Session Help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 15:24:21
Quote Anchor link
heey.

Ik ben bezig met een login script voor mijn site alles werkt maar hij slaat de sessies niet op.
Boven aan de pagina staat letterlijk deze code:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start; ?>
(zonder () dus)
Op de inlog pagina staat dit script om de waardes aan de sessies te geven:
Quote:
$_SESSION['ingelogd']="y"; $_SESSION['ID']=$dbid; $_SESSION['user']=$dbuser; $_SESSION['pass']=$dbpass; $_SESSION['naam']=$dbnaam; $_SESSION['email']=$dbemail; $_SESSION['sesip']=$ip;


als ik onder deze code dit doe
echo $_SESSION['user'];
dan echo't hij mijn naam wel.
maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...
er staat nergens session_destroy weet iemand hoe dit kan?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:34:47
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/08/2010 15:26:33
Quote Anchor link
tja session_start betaat niet dus je bent verplicht tot

session_start();
Gewijzigd op 28/08/2010 15:30:40 door Noppes Homeland
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 15:33:54
Quote Anchor link
nee die geeft error ?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/08/2010 15:35:04
Quote Anchor link
als je alles goed hebt niet
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/08/2010 15:54:00
Quote Anchor link
GVD, wat hebben we aan post zijnde "nee die geeft error ?"

post dan op z'n minst wat de error is, dan kunnen we jouw verder helpen

En je moet altijd zorgen dat je session_start(); gedaan hebt, alvorens je aan de haal gaat met $_SESSION
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2010 15:58:00
Quote Anchor link
Zal wel een headers already send error zijn.
Er mag geen enkele output naar de browser gaan vóór session_start().
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 16:07:53
Quote Anchor link
dat weet ik.
Ik zet het boven de HTML tags en dan krijg ik nog steeds die error misschien kan iemand me helpen via teamviewer
 
Niels K

Niels K

28/08/2010 16:30:58
Quote Anchor link
'via teamviewer'

Denk niet dat veel mensen dat willen doen, je kunt beter gewoon wat duidelijker zijn


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// Sessie starten
session_start();

/**
 * Hier heel je database gebeuren
 * Als alles geklopt, geen fouten, ( Denk dus aan fouten afhandeling )
 */

// FOUT

$_SESSION['ingelogd'] = 'y';
// GOED
$_SESSION['ingelogd'] = true;

// Rest van je sessie variabelen aanmaken

?>


Verder, al die variabelen, is dat nodig? Je kan toch gewoon: $row['veld_naam'] doen?

'maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...'

Waarschijnlijk start je in index.php geen sessie?
Gewijzigd op 28/08/2010 16:31:57 door Niels K
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 18:58:54
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 28/08/2010 16:30:58:
'via teamviewer'

Denk niet dat veel mensen dat willen doen, je kunt beter gewoon wat duidelijker zijn


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// Sessie starten
session_start();

/**
 * Hier heel je database gebeuren
 * Als alles geklopt, geen fouten, ( Denk dus aan fouten afhandeling )
 */

// FOUT

$_SESSION['ingelogd'] = 'y';
// GOED
$_SESSION['ingelogd'] = true;

// Rest van je sessie variabelen aanmaken

?>


Verder, al die variabelen, is dat nodig? Je kan toch gewoon: $row['veld_naam'] doen?

'maar als ik naar de index.php pagina is de sessie weg...'

Waarschijnlijk start je in index.php geen sessie?


Ik heb boven aan index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start; ?>

waarschijnlijk moet dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
zijn.
maar dan krijg ik een error over de headers.
session_start staat helemaal boven in de code (boven de html tags)
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

28/08/2010 19:00:19
Quote Anchor link
En op welke regel geeft die dan die error voor de headers?
Controleer even of je session_start() maar 1x gebruikt...
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 20:25:20
Quote Anchor link
1 keer en: in line 1 index.php headers are already send

Toevoeging op 28/08/2010 20:46:44:

dit is de error precies:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/index.php on line 1
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/08/2010 21:03:13
Quote Anchor link
zonder codes kunnen wij echt niks hoor
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 21:47:08
Quote Anchor link
de code heb ik al heel vaak gezegt! (sorry voor mijn agressie)
voorbeeld code (die ook niet werkt)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>

<html>
<head><title>Test Sessies</title></head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$user
= $_SESSION['user'];
echo $user;
?>

</body>
</html>
 
Pim -

Pim -

28/08/2010 22:00:38
Quote Anchor link
Waarschijnlijk zit er een enter voor de php-open tag. Let op dat de < van < ?php de eerste letter op de pagina moet zijn.
Gewijzigd op 28/08/2010 22:01:03 door Pim -
 
Henk Tenk

Henk Tenk

28/08/2010 22:07:50
Quote Anchor link
dat ks dke

Toevoeging op 28/08/2010 22:08:06:

edit Dat is die
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2010 23:06:43
Quote Anchor link
Open je code eens in kladblok en sla het van daaruit opnieuw op met 'opslaan als'. Er zit misschien een bom in je code.
 
Henk Tenk

Henk Tenk

29/08/2010 11:08:17
Quote Anchor link
SanThe dit werkt niet ik heb een testfile gemaakt dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php session_start(); ?>
<html>
<head><title>Test</title></head>
<body>
<?php
echo "<br> Test";
?>

</body>
</html>

Ik krijg deze 2 errors:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1

Code in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tags geplaatst[/modedit]
Gewijzigd op 30/08/2010 14:24:51 door Chris -
 
Aad B

Aad B

29/08/2010 11:32:27
Quote Anchor link
Hoe dan ook, je stuurt dus al iets en daarna doe je session_start() en ditt is de boosdoender: by (output started at /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php:1) in /home/ebfvjrph/domains/i-img.nl/public_html/testfile.php on line 1
Hoe moeilijk kan het zijn??
 
Henk Tenk

Henk Tenk

29/08/2010 11:33:56
Quote Anchor link
ja maar dat is dus de goede code die iedereen aan me verteld !
Het script werkt wel op een andere host maar niet op die van mij
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

29/08/2010 11:36:30
Quote Anchor link
Staat er een spatie voor de eerste php tag? Indien ja, doe die weg.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2010 11:39:32
Quote Anchor link
Zit je soms bij een host die jouw site in een (reclame)frame heeft staan? Antiek, maar het bestaat nog.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.