session_start(); (Nog nooit gezien :S)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »
Paul K

Paul K

23/06/2009 16:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Lange tijd geleden dat ik hier geweest ben maar ik zit met een probleempje :(
Op mijn eigen host werkt het wel :) Host heb ik al gecontact maar die weten het niet :S

Ik krijg de volgende error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2


Bij het volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
session_start();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>ICTupdates.nl - ICT nieuws en meer</title>
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/style.css" />
    <meta http-equiv="content-type" content="iso-8859-1" />
    <meta name="title" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="description" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="keywords" content="ict updates, ICTupdates, Security Nieuws, ICT nieuws, IT Nieuws, ICT Security, IT Security, computer nieuws, internet nieuws, security nieuws, Security Films, Security Tips, Security Truucs" />
</head>

<body><div id="box">
<div id="header">&nbsp;
    <div id="header_login">
    <form action="" method="post" style="margin:0px;">
        <table>
            <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td></td></tr>
            <tr><td><input type="text" name="gebrnaam" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td><input type="image" src="/images/header_login_button.jpg" value="Login"  class="header_login_button"/></td></tr>
            <tr><td>Wachtwoord:</td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Ww vergeten?</td></tr>
            <tr><td> <input type="text" name="ww" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Aanmelden</td></tr>
         </table>
    </form>
    </div>
</div>
<div id="content">
<div id="menu">
    <div class="menuitem"><a href="/">Home</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/ict/">ICT</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/videos/">Videos</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/nieuws/">Nieuws</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/overons/">Over Ons</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/partners/">Partners</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/contact/">Contact</a></div>
    <div style="clear:both;"></div>
</div>
<?php
if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){?>

<div id="side_left">
    <h2>Wat doen we?</h2>
    <div style="width:180px;background-color:#ebebeb;padding:5px;">
    Wij verdiepen ons  in Informatie en Communicatie Technologie.<br />
    <br />
    Wij plaatsen ICT Nieuws, truucs, filmpjes, tips en nog meer om zo ICTers op de hoogte te houden.
    </div>
    <div style="font-weight:bold;padding:10px;width:170px; text-align:center;">Bekenden</div>
    <div class="side_button">Security.nl</div>
    <div class="side_button">Webwereld.nl</div>
</div>
<?php
}
?>

<?php if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){echo '<div id="main">';}else{echo '<div id="main2">';}?>
    <?php
    switch(@$_GET['p']){
        case
"ict":include("pages/ict.php");break;
        case
"nieuws":include('pages/nieuws.php');break;
        case
"videos":include('pages/videos.php');break;
        case
"overons":include('pages/overons.php');break;
        case
"contact":include('pages/contact.php');break;
        case
"partners":include('pages/partners.php');break;
        case
"msnvideo":include('pages/msnvideo.php');break;
        case
"hostsvideo":include('pages/hostsvideo.php');break;
        default:
include('pages/home.php');break;
    }

    ?>

</div><div style="clear:both;"></div>
</div>
<div id="footer">Copyright 2009 - 2010 ICTupdates.nl ICT nieuws</div>
</div></body>
</html>


Iemand enig idee? Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 07:36:30
 
Afra ca

Afra ca

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Geen include geklooi o.id. ? (1200 posts, dus lijkt me niet ....)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Je weet zeker dat er voor de session_start() helemaal niets staat? Dus ook geen loze spaties?

Controleer dat nog eens (open het bestand desnoods eens met kladblok oid) en upload het dan opnieuw.
 
Paul K

Paul K

23/06/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Nee er stond geen include voor, en dan zou je ook dingen krijgen als headers already sent ipv iets met kookjes.

In ieder geval ik heb het probleem gefixed door de file met dreamweaver op te slaan zonder BOM. Heel raar, nog nooit meegemaakt.

Ik hoop dat andere mensen hier nog iets aan hebben :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Ja, dan zit BOM in de weg. Dat hebben wel meer mensen ooit gemerkt :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.