FOUT

$_SESSION['ingelogd'] = 'y';
// GOED
$_SESSION['ingelogd'] = true;

// Rest van je sessie variabelen aanmaken

?>


Verder, al die variabelen, is dat nodig? Je kan toch gewoon: $row['veld_naam'] doen?

'maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...'

Waarschijnlijk start je in index.php geen sessie?


Ik heb boven aan index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start; ?>

waarschijnlijk moet dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
zijn.
maar dan krijg ik een error over de headers.
session_start staat helemaal boven in de code (boven de html tags)
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

28/08/2010 19:00:19
Quote Anchor link
En op welke regel geeft die dan die error voor de headers?
Controleer even of je session_start() maar 1x gebruikt...
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 20:25:20
Quote Anchor link
1 keer en: in line 1 index.php headers are already send

Toevoeging op 28/08/2010 20:46:44:

dit is de error precies:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php on line 1
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/08/2010 21:03:13
Quote Anchor link
zonder codes kunnen wij echt niks hoor
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 21:47:08
Quote Anchor link
de code heb ik al heel vaak gezegt! (sorry voor mijn agressie)
voorbeeld code (die ook niet werkt)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>

<html>
<head><title>Test Sessies</title></head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$user
= $_SESSION['user'];
echo $user;
?>

</body>
</html>
 
Pim -

Pim -

28/08/2010 22:00:38
Quote Anchor link
Waarschijnlijk zit er een enter voor de php-open tag. Let op dat de < van < ?php de eerste letter op de pagina moet zijn.
Gewijzigd op 28/08/2010 22:01:03 door Pim -
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 22:07:50
Quote Anchor link
dat ks dke

Toevoeging op 28/08/2010 22:08:06:

edit Dat is die
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2010 23:06:43
Quote Anchor link
Open je code eens in kladblok en sla het van daaruit opnieuw op met 'opslaan als'. Er zit misschien een bom in je code.
 
Henk Tenk

Henk Tenk

29/08/2010 11:08:17
Quote Anchor link
SanThe dit werkt niet ik heb een testfile gemaakt dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php session_start(); ?>
<html>
<head><title>Test</title></head>
<body>
<?php
echo "<br> Test";
?>

</body>
</html>

Ik krijg deze 2 errors:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1

Code in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tags geplaatst[/modedit]
Gewijzigd op 30/08/2010 14:24:51 door Chris -
 
Aad B

Aad B

29/08/2010 11:32:27
Quote Anchor link
Hoe dan ook, je stuurt dus al iets en daarna doe je session_start() en ditt is de boosdoender: by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1
Hoe moeilijk kan het zijn??
 
Henk Tenk

Henk Tenk

29/08/2010 11:33:56
Quote Anchor link
ja maar dat is dus de goede code die iedereen aan me verteld !
Het script werkt wel op een andere host maar niet op die van mij
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

29/08/2010 11:36:30
Quote Anchor link
Staat er een spatie voor de eerste php tag? Indien ja, doe die weg.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2010 11:39:32
Quote Anchor link
Zit je soms bij een host die jouw site in een (reclame)frame heeft staan? Antiek, maar het bestaat nog.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.