session_start, already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben bezig met een nieuw CMS systeem
deze heeft ook een login systeem. hij zegt dat de headers al verzonden zijn op lijn 1 van index.php

index.php(WORDT NIET GEINCLUDED!):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
include("class.php");
?>

Help mij! :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 01:45:28
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Staat er een spatie achter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php of voor session_start(); ?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 16:51:00
Quote Anchor link
Nee, al gecheckt
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/01/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Wat staat er in class.php (eerste 15 regels)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Stom. Het enige wat je kan doen is het even opnieuw te schrijven (misschien klinkt het dom, maar vaak wil het dan wel). Ik zie verder ook geen problemen.
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 16:56:00
Quote Anchor link
Wat is de exacte foutmelding?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Class.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    ## Configuration
    $_CONFIG['cm_name'] = "ContentManager 2";
    $_CONFIG['cm_template'] = "template/index.php";
    
    $_CONFIG['db_host'] = "localhost";
    $_CONFIG['db_user'] = "gesta";
    $_CONFIG['db_pass'] = "xxx";
    
    //Plugin
    $_PLUGIN[0]['path'] = "plugins/start/";
    

    ######################
    ###   EN NOG 200 REGELS   ###
    ######################

?>
Foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php on line 2


Herschrijven ook al geprobeerd. Kan het liggen aan session.auto_start ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:03:00
Quote Anchor link
De foutmelding zegt dat de sessie al gestart wordt bij het openen van de PHP code. Laat heel session_start() eens gewoon weg, wil het dan niet?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/class.php on line 55
Dan kom ik niet echt verder... want als men niet ingelogd is wordt hij door gestuurd naar log.php en dat gaat via header zoals je ziet ^^
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:12:00
Quote Anchor link
En wat staat er nu allemaal in het bestand index.php? Vooral de eerste paar regels (html en/of php-code) zijn interessant, dus alles vóór het starten van de sessie.

Hoe het bestand class.php eruit ziet, doet niet ter zake, daar ligt het probleem niet.

Ps. Controleer ook even op verborgen tekens!

Edit: Wat spook je uit op regel 55 van class.php?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:13:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 28.01.2008 17:12:
En wat staat er nu allemaal in het bestand index.php? Vooral de eerste paar regels (html en/of php-code) zijn interessant, dus alles vóór het starten van de sessie.

Hoe het bestand class.php eruit ziet, doet niet ter zake, daar ligt het probleem niet.

Ps. Controleer ook even op verborgen tekens!

Ps. bekijk het startbericht!
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Ik heb enkel die 4 regels in index.php geen fleugje html, nix

Verborge tekens? hoe kan ik daar op checken?
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:15:00
Quote Anchor link
@Djemo: Ongetwijfeld wordt er nogmaals een sessie gestart, is erg populair, of wordt er stiekum ergens output verzonden.

Het is gewoon een denkfout of een tikfout, maar in alle gevallen heeft de programmeur een fout gemaakt.
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:17:00
Quote Anchor link
verklaar dan waarom ik geen headers kan verzenden?
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Gommers schreef op 28.01.2008 17:17:
verklaar dan waarom ik geen headers kan verzenden?
Hierbij verklaar ik dat jij geen 2x headers kunt verzenden.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:19:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 28.01.2008 17:15:
@Djemo: Ongetwijfeld wordt er nogmaals een sessie gestart, is erg populair, of wordt er stiekum ergens output verzonden.

Het is gewoon een denkfout of een tikfout, maar in alle gevallen heeft de programmeur een fout gemaakt.

Als in het startbericht niet de gehele code van index.php getoond wordt, zal dit er ongetwijfeld bij staan (bv: "Relevante deel van index.php:"). Desalniettemin wordt hier meestal de gehele code gepost. ;)
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:24:00
Quote Anchor link
dat weet ik, ik ben geen noob helaas... ik verzend ook geen dubbelle headers. Index.php:0 tot Class.php:135 is php zonder headers... alleen :55 is header('location:

Edit:
NIet irriterend bedoeld
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
- wes  -

- wes -

28/01/2008 17:26:00
Quote Anchor link
errors never lie
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Dat doe je wel, zie de foutmelding.

Op regel 2 begint jouw output (daar wordt dus een header verstuurd) en op regel 55 probeer jij nogmaals een header te versturen, zie de functie header(). Dat is dus 2x en dat kan niet.

In index.php mag helemaal geen output staan vóór het starten van de sessie of voor het includen van class.php. In class.php mag geen output staan vóór het aanmaken van de header en je mag niet nogmaals een sessie starten.
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:29:00
Quote Anchor link
P.S lees even een paar post terug
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Blijkbaar is er dus al een sessie gestart. Als je die sessie nou 's eerst destroy't (session_destroy() is dat geloof ik), en daarna een nieuwe sessie start? Misschien heel vergezocht, maar we zullen ver moeten gissen om dit probleem op te lossen.

EDIT: @Frank: je kunt een header() gewoon midden in een script versturen, hoor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.