Sidebar Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 14:52:33
Quote Anchor link
hallo Allemaal,

Ik ben al een aantal dagen bezig om een menu om te zetten in een bootstrap menu van AdminLTE https://themequarry.com/theme/adminlte-admin-template-simple-dashboard-ASFEDA82

maar ik krijg het niet voor elkaar, zouden jullie mij hiermee willen helpen.

dit is de php function ik heb het meeste weer terug gezet naar hoe het was,de <ul class="sidebar-menu"> haalt hij ergens ander vandaan maar dat is goed, maar dan pfff hier ben ik dus erg slecht in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
function BCMS_MENU_5($parent=0,$position=5,$ignore_sections=1,$i=0)
{

//Expand On Node
global $cms_menu;

if(CCGetFromGet("node"))
    {

        CCSetSession("node".SUFFIX,CCGetFromGet("node"));
    }

$db = new clsDBcms();

if(CCGetSession("section_id".SUFFIX) && $ignore_sections != 1)
    {

        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

else
    {
        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

$res = $db->query($SQL);
if($res > 0)

 {
  

        if ($i == 0){

                $cms_menu .="<ul class=\"sidebar-nav\">\n";
                $i++;
            }

        else {
                $cms_menu .="";
            }

            
        while($db->next_record())
         {

            if (is_null($db->f("icon")))
                {

                    $span_style = "<ul class=\"treeview-menu\">";
                                    }

            else
                {
                    $span_style ="<li class=\"treeview\">";
                }


            if ($db->f("link_parameters"))
                {

                    $param_query_string = "";
                    $param_array = explode( ";", $db->f("link_parameters"));
                    foreach ( $param_array  as $idx => &$param_name ) {
                                if( $idx+1 < sizeof( $param_array )) $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","") . "&amp;";
                                else $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","");
                            }
                }

            else
                {
                    $param_query_string = "";
                }

            
            if ($db->f("add_parameters"))
                {

                    $add_parameters = "&amp;" . $db->f("add_parameters");
                }

            else
                {
                    $add_parameters = "";
                }


            if ($db->f("file_name") != "#")
                {

                    if($db->f("link_parameters"))
                        {

                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li>$span_style<a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></span>";
                                }
                        }

                    else
                        {
                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a>";
                                }
                        }
                }

            else
                {
                      //$cms_menu .="<li><a href=\"#\" title=\"".$db->f("tooltip")."\"><img src='../Images/Icons/Interface/$icon' />&nbsp;".$db->f("menu_name")."</a>";
                    $cms_menu .="$span_style".$db->f("menu_name")."\n<ul class=\"treeview-menu\">\n";
                }

BCMS_MENU_5($db->f("menu_id"),$position,$ignore_sections,$i);
            $cms_menu .="</li>\n";
        }

        $cms_menu .="";
    }

    $db->close();
    return $cms_menu;
}

?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2016 16:48:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:59:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 14:57:28
Quote Anchor link
Kan je de code hier op het forum tussen code-tags zetten? Zie ook de Veelgestelde Vragen.
Dat leest wat makkelijker.

Alvast bedankt.


Tipje: Maak eerst een mockup-up zonder PHP. Dan moet je makkelijk zien wat je moet aanpassen aan je code.
Gewijzigd op 05/11/2016 15:07:44 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 17:49:38
Quote Anchor link
>> maar ik krijg het niet voor elkaar

Helaas heeft niemand hier een glazen bol. Het zou handig zijn als je aangeeft WAT je niet voor elkaar krijgt en of je een foutmelding krijgt, en zo ja welke.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 18:47:58
Quote Anchor link
hallo,

ik zou graag dat deze code wordt aangepast zodat ik de bootsrap sidebar menu kan gebruiken.
dit is de code die dus van het oude menu is ( zonder bootstrap)dus deze werkt niet.


Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 19:15:09
Quote Anchor link
Beste Gerrit, er zijn al een paar tips gegeven. Dus ik zou zeggen:
probeer het eens, of laat eens zien waar je precies op vastloopt, en wat je al hebt?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 20:03:30
Quote Anchor link
hallo,
ik ben vrij nieuw met php, ik heb een groot gedeelte van het cms om gezet in een bootstrap lay-out alleen ik blijf hierop steken, maar dat komt omdat ik de function nog niet goed snap.

maar als ik deze function gebruik dan krijg ik dit.

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</li> alleen hier moet nog een </ul> maar ik heb alles geprobeerd maar ik krijg niet de </ul>

gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 20:08:56
Quote Anchor link
Op regel 116 toevoegen?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:01:04
Quote Anchor link
sorry als ik dat doe dan krijg ik dit :

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li> </ul>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li></ul>
</li></ul>

dus krijg ik achter de li overal </ul>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 21:28:30
Quote Anchor link
Na de laatste statement van je functie dan?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:36:48
Quote Anchor link
sorry heb ik ook al geprobeerd maar dan krijg ik het zelfde
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 21:54:44
Quote Anchor link
>> sorry heb ik ook al geprobeerd

Laat eens zien dan wat je geprobeerd hebt.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

06/11/2016 15:45:35
Quote Anchor link
ik heb op elke regel het geprobeerd met dit $cms_menu .="</ul>";
maar ik krijg het helaas niet goed.

Toevoeging op 06/11/2016 18:28:57:

hallo,

als ik op regel 46 dit zet $cms_menu .="<ul>";
dan krijg ik dit:

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<ul> <li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</ul></li>

dan zet hij ook een <ul> na <ul class="treeview-menu">
maak ik van die <ul> iets anders dan krijg ik weer het vorige.
 
Wesley -

Wesley -

07/11/2016 13:58:52
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-function-voor-bootstrap-sidebarmenu/98491/

Dit is (bijna) de zelfde vraag.Ook komen er dingen niet helemaal overeen, een jaar geleden kende je php ook al, en hier zeg je dat je er nieuw mee bent? Iets zegt mij dat je gewoon wil dat het voor je gemaakt wordt..
Gewijzigd op 07/11/2016 13:59:47 door Wesley -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:24:08
Quote Anchor link
hallo,

Ja Wesley toen had ik ook ongeveer de zelfde vraag alleen was het een wat simpler cms systeem.
Maar door div omstandigheden kan ik maar heel beperkt computeren dus dan kan je niet echt ervaring opdoen.
Het gaat nu weer eve wat beterder dus ik dacht ik ga een cms dat ik nog heb omzetten in een bootstrap lay-out
maar dit is een code waar ik gewoon helemaal niet uitkom.

en tja als iemand dan een goede code voor mij wilt maken wil ik er best wel iets voor geven, als je dat bedoelt.

maar goed ik blijf zoeken tot ik iets heb, dit is alleen al dag 5 hahahaha

Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2016 14:29:54
Quote Anchor link
Ik zou dan zeggen, doe aan het eind van de functie opnieuw dezelfde controle die je ook aan het begin doet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($i == 0){
                $cms_menu .="</ul>\n";
}
Gewijzigd op 07/11/2016 14:30:10 door - Ariën -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:50:58
Quote Anchor link
hallo,

Bedankt voor het mee denken,maar helaas gebeurd er helemaal niks ik heb het op regel 114 115 116 117 geprobeerd.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

17/11/2016 11:51:37
Quote Anchor link
hallo,
daar ben ik weer moest weer even rust pakken.

maargoed ik ben er helaas nog steeds niet uit, want je krijg ook nog als een url active is.
maar ja als het 1 niet werkt kan je ook niet verder denk ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.