session_start, already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben bezig met een nieuw CMS systeem
deze heeft ook een login systeem. hij zegt dat de headers al verzonden zijn op lijn 1 van index.php

index.php(WORDT NIET GEINCLUDED!):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
include("class.php");
?>

Help mij! :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:46:27
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Staat er een spatie achter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php of voor session_start(); ?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 16:51:00
Quote Anchor link
Nee, al gecheckt
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/01/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Wat staat er in class.php (eerste 15 regels)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Stom. Het enige wat je kan doen is het even opnieuw te schrijven (misschien klinkt het dom, maar vaak wil het dan wel). Ik zie verder ook geen problemen.
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 16:56:00
Quote Anchor link
Wat is de exacte foutmelding?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Class.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    ## Configuration
    $_CONFIG['cm_name'] = "ContentManager 2";
    $_CONFIG['cm_template'] = "template/index.php";
    
    $_CONFIG['db_host'] = "localhost";
    $_CONFIG['db_user'] = "gesta";
    $_CONFIG['db_pass'] = "xxx";
    
    //Plugin
    $_PLUGIN[0]['path'] = "plugins/start/";
    

    ######################
    ###   EN NOG 200 REGELS   ###
    ######################

?>
Foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php on line 2


Herschrijven ook al geprobeerd. Kan het liggen aan session.auto_start ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:03:00
Quote Anchor link
De foutmelding zegt dat de sessie al gestart wordt bij het openen van de PHP code. Laat heel session_start() eens gewoon weg, wil het dan niet?
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/index.php:1) in /home/gesta/domains/rkvvgesta.nl/public_html/manager/class.php on line 55
Dan kom ik niet echt verder... want als men niet ingelogd is wordt hij door gestuurd naar log.php en dat gaat via header zoals je ziet ^^
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:12:00
Quote Anchor link
En wat staat er nu allemaal in het bestand index.php? Vooral de eerste paar regels (html en/of php-code) zijn interessant, dus alles vóór het starten van de sessie.

Hoe het bestand class.php eruit ziet, doet niet ter zake, daar ligt het probleem niet.

Ps. Controleer ook even op verborgen tekens!

Edit: Wat spook je uit op regel 55 van class.php?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:13:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 28.01.2008 17:12:
En wat staat er nu allemaal in het bestand index.php? Vooral de eerste paar regels (html en/of php-code) zijn interessant, dus alles vóór het starten van de sessie.

Hoe het bestand class.php eruit ziet, doet niet ter zake, daar ligt het probleem niet.

Ps. Controleer ook even op verborgen tekens!

Ps. bekijk het startbericht!
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Ik heb enkel die 4 regels in index.php geen fleugje html, nix

Verborge tekens? hoe kan ik daar op checken?
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:15:00
Quote Anchor link
@Djemo: Ongetwijfeld wordt er nogmaals een sessie gestart, is erg populair, of wordt er stiekum ergens output verzonden.

Het is gewoon een denkfout of een tikfout, maar in alle gevallen heeft de programmeur een fout gemaakt.
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:17:00
Quote Anchor link
verklaar dan waarom ik geen headers kan verzenden?
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Gommers schreef op 28.01.2008 17:17:
verklaar dan waarom ik geen headers kan verzenden?
Hierbij verklaar ik dat jij geen 2x headers kunt verzenden.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:19:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 28.01.2008 17:15:
@Djemo: Ongetwijfeld wordt er nogmaals een sessie gestart, is erg populair, of wordt er stiekum ergens output verzonden.

Het is gewoon een denkfout of een tikfout, maar in alle gevallen heeft de programmeur een fout gemaakt.

Als in het startbericht niet de gehele code van index.php getoond wordt, zal dit er ongetwijfeld bij staan (bv: "Relevante deel van index.php:"). Desalniettemin wordt hier meestal de gehele code gepost. ;)
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:24:00
Quote Anchor link
dat weet ik, ik ben geen noob helaas... ik verzend ook geen dubbelle headers. Index.php:0 tot Class.php:135 is php zonder headers... alleen :55 is header('location:

Edit:
NIet irriterend bedoeld
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
- wes  -

- wes -

28/01/2008 17:26:00
Quote Anchor link
errors never lie
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Dat doe je wel, zie de foutmelding.

Op regel 2 begint jouw output (daar wordt dus een header verstuurd) en op regel 55 probeer jij nogmaals een header te versturen, zie de functie header(). Dat is dus 2x en dat kan niet.

In index.php mag helemaal geen output staan vóór het starten van de sessie of voor het includen van class.php. In class.php mag geen output staan vóór het aanmaken van de header en je mag niet nogmaals een sessie starten.
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

28/01/2008 17:29:00
Quote Anchor link
P.S lees even een paar post terug
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Blijkbaar is er dus al een sessie gestart. Als je die sessie nou 's eerst destroy't (session_destroy() is dat geloof ik), en daarna een nieuwe sessie start? Misschien heel vergezocht, maar we zullen ver moeten gissen om dit probleem op te lossen.

EDIT: @Frank: je kunt een header() gewoon midden in een script versturen, hoor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.